outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 και για να επανέλθουμε στο τόπικ πριν ξεφύγουμε εντελώς(περίεργο εδώ μέσα ε??) να πω στο φίλο εάν μπορεί να περιμένει 2 βδομάδες να βγούνε οι νέες gpu και να δούμε πόσο κοντά στα λεφτά που δίνει θα είναι η νέα ati 4870..εάν είναι εκεί κοντά-πράγμα πιθανό θα είναι μια πολύ καλή αγορά..εξάλλου με την έλευση των νέων καρτών θα πέσουν και οι τιμές στις υπάρχουσες οπότε μόνο κερδισμένος θα βγείς εάν μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες...αλήθεια για πες μας το pc απο τι αποτελείται και για τι χρήση ακριβώς προορίζεται μπας και κάνεις τη δουλειά σου και με καμμία 8800gt και γλυτώσεις και καμμιά 100στη ευρώ να τα χτυπήσεις σε μπύρες και σουβλάκια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 από ότι λένε οι φήμες η 4870 θα είναι 25% πιο γρήγορη από μια 9800GTX
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δηλαδή ρε vrnisk τι προτείνεις την 9800gx2 Προτείνω την 9800gtx.. ότι και να του πούμε outlaw star θα νομίζει ότι έχει δίκιο μόνο και μόνο επειδή πήρε το "ακριβότερο"...ακόμα και αν ο Ailuros κάνει ένα από τα "legendary" posts του δεν πρόκειται να τον πιστέψει Πρώτον δεν το θεωρώ..το έχω..το λέω μόνο κ μόνο επειδή με προκαλείς.. Γιατί στηρίζεσαι μόνο σε θεωρίες..δεν είδα να μιλάς για κάρτα που χρησιμοποίησες.. και μπράβο και μαγκιά σου αλλά ο τρόπος με τον οποίο το λες είναι λίγο προκλητικός ξέρεις... Το κατανοώ,αλλά το προτιμώ από έναν 24χρονο να μιλάει για e-penis..και τόσα μα τόσα reviews..χωρίς να μου πει μια περίπτωση που έπιασε μια από αυτές τις κάρτες στα χέρια του κ έπαιξε με το pc του.. από ότι λένε οι φήμες η 4870 θα είναι 25% πιο γρήγορη από μια 9800GTX Κ το παραμύθι συνεχίζει με το οι φήμες λένε...μακάρι να είναι αλήθεια κ να δικαιωθούν τα παιδιά που περιμένουν λύσεις από την ati..δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον ανταγωνισμό..έτσι θα βγούμε εμείς κερδισμένοι.. Μακάρι να βγουν οι νέες κάρτες κ να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάτι farcry 2..και τέτοια υπερβολικά απαιτητικά παιχνίδια..ώστε κ οι χρήστες που μπορούν περιμένουν να τους βγει σε καλό..απλά πιστεύω πως θα αργήσει η κυκλοφορία τους ακόμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ποιος ο λόγος να πω ότι έχω κάτι άρα ξέρω ότι είναι καλό, όταν υπάρχουν πολλοί που δεν πρόκειται να με πιστέψουν αν δεν δώσω αποτελέσματα από benchmarks και screenshots? μόνο οι αφελείς, γιατί αυτός που δεν γνωρίζει και θέλει το συμφέρον του θα ψάξει...δεν θα εμπιστευτεί απλά το λόγο ενός χρήστη δεν είναι διαγωνισμός ποιος έχει αγοράσει το ακριβότερο pc στο forum...o κόσμος ζητάει βοήθεια επιλογής και θέλει αποδείξεις! για αυτό υπάρχουν τα reviews, τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ αλλά πρακτική μιας και γίνονται TESTS τα οποία αποδεικνύουν τις επιδόσεις του εκάστοτε hardware, δεν είναι απλά λόγια ότι αυτή η κάρτα είναι καλή ή όχι, όπως λες εσύ και ο καθένας... δεν μπορεί ΟΛΑ να λένε το αντίθετο από σένα (δλδ ότι δεν είναι κάτι καινούριο σε επιδόσεις) και εσύ να είσαι ο σωστός και αυτοί οι λανθασμένοι!!! edit: νομίζω ότι οι "φήμες" που άκουσα για την 4870 είναι από τον Ailuro...άρα πριν μιλήσεις για παραμύθι ενημερώσου πρώτα
