Προς το περιεχόμενο

Με πετάει συνέχεια έξω-Πρόβλημα Modem?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
pedia mou min mou apelpizeste...

polu apla ftei i eteria pou exete kanei tin sindesi...

den ftei ka8olou to modem...

Ναι, το δικό μου πάντως κλείνει αρκετές φορές αν ζεσταθεί πολύ...όσο για τις συμβουλές σου..forthnet έχω..

Να γράφεις ελληνικά..απαγορεύονται τα greeklish..

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(αν και λίγο δύσκολο ; ) ...Αν είναι wireless το μόντεμ και το χρησιμοποιείς εδώ και λίγο καιρό, κι έχεις εξ' αρχής αυτά τα προβλήματα, καλώς ήρθες στις wireless συνδέσεις...

(και ένα φορμάτ -επανεγκατάσταση δλδ- δε νομίζω να "βοηθήσει". Αν έχεις διαθέσιμο δίσκο, ή έστω partition, πέρνα windows KAI εκεί και δοκίμασε μπας και)

Αν πάλι η ΣΥΝΔΕΣΗ είναι πρόσφατη, ενώ με πχ άλλη σύνδεση ήσουν μέχρι τώρα οκ, πάρε (τί περιμένεις ; ) τηλ. τον ΟΤΕ, και πες ότι είναι προβληματική (αλλά χλωμό).

κανεις μεγαλο λαθος ...

εγω χρησιμοποιουσα τοσο καιρο wireless modem

σας το ξσαναλεω δεν φταει το modem i router αλλα φταινε

οι εταιριες που εχετε κανει την συνδεση.

:mrgreen:

Δημοσ.
Ναι, το δικό μου πάντως κλείνει αρκετές φορές αν ζεσταθεί πολύ...όσο για τις συμβουλές σου..forthnet έχω..

Να γράφεις ελληνικά..απαγορεύονται τα greeklish..

αν σου κλινει αγορι μου παρε ενα modem i router απο τα καλα οχι απο αυτα με 5 ευρω :-)

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασε την συνταγη μου: επιλεγω Connex και τρεχω με LinkSys wag200...χεχεχεχε.

Δοκιμασε αλλο modem wifi-ethernet-usb(απλα δανεισου καποιο για αρχη)

Μετα μαθε αν ο παροχος σου, στην περιοχη σου εχει προβληματα(ολο κ καποιος γνωστος/γειτονας σου θα τρεχει με την ιδια εταιρια στην γειτονια) και τελος κανε εναν ελεγχο στο λειτουργικο σου (scandisk-defragment-clean registry-virus scan-spy clean etc)

και αφου δοκιμασεις οοολα τα παραπανω και εντοπισουμε ακριβως το προβλημα τοτε προτεινουμε την καταλληλη λυση.

Δημοσ.
αν σου κλινει αγορι μου παρε ενα modem i router απο τα καλα οχι απο αυτα με 5 ευρω

Δεν το αγόρασα 5 ευρώ η forthnet το είχε μέσα..και δεν είμαι "αγόρι σου" σε παρακαλώ λίγος σεβασμός προς τους μεγαλύτερους :-D

Δημοσ.
θα τηλ αύριο τον πάροχο να βρίσω λίγο και θα δουμε τι θα γίνει...

ναι!

αλλα αυτο το κανεις οταν διαπιστωσεις οτι ολα ειναι ΟΚ απο την μερια σου, δλδ απο την μπριζα του ΟΤΕ στον τοιχο και μετα, δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα και ολα λειτουργουν αψογα

Δημοσ.
Πεδία μου μήν μου απελπίζεσται...

Πολύ απλά φταίει ή εταιρία που έχετε κάνει την σύνδεση.

Δέν φταίει καθόλου το Modem ή το Router.

Εάν θέλετε να μην σας πετάει αλάξτε την σύνδεση.

2 εταιρίες στην Ελλάδα που δέν πετάνε καθόλου έξω είναι ή FORTHNET και ή CONN-X

κανεις μεγαλο λαθος ...

