Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Γλύψε γλύψε το e-penis μου..άλλωστε δεν το φτάνεις.. Eγω? Μαλλον λαθος καταλαβες. Στον Ailuro αναφερομουν οτι ξερει 50k πραγματα πιο πολλα απο σενα και οσο και να προσπαθεις προς το παρον δε φτανεις να εισαι ουτε ο κοκκος αμμου στη παραλια μπροστα του. GeorgeMan..κλείσε τα 18 πρώτα κ μετά θα μου πεις εμένα σκάσε.. Πολυ θα ηθελες να ηξερες τοσα σχετικα με τους υπολογιστες σε τετοια ηλικια κι εσυ ε? (τα χω κλεισει τα 18 ) Τι κριμα που σου βγαινουν ολα αυτα σε αναγκη επιδειξης, γιατι αυτο κανεις, οπως θα εκανε και ο καθε κλασικος νεοελληνας με τη νοοτροπια αυτη. Οσο για τη υπογραφη, δεν ξερω εαν τα εχεις ολα αυτα, αλλα επισης δε μου καιγεται καρφακι. Προτιμω να μη με πιανουν κοτσο οι εταιρειες, αλλα να κανω αυτο που θελω, δλδ να παιζω αξιοπρεπεστατα Games, παρα να γινω σαν εσενα. ''Κοιταξτε τωρα που μπορειτε την υπογραφη μου, δεν ειμαι ΘΕΟΣ? Γιαυτο μη μιλατε, εγω ειμαι μαγκας τα εχω και τα σκασα", ετσι λες. Τεσπα, ολα αυτα ειναι your prob, ο αλλος θα τη πατησει που θελει να παρει καρτα αυτο το καιρο και του λες αυτα, οχι εγω. Καλη συνεχεια στο thread.
liopyr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν είχα αυτήν την διάθεση, απλά όλοι κοιτάνε την υπογραφή μου πριν μου απαντήσουν..κ έτσι έχουν άλλο πρόβλημα.. Mεγάλη ιδέα έχεις για την ...υπογραφή σου.
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Eγω? Μαλλον λαθος καταλαβες. Ξαναδιάβασε τι γράφω..ίσως καταλάβεις.. Πολυ θα ηθελες να ηξερες τοσα σχετικα με τους υπολογιστες σε τετοια ηλικια κι εσυ ε? Τι κριμα που σου βγαινουν ολα αυτα σε αναγκη επιδειξης, γιατι αυτο κανεις, οπως θα εκανε και ο καθε κλασικος νεοελληνας με τη νοοτροπια αυτη. Τι λες μωρε?όταν πείρα το πρώτο μου pc εσύ πήγαινες δημοτικό ακόμα..άλλωστε δεν βλέπω κάπου κάτι σχετικό με τις γνώσεις σου..μόνο γλύψιμο βλέπω σε κάποιον μου δεν είναι σ αυτήν την συζήτηση.. Mεγάλη ιδέα έχεις για την ...υπογραφή σου. Να υποθέσω μια μικρή δόση ζήλιας? Οσο για τη υπογραφη, δεν ξερω εαν τα εχεις ολα αυτα, αλλα επισης δε μου καιγεται καρφακι. Προτιμω να μη με πιανουν κοτσο οι εταιρειες, αλλα να κανω αυτο που θελω, δλδ να παιζω αξιοπρεπεστατα Games, παρα να γινω σαν εσενα. ''Κοιταξτε τωρα που μπορειτε την υπογραφη μου, δεν ειμαι ΘΕΟΣ? Γιαυτο μη μιλατε, εγω ειμαι μαγκας τα εχω και τα σκασα", ετσι λες. Πολύ ευχαρίστως να στο αποδείξω..δεν έχω κανένα λόγο να δεχτώ για κάτι, όμως ο thresh με υποχρέωσε, με τις e-penis μαλακίες που λέει..
