Harkon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 παίδες συγνώμη, επειδή έχω ένα προβληματάκι με μια παραγγελία από το εν λόγω site, γνωρίζετε πού υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα; δεν μπορώ να την βρω με τπτ; ελπιζω να μην είναι μπροστά στα μάτια μου.. ευχαριστώ
panagos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Τί πρόβλημα έχεις; Το Helpdesk που έχει δεν σε βοηθάει;
Harkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 που είναι το helpdesk και γενικά που μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους; μωρέ παράγγειλα 2 cd μαζί και ήρθε το 1 πριν 10 μέρες ενώ το άλλο άφαντο. τι στο καλό ψάχνω το site και δεν βρίσκω που να τους στείλω
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι δεν έχουν email επικοινωνίας, πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο σε αυτό που γράφει στο κάτω μέρος στο σάιτ. Εκτός αν είμαι και εγώ τυφλός (που δεν αποκλείεται).
Harkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ααα και έψαχνα, λέω και γώ σε ευχαριστώ θα τους πάρω τηλ τότε να σαι καλα
costas_k Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κάπου στην καρτέλα επικοινωνίας υπάρχει μια επιλογή που δηλώνεις ότι δεν παραλαβές το cd. Αν δεν το βρείς πάρτους τηλέφωνο και θα στείλουν άλλο εντελώς δωρεάν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 που είναι το helpdesk και γενικά που μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους;μωρέ παράγγειλα 2 cd μαζί και ήρθε το 1 πριν 10 μέρες ενώ το άλλο άφαντο. τι στο καλό ψάχνω το site και δεν βρίσκω που να τους στείλω Από τη σελίδα βοήθειας: Delivery usually takes 3–5 working days (from date of posting), but we need to wait 21 days before being able to investigate this matter further . If you believe your item has been lost, and 21 days have passed, click the 'View order history' button above, select the item and follow the on-screen instructions. Έχουν παρέλθει 21 ημέρες από την αποστολή του 2ου CD; Ακολούθησες τις οδηγίες του site;
Harkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Από τη σελίδα βοήθειας: Delivery usually takes 3–5 working days (from date of posting), but we need to wait 21 days before being able to investigate this matter further . If you believe your item has been lost, and 21 days have passed, click the 'View order history' button above, select the item and follow the on-screen instructions. Έχουν παρέλθει 21 ημέρες από την αποστολή του 2ου CD; Ακολούθησες τις οδηγίες του site; όχι δεν το είχα δει αυτό που έστειλες ευχαριστώ πολύ!
Harkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εοεοεοοε μόλις ήρθε το cd. σας ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εοεοεοοε μόλις ήρθε το cd.σας ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε Τέλος καλό, όλα καλά.
Harkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ναι ευτυχώς. απλά η διαφορά με την οποία έφτασαν με έκανε να ανησυχίσω. σε ευχαριστώ και πάλι γι αυτό που μ έδειξες για τις 21 μέρες, δεν το είχα δει. θα είμαι πιο υπομονετικός άλλη φορά
SavvasE******* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παντως να σε ρωτησω,τη πιστωτικη χρησιμοποιησες;
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Να ξεθάψω το θέμα μιας που έχω και εγώ πρόβλημα με το site... Προσπαθώ να ψωνίσω αυτήν την στιγμή και μου κάνει το εξής κουφό: Γεμίζω το basket μου και απο ένα σημείο και μετά (το σημείο είναι στα 90 ευρώ με 11 προιόντα) πατάω κι'άλλα πράγματα να βάλω μέσα, και ενώ μου εμφανίζει μήνυμα το αντικείμενο προστέθηκε στο καλάθι σας, τα αντικείμενα μένουν πάλι 11 με 90 ευρώ συνολική τιμή. Και το κουφαιότερο ??? (Λέξη ε?) Όταν πατάω για checkout ξαφνικά μου εξαφανίζει όλα τα πράγματα και μου λέει ότι δεν έχω τίποτα στα καλάθι για να κάνω checkout. Τα ξαναμαζεύω όλα, και πάλι στα 90 ευρά σταματάει και στο checkout εξαφανίζει ότι έχω διαλέξει. Ξέρει κανείς τι παίζει? Έχω ψωνίσει άπειρες φορές απο εκεί και μόνο τώρα μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μήπως γίνεται αυτό επειδή η Ελλαδάρα έχει περιορισμό μέχρι 30-40 λίρες παραγγελία?
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μπα ρε συ, εχω ψωνίσει και πιο βαρβάτα πράγματα και όλα ήταν οκ. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο όριο στο play. Όσο κι αν κάνει η τιμή μου το έχουν φέρει. (Κάπου είχα διαβάσει πως το όριο αφορά μεμονομένα αντικείμενα, δηλαδή μπορείς να πάρεις 20 πράγματα που όλα μαζί κάνουν 100 ευρώ αλλά όχι ένα που να κάνει 100. Μύθος και αυτό.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.