Προς το περιεχόμενο

παιχνίδια στο mac

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα,

σκέφτομαι να περάσω στον κόσμο των mac.

Είμαι όμως παιχνιδιάρης (αν και περασμένης ηλικίας), θέλω που και που να παίζω κανένα αξιόλογο παιχνίδι.

Το ερώτημα είναι: υπάρχουν παιχνίδια για mac?

Που μπορώ να δω μια λίστα με τα παιχνίδια για mac?

δεν θέλω να είναι χιλιάδες τίτλοι όπως τα παιχνίδια για pc, ας είναι λίγα και αξιόλογα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ερώτημα είναι: υπάρχουν παιχνίδια για mac?

Υπάρχουν, αλλά είναι πολύ λιγα ... Η Blizzard συνηθίζει να κυκλοφορά τους τίτλους της στα Mac ( Starcraft, Warcraft ), η ΕΑ τελευταία έχει προσφέρει μερικούς τίτλους ( Sims, Battlefield, Harry Potter, NFS κ.α. ) και η SiGames κάθε χρόνο κυκλοφορά το νέο Football Manager ... Υπάρχουν και άλλα, αλλά νομίζω πως αυτά είναι τα κυριότερα ..

Όμως η πραγματική απάντηση για κάθε άτομο που έχει Mac, και θέλει να ασχολείτε με videogames είναι φυσικά το ..

apple-bootcamp-photo10.png

... Boot Camp ;)

Απλά αφιέρωσε κάποιο μερίδιο του δίσκου σου και κάνε install τα Windows ... Είναι απόλυτα νόμιμο, και προσφέρετε από την ίδια την Apple .. Μετά θα μπορείς να παίζεις οποιοδήποτε παιγνίδι κυκλοφορά στα Windows στο Mac σου :-) Περισσότερα στο link πιο κάτω ..

http://www.apple.com/macosx/features/bootcamp.html

φυσικά και υπάρχουνε!

have a look, @ http://www.apple.com/games/

μην ξεχνάμε βέβαια την λύση του bootcamp που μπορείς να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε windows based παιχνίδι θέλεις.

have fun!

Mην ξεχναμε οτι στα Mac μπορεις να τρεξεις οποιο λειτουργικο θελεις ...:-)

Οποτε ο μονος τυχον περιορισμος ,ειδικα για τα παιχνιδια,αφορά το hardware (συνηθως την καρτα γραφικων) και οχι το λειτουργικο ..

Mην ξεχναμε οτι στα Mac μπορεις να τρεξεις οποιο λειτουργικο θελεις ...:-)

Οποτε ο μονος τυχον περιορισμος ,ειδικα για τα παιχνιδια,αφορά το hardware (συνηθως την καρτα γραφικων) και οχι το λειτουργικο ..

aαπλα το ηαρδςαρε ενος mac ειδικα για παιχνιδια ειναι πολυ λιγο οποτε θα παιζεις λιγα παιχνιδια σε μετριες αναλυσεισ κυριωσ οσον αφορα καινουργιους τιτλους,δηλαδη πολυ ποιο λιγα και σε χειροτερη ποιοτητα απο οτι θα επαιζεσ με ενα αρκετα φθηνοτερο pc desktop.Πληροφοριακα παντως εγω παιζω ASSASINS CREED σε μετρια γραφικα.Αυτα..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

και επανέρχομαι με νέο ερώτημα:

έχω βάλει το macOS στο PC μου (hackintosh). Με δεδομένο ότι έχω καλή κάρτα γραφικών και hardware θα έχω τα προβλήματα που λέτε παραπάνω ή τα παιχνίδια θα παίζουν οκ?

*** όλα αυτά τα παιχνίδια που βρίσκω εδώ http://www.macgamestore.com/ έχουν κυκλοφορήσει για mac?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...