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 edit: νομίζω ότι οι "φήμες" που άκουσα για την 4870 είναι από τον Ailuro...άρα πριν μιλήσεις για παραμύθι ενημερώσου πρώτα Και τι είναι ο ailuros, manager του τμήματος πωλήσεων της ati? δεν είναι διαγωνισμός ποιος έχει αγοράσει το ακριβότερο pc στο forum...o κόσμος ζητάει βοήθεια επιλογής και θέλει αποδείξεις! Δεν είπα σε κανέναν να πάρει τα ακριβότερα, ούτε θέλω να έχω με κάποιον κόντρα εδώ μέσα.. για αυτό υπάρχουν τα reviews, τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ αλλά πρακτική μιας και γίνονται TESTS τα οποία αποδεικνύουν τις επιδόσεις του εκάστοτε hardware, δεν είναι απλά λόγια ότι αυτή η κάρτα είναι καλή ή όχι, όπως λες εσύ και ο καθένας... Φυσικά και βοηθούν..άλλα δεν είναι πραγματικά παιχνίδια..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Νταξει ρε φιλε ''εσυ τα εχεις και τα σκασες'', αλλα μπορεις να σκασεις λιγο τωρα που προσπαθουμε να σωσουμε 70? για 5% επιδοσεις απο το παιδι εκει απανω? Καρφακι δε μας καιγεται και 2 9800GX2 σε quad sli να λες οτι εχεις βαλει... ωχου... 8800GTS κι απο μενα και +1 στις αποψεις του Thresh σε ολο αυτο το thread. Και εαν δεν ξερεις τι ειναι ο Ailouros (το αντιθετο απο αυτο που ειπες βασικα ) καλυτερα να μη μιλας γιατι... εχει πιο μεγαλο e-penis απο σενα και θα στον φαει...
mihalakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 +2,4 απο μενα στον thresh και άλλα +3,8 στην 8800γτς. ΠΑρεπιπτόντως τα benchmarks παιχνίδια είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Φυσικά και βοηθούν..άλλα δεν είναι πραγματικά παιχνίδια.. κόβω το χέρι μου ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου review... γιατί στα reviews τα περισσότερα tests είναι games (άρα "πραγματικές συνθήκες") παρά 3Dmark & Aquamark (τα οποία θεωρούνται καθαρά benchmarks)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι αλλα μη ξεχνας: αυτος τα ειχε και τα σκασε. Τωρα εσυ θα πρεπει να το βουλωσεις και να αφηνεις ολο και πιο πολυ να σου πιανουν τον πωπό, επειδη αυτος τα 'χε και τα σκασε. Σορρυ για το υφος μου αλλα Venisk καταντας γελοίος.
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 παίδες νομίζω ότι το κουράσαμε όλοι μας το θέμα..σκοπός όλων μας πρέπει να είναι η βοήθεια στο κόσμο που ποστάρει!!!!http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519557 εγώ να πω ότι υπάρχει και αυτή η λύση στα 250 ευρώ που υποθέτω ότι εάν παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις είναι καλή...πάντως και εγώ πιστεύω ότι η επιλογή σου για άμεση αγορά πρέπει να είναι μεταξύ 8800gt και 8800gts...και αυτές δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλυτερα να μη μιλας γιατι... εχει πιο μεγαλο e-penis απο σενα και θα στον φαει... Γλύψε γλύψε το e-penis μου..άλλωστε δεν το φτάνεις.. αλλα μπορεις να σκασεις λιγο τωρα που προσπαθουμε να σωσουμε 70? για 5% επιδοσεις απο το παιδι εκει απανω? Καρφακι δε μας καιγεται και 2 9800GX2 σε quad sli να λες οτι εχεις βαλει... ωχου... GeorgeMan..κλείσε τα 18 πρώτα κ μετά θα μου πεις εμένα σκάσε.. κόβω το χέρι μου ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου review... Κ εγώ, πως δεν είχες ποτέ καλή κάρτα στο pc σου.. Δεν το κουράζω άλλο..ο καθένας όσο φτάνει η τσέπη του..οι υπόλοιποι ας κλαψουρίζουν..άτιμη κοινωνία..
