Προς το περιεχόμενο

Με πετάει συνέχεια έξω-Πρόβλημα Modem?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω θα σου πω ενα το βασικο.πετα το sagem και παρε ενα router.τα usb modems ειναι παντα ελεεινα κλειδωνουν πιο χαμηλα και με χειροτερα στατιστικα εχουν προβληματα με drivers κτλ.γιατι αμα περιμενεις απο αυτους αστα να πανε.εκτος αν εισαι πλεον τοσο μακρια απο το αστικο κεντρο του οτε.τα speedtouch και σιεμενς ειναι οτι πιο σταθερο.

Δεν σκοπεύω να δώσω λεφτά για χάρη της κάθε ανεύθυνης εταιρείας.

Αν δεν μου λύσει το πρόβλημα τότε αλλάζω εταιρεία και παίρνω και modem ή router.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν σκοπεύω να δώσω λεφτά για χάρη της κάθε ανεύθυνης εταιρείας.

Αν δεν μου λύσει το πρόβλημα τότε αλλάζω εταιρεία και παίρνω και modem ή router.

αν και εγω βριζω τον οτε συνεχεια εν τουτοις δεν φταινε παντα αυτοι.μπορει πραγματι να ειναι σε τετοιο χαλι η γραμμη για αυτο να εχεις αυτα τα disconnects συνεχεια με το modem.με ενα ρουτερ τουλαχιστον θα εισαι πιο σταθερα συν οτι θα ειναι και adsl2+. αλλα Sagem 800 crypto f200,201 αστα να πανε.ειναι αυτο που λενε χωρις υπερβολη παρτο και βαψτο μπλε και πετα το στην θαλασα.και καλως η κακως στην ελλαδα υπαρχουν και attenuation της μορφης 50+ .επισης χωρις να εχω κατι μαζι σου κρατα και μια πισινη που λενε διοτι πολλοι εβριζαν την εκαστοτε ετερεια και τελικα το προβλημα ηταν μεσα στο ιδιο τους το σπιτι.

Δημοσ.
αν και εγω βριζω τον οτε συνεχεια εν τουτοις δεν φταινε παντα αυτοι.μπορει πραγματι να ειναι σε τετοιο χαλι η γραμμη για αυτο να εχεις αυτα τα disconnects συνεχεια με το modem.με ενα ρουτερ τουλαχιστον θα εισαι πιο σταθερα συν οτι θα ειναι και adsl2+. αλλα Sagem 800 crypto f200,201 αστα να πανε.ειναι αυτο που λενε χωρις υπερβολη παρτο και βαψτο μπλε και πετα το στην θαλασα.και καλως η κακως στην ελλαδα υπαρχουν και attenuation της μορφης 50+ .επισης χωρις να εχω κατι μαζι σου κρατα και μια πισινη που λενε διοτι πολλοι εβριζαν την εκαστοτε ετερεια και τελικα το προβλημα ηταν μεσα στο ιδιο τους το σπιτι.

Κοίτα μάλλον το modem μου είναι κακής ποιότητας όπως λες αλλά αυτό μου το έδωσε η otenet υποσχόμενη να μου παράσχει τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνω.

Τώρα αν δεν μου τις παράσχει επαρκώς θα απαιτήσω αρχικά να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται και αν δεν γίνει τίποτα, αλλάζω εταιρεία και modem.

Δημοσ.

...poulinos, έχεις μήπως κάνει σε πρωινάδικο ;

...αστρολόγος ; whistlinges8.gif

οχι δεν εχω κανει :P

Κοίτα μάλλον το modem μου είναι κακής ποιότητας όπως λες αλλά αυτό μου το έδωσε η otenet υποσχόμενη να μου παράσχει τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνω.

Τώρα αν δεν μου τις παράσχει επαρκώς θα απαιτήσω αρχικά να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται και αν δεν γίνει τίποτα, αλλάζω εταιρεία και modem.

εγω στα ειπα για ευνοητους λογους.απο εκει και περα με τα ιδια λεφτα εβρισκες μεχρι 24:P

Δημοσ.
οχι δεν εχω κανει :P

εγω στα ειπα για ευνοητους λογους.απο εκει και περα με τα ιδια λεφτα εβρισκες μεχρι 24:P

Το εκτιμώ που μου τα είπες.

Θα έβρισκα με τα ίδια λεφτά 24mbps?

12 ευρώ τον μήνα δίνω.

Δημοσ.

12 ευρω το μηνα για το adsl.για το τηλεφωνο ???παγεια οτε???ηθελα να σου πω να μας πεις τι margin και attenuation εχεις αλλα δεν νομιζω να μπορεις να τα δεις με το sagem.μηπως ολα τα προβληματα ειναι λογω μεγαλης αποστασης απο τον οτε.εχεις βαλει φιλτρακια παντου και σε συναγερμο αν υπαρχει?

Δημοσ.
12 ευρω το μηνα για το adsl.για το τηλεφωνο ???παγεια οτε???ηθελα να σου πω να μας πεις τι margin και attenuation εχεις αλλα δεν νομιζω να μπορεις να τα δεις με το sagem.μηπως ολα τα προβληματα ειναι λογω μεγαλης αποστασης απο τον οτε.εχεις βαλει φιλτρακια παντου και σε συναγερμο αν υπαρχει?

