Αmbient Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά έχω να ασχοληθώ με συναρμολόγηση υπολογιστή 6 χρόνια!Και καταλαβαίνω τη μανίκη είναι αυτη η τεχνολογία! Έχω πάρει τα περισσότερα αλλά κολλάω σε ένα αρκετά συμαντικό...κάρτα γραφικών για άλλη μια φορά(μετά από πολλά τοπικ ερωτήσεων...γίνομαι και κουραστικός)! Όμως αύριο θα κάνω την τελική κίνηση και δεν θα περιμένω άλλο για καινούργια κάρτα...οπότε ξαναρωτάω τι μου προτείνετε μέχρι 250 euro(σε ati ή nvidia 9800 gtx- gx2....)????
N.I.C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 9800GX2 δεν νομίζω να βρεις 250ε μόνο...για μένα 9800GTX, πολύ καλύτερη και από 3870...
Αmbient Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 A ρε N.I.C ωραίος και εγώ αυτην είχα επιλέξει εδώ και πολύ καιρό απλά έλεγα μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα μετά την αναμονή μου για τον Q9450... Ωραίος ωραίος αύριο δηλ. σήμερα θα καταθέσω το τούμπανο μου Όσο για τις gx2 εχείς δίκιο but who cares anymore....
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ στην 9800gtx, με τα σημερινά δεδομένα, θα έχεις μια εξαιρετικής απόδοσης κάρτα γραφικών που θα σε απασχολήσει για αρκετό καιρό με games..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 η 8800 GTS 512mb πάντως έχει καλύτερη τιμή και οι διαφορές από την 9800GTX είναι για γέλια...ουσιαστικά η 9800GTX είναι μια overclocked 8800 GTS 512mb...
N.I.C Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 η 8800 GTS 512mb πάντως έχει καλύτερη τιμή και οι διαφορές από την 9800GTX είναι για γέλια...ουσιαστικά η 9800GTX είναι μια overclocked 8800 GTS 512mb... Σίγουρα... αλλά μια clockαρισμένη 9800GTX;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 πιστεύεις ότι αξίζει τα 70 παραπάνω euro αυτή η διαφορά? εγώ το θεωρώ πιάσιμο κώλου
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 πιστεύεις ότι αξίζει τα 70 παραπάνω euro αυτή η διαφορά?εγώ το θεωρώ πιάσιμο κώλου Η σελήνη έχει επηρεάσει τους power ποστερς..δεν εξηγείτε αλλιώς..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 γιατί τι θεωρείς ότι είπα λάθος ρε Venisk? πέστο ξεκάθαρα αν είναι αλλιώς άσε τις σπόντες
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 γιατί τι θεωρείς ότι είπα λάθος ρε Venisk? πέστο ξεκάθαρα αν είναι αλλιώς άσε τις σπόντες Πραγματικά σέβομαι τις γνώσεις σου..και τα χιλιάδες φορουμ που διαβάζεις..όλοι κάτι μαθαίνουμε..αλλά όταν ακούω πως δεν αξίζει η επόμενη σειρά για 70 ευρώ, σε κάτι που μόνο "διαβάζεις" σε benchmark..προσωπικά δεν με πείθεις..άσχετα με το αν τα έσκασα ή θα τα σκάσω πάλι αύριο στην nvidia.. Είδα πως με την 9800gtx ήμουν καλυμμένος..πήγα και την άλλαξα με την 9800gx2 επειδή τα είχα κ δεν γούσταρα να έχω το δεύτερο..πες το όπως θέλεις...κ έτσι την προτείνω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ωραία ας σε πληροφορίσω λοιπόν πως η 9800GTX έχει το ίδιο chip (G92) με την 8800 GTS 512mb...κοινώς ξαναζεσταμένο φαΐ! οι μόνες διαφορές τους είναι τα υψηλότερα clocks της 9800GTX και η δυνατότητά της για triple SLI... τα clocks της 9800GTX με εξαίρεση αυτά των μνημων τα πιάνει και τα ξεπερνάει για ΠΛΑΚΑ μια 8800 GTS 512mb, οκ η 9800 GTX ανεβαίνει λίγο πιο πάνω από μια 8800 GTS αλλά η διαφορά είναι 70 euro (165 euro η φτηνότερη 8800 GTS, 235 euro η φτηνότερη 9800 GTX) και το κέρδος σε επιδόσεις είναι απλά μικρό... και ρωτάω αυτή η μικρή βελτίωση αξίζει 70 euro?! http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/1 Granted this card is nothing new in terms of performance, and is surely bound to disappoint the ones that had high hopes and expected a new faster single GPU based flagship product. That's the only real distress we can think of, but yeah we are still at the same performance level as year and a half ago. πάρε και ένα review να δεις έσυ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται... edit: ah πέστο έτσι...δεν κοιτάμε τη τσέπη μας και την καλύτερη αναλογιά επίδοσης/τιμής αλλά το e-penis μας, ποιος θα έχει το καλύτερο δλδ... ειλικρινά πόσο χρονών είσαι και σκέφτεσαι έτσι?