N.I.C Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ ένα κατάλαβα: ότι ο topic starter δεν κατάλαβε τίποτα! Το λοιπόν επείδη όλα ξεκίνησαν από μένα, και από τον thresh που είπε για την 8800GTS, λέω ότι συμφωνώ με αυτά που είπες Thresh, το γεγονός δηλαδή οτι η 8800GTS o/c ισούται με μια 9800GTX, και ότι η διαφορά των 70ε δεν αξίζει... Απο κεί και έπειτα, σε έναν μέσο χρήστη που θέλει να παίξει τα παιχνίδια του (όπως π.χ. είναι Ambient απότι κατάλαβα, διόρθωσε με man εάν κάνω λάθος ) δεν νομίζω να ενδιαφερθεί γιαυτά... Επίσης οι περισσότεροι από μας, δεν θα μας πήγαινε η καρδιά να πάρουμε κάτι περασμένο, όταν υπάρχει κάτι καινούργιο (8800GTS και 9800GTX) ακόμα και εάν δεν υπάρχει καμμιά διαφορά, πολύ απλά γιατί όλοι μας λίγο πολύ πέφτουμε θύμα του Marketing και των διαφημίσεων, είτε το θέλουμε είτε όχι... Τέλος να πω ότι εγω προσωπικά πρότεινα 9800GTX, γιατί ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Ambient... σε σχέση με μια 3870 που αναφέρει, είναι πολύ καλύτερη.... Αυτά, και άιντε μην τρώγεστε σαν τα σκυλιά... πείτε τίποτα για τις καινούργιες κάρτες!! :lol:
liopyr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Να υποθέσω μια μικρή δόση ζήλιας? Nα υποθέσεις μία μεγάλη δόση αδιαφορίας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ο Ailuros δεν εχει αναγκη γλυψιματος καμια, ουτε και ζητησε κανεις απο μας κατι απο αυτον. Κανε ενα search και θα καταλαβεις... Δε με απασχολει το τι pc ειχες οταν εγω ημουν αγεννητο ή ο,τιδηποτε αλλο, για την ακριβεια καρφακι δε μου καιγεται. Τις γνωσεις μου θα τις κρινουν ατομα που εχω βοηθησει και κυριως ατομα που εχουν κριτικη ικανοτητα γιατι εσυ το μονο που εχεις ειναι λεφτα και μεγαλο πωπο να σου πιανουν οι εταιρειες απ'οτι φαινεται. Ενα search για το ποσα ευχαριστω μου εχουν πει εδω μεσα ειναι αρκετο. Για την ακριβεια δεν χρειαζεται καν search, ψαξε στα τοπικ που φαινονται τωρα στα επιμερους μερη του φορουμ, υπαρχουν αρκετα. Απο κει και περα δεν ειπα οτι ειμαι ο ξερολας των pc, ειπα απλα πως δε σκεφτεσαι σωστα (αν σκεφτεσαι καθολου). Αυτα κι επειδη αν συνεχισουμε παει για λουκετο εδω περα το θεμα, μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, γιατι στο κενο θα τα πεις δε ξαναδιαβαζω απαντηση σου, ουτε θα λαβεις απαντηση, αν και μαλλον θα αρκεστεις σε αυτο οπως σε κοβω. Ο,τι θες με pm. Σεβασμος στο παιδι που ανοιξε το θεμα.
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Απο κει και περα δεν ειπα οτι ειμαι ο ξερολας των pc, ειπα απλα πως δε σκεφτεσαι σωστα (αν σκεφτεσαι καθολου). Με προσβάλλεις από τη αρχή σε αυτό το θέμα, κ απλά περιμένεις να μην απαντήσω.. Το έχω καταλάβει πως απαντάω στον αέρα..δεν έθιξα σε καμία περίπτωση άτομο που δεν είναι εδώ..εσείς αναφέρεστε συνέχεια σε αυτόν..ας κλειδώσει..τι με νοιάζει εμένα..την πρόταση μου την έκανα κ πιθανόν την διάβασε.. Αν θυμάμαι καλά εδώ μπορεί ο καθένας να γράφει την γνώμη του..οπότε την έγραψα κ ας μην αρέσει στις συμμαχίες κατά του καινούριου..
koridallos 21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 εγω σου προτεινω 9800gtx.αλλα καλυτερα περιμενε λιγο γιατι τωρα βγαινουν οι νεες ατι οποτε μπορει να βρεις καλυτερη λυση.
MixalisX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλά ρε παίδες γιατί μαλώνετε για τον e-penis σας? Για δείτε και τον δικό μου! Το ότι το έχω γραμμένο δεν συμμένει ότι υσχίει κιολάς. Άσε που τις γυναίκες μέτράτει ο real penis και σ'αυτόν τον τομέα οι γυναίκες μου δεν έχουν παράπονο. Σ όποιον δέν πιστεύει μπορώ να σας τον βάλω για υπογραφή
John-lamia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλά ρε παίδες γιατί μαλώνετε για τον e-penis σας? Για δείτε και τον δικό μου! Το ότι το έχω γραμμένο δεν συμμένει ότι υσχίει κιολάς. σιγα την υπογραφη!!! σου τα ριχνω χαλαρα.... Άσε που τις γυναίκες μέτράτει ο real penis και σ'αυτόν τον τομέα οι γυναίκες μου δεν έχουν παράπονο. σε αυτο θα διαφονισω φιλε μου! το θεμα ειναι να ξερεις να το δουλεψεις Σ όποιον δέν πιστεύει μπορώ να σας τον βάλω για υπογραφή Ναι μαζί με την προϋπηρεσία που έχει. πλακα κανω ρε! οκ? end offtopic: εγω λεω να περιμενουμε μεχρι της 18 του μηνα.... κ NVIDIA k ATI θα βγαλουν καινουριες, ακομα κ 9800gtx αν θες να παρεις για το ¨9¨ που εχει μπρωστα θα εχει πεσει αρκετα τοτε σιγουρα κατω απ τα 200 για φτηνες υλοποιησεις .... αλλα σου προτηνω την 4870 με ddr5 αν εχεις υπομονη βεβαια....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας. Τώρα παίξτε μόνοι σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.