• 12 ευρώ τον μήνα για 2 mbps internet (με το φοιτητικό πρόγραμμα "δίοδος") και 50 ευρώ το δίμηνο στον οτέ (δεν μιλάω πολύ στο σταθερό), δεν ξέρω τις τιμές των 24 mbps.
  • Δεν ξέρω τι είναι margin και attenuation.
  • Σε αστικό κέντρο μένω αν εννοείς την μεγάλη απόσταση υπό αυτή την έννοια.
  • Έχω βάλει φίλτρα σε όλες τις συσκευές.

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που όλοι οι πάροχοι "πατάνε" στις ήδη υπάρχουσες γραμμές του ΟΤΕ οι οποίες είναι ήδη απαρχαιομένες.... οτι και να κάνεις... με τα κέφια του θα πηγαίνει..

οπότε αυτό που κάνεις.. είναι ... υπομονήηηηη

Δημοσ.

Με πήραν από otenet να ρθουν να μου το φτιάξουν (εντυπωσιάστηκα με την εξυπηρέτηση).

Τους είπα να κάνω ένα format πρώτα και να δοκιμάσω κανα άλλο modem και αν δεν γίνει τίποτα ας κόψουν το κεφάλι τους μετά να το φτιάξουν.

Δημοσ.

ναι δες πρωτα εσυ τι γινετε αλιως θα πληρωσεις κανα ραντεβου 60 ευρω οσο κανει ενας ρουτερ και παραπανω.οσο για τις απαντησεις δεν εννοουσα αυτα που απαντησες οποτε το αφηνουμε.

Δημοσ.
ναι δες πρωτα εσυ τι γινετε αλιως θα πληρωσεις κανα ραντεβου 60 ευρω οσο κανει ενας ρουτερ και παραπανω.οσο για τις απαντησεις δεν εννοουσα αυτα που απαντησες οποτε το αφηνουμε.

Θα πληρώσω κιόλας?Δεν μου το είπε.Και εντυπωσιάστηκα από την εξυπηρέτηση και την προθυμία...

Δημοσ.
Θα πληρώσω κιόλας?Δεν μου το είπε.Και εντυπωσιάστηκα από την εξυπηρέτηση και την προθυμία...

Μην δεχτείς με τίποτα να έρθουν σπίτι σοθυ. Θα στο χώσουνε στο λογαριασμό. την είχε πατήσει έτσι ένας φίλος μου...

Δημοσ.
Μην δεχτείς με τίποτα να έρθουν σπίτι σοθυ. Θα στο χώσουνε στο λογαριασμό. την είχε πατήσει έτσι ένας φίλος μου...

Thanks για την πληροφορια.

Είπα κι εγω,τέτοια φοβερη εξυπηρέτηση...

Τελικά δεν είναι σοβαροί.

Δημοσ.

χμχμχμχμμχ

...Η...σοβαρότητα, ό,που μας βολεύει ;

...Για ξαναδιάβασε ΚΑΛΑ τους όρους της σύμβασής σου...

* * * * *

...Όσο για κάποια προηγούμενα : Πληρώνεις λοιπόν 74 ? το δίμηνο (..λίγο παραπάνα πληρώνεις, αλλά τεσπα).

Η Forthnet (αν έχει έρθει το δίκτυό της στην πόλη που βρίσκεσαι), παρέχει (ονομαστική) MEXΡΙ 24mbps σύνδεση (το οποίο κατά περίπτωση είναι συνήθως μεταξύ 5-20mbps) , και στο πρόγραμμα economy, όπου τα τηλεφωνήματα χρεώνονται

(με σύνολο όσα σχεδόν πληρώνεις στον ΟΤΕ, σου παρέχει δερεάν τις εντός Ελλάδας και σε 24 νομίζω επιλεγμενες χώρες - τις κλήσεις,ενώ στις εκτός λίστας απλά τις χρεώνεσαι)

,,,αλλά ΔΕΝ έχεις πάγιο, και πληρώνεις 24 (ή 25) ? το μήνα. Το δίμηνο, μας κάνει ας πούμε 50.

50 % κάτω δηλαδή από τον ΟΤΕ που πληρώνεις.

Με τους άλλους παρόχους τί γίνεται κι αν συμφέρουν ακόμα περισσότερο δεν ξέρω, αλλά το καλύτερο όνομα στους εναλλακτικούς, μάλλον η Forthnet το έχει.

..τους όρους που είχε αναφέρει ο poulinos σχετικά με τις συνδέσεις, μπορείς και μόνη σου να τους ψάξεις στη Wiki, αν ενδιαφέρεσαι (ενδεικτικά, έχουν να κάνουν με το "πόσο καλή είναι η σύνδεση" ).

Τέλος, η απόσταση έχει απλά να κάνει με το πόσο απέχεις από τον πάροχο της περιοχής σου. Σε "γενικές" γραμμές, όσο πιο μακρυά, τόσο πιο κακά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...