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 edit: ah πέστο έτσι...δεν κοιτάμε δεν τσέπη μας αλλά το e-penis μας...ποιος θα έχει το καλύτερο δλδ... Ναι..τα δούλεψα με τον ιδρώτα μου..και τα έσκασα εκεί που ήθελα..οπότε μπορώ να το λέω, αν αρέσκεσαι, e-penis..αν μου μείνει καμιά κάρτα θα σου στείλω..να σταματήσεις να διαβάζεις τόσα reviews..
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Πραγματικά σέβομαι τις γνώσεις σου..και τα χιλιάδες φορουμ που διαβάζεις..όλοι κάτι μαθαίνουμε..αλλά όταν ακούω πως δεν αξίζει η επόμενη σειρά για 70 ευρώ, σε κάτι που μόνο "διαβάζεις" σε benchmark..προσωπικά δεν με πείθεις..άσχετα με το αν τα έσκασα ή θα τα σκάσω πάλι αύριο στην nvidia.. Είδα πως με την 9800gtx ήμουν καλυμμένος..πήγα και την άλλαξα με την 9800gx2 επειδή τα είχα κ δεν γούσταρα να έχω το δεύτερο..πες το όπως θέλεις...κ έτσι την προτείνω.. ποια επόμενη σειρά??η 9800gtx? το ότι έχει ένα 9 μπροστά δε σημαίνει ότι προχωρήσαμε...μη λέμε ότι θέλουμε γιατί διαβάζουνε και άτομα που δε ξέρουν και θέλουν να μάθουν όπως ο φίλος που άνοιξε το τόπικ...επόμενη σειρά nvidia σε λίγες μέρες....δηλαδή ρε vrnisk τι προτείνεις την 9800gx2 ειδικά τώρα που βγαίνουν οι νέες vga???? Και τέλος αφού δε γούσταρες να έχεις το δεύτερο όπως λες λάθος επιλογή έκανες αφού στην ουσία η 9800gx2 είναι μια μπασταρδεμένη sli λύση...θες το κορυφαίο τώρα??βάλε 2 8800 ultra και σύγκρινε επιδόσεις με τη δική σου...sorry αλλά πάλι δεύτερος είσαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ότι και να του πούμε outlaw star θα νομίζει ότι έχει δίκιο... ναι σιγά μην σε πιστέψει ότι 2x8800 Ultra είναι καλύτερες από 9800GX2... ακόμα και αν ο Ailuros κάνει ένα από τα "legendary" posts του δεν πρόκειται να τον πιστέψει
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι..τα δούλεψα με τον ιδρώτα μου..και τα έσκασα εκεί που ήθελα..οπότε μπορώ να το λέω, αν αρέσκεσαι, e-penis..αν μου μείνει καμιά κάρτα θα σου στείλω..να σταματήσεις να διαβάζεις τόσα reviews.. και μπράβο και μαγκιά σου αλλά ο τρόπος με τον οποίο το λες είναι λίγο προκλητικός ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.