liopyr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Πραγματικά σέβομαι τις γνώσεις σου..και τα χιλιάδες φορουμ που διαβάζεις..όλοι κάτι μαθαίνουμε..αλλά όταν ακούω πως δεν αξίζει η επόμενη σειρά για 70 ευρώ, σε κάτι που μόνο "διαβάζεις" σε benchmark..προσωπικά δεν με πείθεις..άσχετα με το αν τα έσκασα ή θα τα σκάσω πάλι αύριο στην nvidia.. Kάτεσε ρε man, δηλαδή εσύ τι χρειάζεσαι για να πειστείς? Ξέρεις κάποιον ποιο έγκυρο τρόπο από τα αξιόπιστα reviews?? Να οργανώσουμε κάνα e-penis event στο ΟΑΚΑ? Αν ναι, πες το μας, εγώ είμαι πολύ περίεργος... Είδα πως με την 9800gtx ήμουν καλυμμένος..πήγα και την άλλαξα με την 9800gx2 επειδή τα είχα κ δεν γούσταρα να έχω το δεύτερο..πες το όπως θέλεις...κ έτσι την προτείνω.. Αυτό δεν είναι λόγος να την προτείνεις. Και ευτυχώς που το ξεκαθαρίζεις κιόλας γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να πάρει στα σοβαρά ο topic starter την πρότασή σου. Σόρρυ που στο λέω, αλλά αν έδωσες τόσα λεφτά για να είσαι πρώτος, u just miserably failed, σε ~15 μέρες θα είσαι 3ος. (τουλάχιστον).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 GTX280>GTX260>2x8800 Ultra>2x9800GTX>2x8800GTS(G92)> 9800GX2 Κ εγώ, πως δεν είχες ποτέ καλή κάρτα στο pc σου.. να διαλέξω το δεξί σου? (Voodoo Banshee, Voodoo 3 3500, GeForce 3, Radeon 9800XT, GeForce 8800 GTS (G80), GeForce 8800 GTS (G92) και περιμένω GT200/GT200b)
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αν ναι, πες το μας, εγώ είμαι πολύ περίεργος... Δεν είχα αυτήν την διάθεση, απλά όλοι κοιτάνε την υπογραφή μου πριν μου απαντήσουν..κ έτσι έχουν άλλο πρόβλημα.. Σόρρυ που στο λέω, αλλά αν έδωσες τόσα λεφτά για να είσαι πρώτος, u just miserably failed, σε ~15 μέρες θα είσαι 3ος. (τουλάχιστον). Μακάρι man..δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει κ αύριο..μόνο καλό θα είναι για αυτούς που αυτόν το καιρό ψάχνουν κάρτες γραφικών..δεν θα πέσει η απόδοση της κάρτας μου στα παιχνίδια που θέλω κ γουστάρω να παίζω..όσο για την πρόταση μου..θα δούμε ποια κάρτα θα πάρει..μην ξεχνάς πως εγώ την πείρα την κάρτα μου..δεν έχω να χάσω ούτε να κερδίσω κάτι..άλλος πληρώνει αυτήν την στιγμή.. GTX280>GTX260>2x8800 Ultra>9800GX2 Δεν με απασχολεί κ ιδιαίτερα..δεν βρίσκω game που να μην του πίνω το αίμα..άλλωστε πόσο θα κάνει αυτό το gtx280..είναι κ το e-penis για σένα...μην ξεχνιόμαστε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν με απασχολεί κ ιδιαίτερα..δεν βρίσκω game που να μην του πίνω το αίμα.. βάλε Anti-Aliasing (Supersampling) & Αnisotropic Filtering 16X σε 1920χ1200 (έστω και στα 1680χ1050 που παίζεις εσύ) και μετά έλα πες μου επιδόσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.