οι εταιριες που εχετε κανει την συνδεση.:mrgreen:

αν σου κλινει αγορι μου παρε ενα modem i router απο τα καλα οχι απο αυτα με 5 ευρω :-)

...Καιρός ήταν να μας προκύψει κάποιος "χρωματιστός"...

θα τηλ αύριο τον πάροχο να βρίσω λίγο και θα δουμε τι θα γίνει...
...ναι, πάρε, κι άρχισε με βρισιές...Έχει κάτι αστέρια στο κέντρο τους...

Έλεος. ΠΑΡΕ, ναι, και ζήτα εξηγήσεις ΠΡΩΤΑ όμως...(...πόσο μάλλον ΑΝ έχεις το λειτουργικό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα χρόνο όπως είπες - ΔΕΝ είναι απαραίτητο, θα μπορούσες να έχεις κάνει φορμάτ ενδιάμεσα, γι' αυτό λέω ΑΝ...)

Δημοσ.
κανεις μεγαλο λαθος ...

οι εταιριες που εχετε κανει την συνδεση.

:mrgreen:

πρεπει να το σκεφτηκες πολυ για να το πεις αυτο.το dslam δεν φτιαχτηκε για να σε πεταει εξω.τοτε αν ολοι βαλουν forthnet η otenet θα παιξουν ολοι μια χαρα δεν θα εχουμε προβληματα και θα κλεισουν οι αλλες ετερειες.εχεις ακουσει την λεξη χαλκος attenuation margin κτλ.ραδιο αρβυλα εδωμεσα

αλλοι εοχυν connex και παιζουν στα 20 σταθερα και αλλοι στα 2 με αποσυνδεσεις και ας ειναι το ιδιο dslam.

Δημοσ.

katerina_a_86 ρωτα κανα φιλο-η αν περισσευει κανα ρουτερακι να σου δοσει να δοκιμασεις, εστω και ενα απλο ρουτερακι θα δειξει πολλα.Κυριως τα στατιστικα της γραμμης σου και συνδεοντας το σε θυρα δικτυου θα ειναι λιγο πιο σταθερο.

Πρωτα ομως επικοινωνησε με την οτενετ που ειδικα αυτην την περιοδο λογο κλεισιματος βγαζεις γραμμη αμεσως και φαινεται να βοηθανε πιο πολυ

Δημοσ.

Παιδιά πήρα στην otenet προχθες.Μου είπαν να βγάλω το spliter απο την γραμμή του τηλεφώνου.Το προβλημα συνέχισε να υπάρχει και ξαναπήρα και μου είπαν να κάνω επανεγκατάσταση το modem.Τους είπα ότι το έκανα και μου είπαν ότι θα με περάσουν στο 2ο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης (μεγάλη συγκίνηση).Μετά με πήραν στο κινητό σε άλλη ώρα απο αυτή που είχαμε συμφωνήσει και μου είπαν τα ίδια.Τελικά μου είπαν ότι θα ψάξουν το πρόβλημα μου οι τεχνικοί μεταξύ δύο εργάσιμων ημερών.Απο τετάρτη δηλαδή μου είπαν αν συνεχίσει να υπάρχει να τους ξαναπάρω.

Δημοσ.
Παιδιά πήρα στην otenet προχθες.Μου είπαν να βγάλω το spliter απο την γραμμή του τηλεφώνου.Το προβλημα συνέχισε να υπάρχει και ξαναπήρα και μου είπαν να κάνω επανεγκατάσταση το modem.Τους είπα ότι το έκανα και μου είπαν ότι θα με περάσουν στο 2ο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης (μεγάλη συγκίνηση).Μετά με πήραν στο κινητό σε άλλη ώρα απο αυτή που είχαμε συμφωνήσει και μου είπαν τα ίδια.Τελικά μου είπαν ότι θα ψάξουν το πρόβλημα μου οι τεχνικοί μεταξύ δύο εργάσιμων ημερών.Απο τετάρτη δηλαδή μου είπαν αν συνεχίσει να υπάρχει να τους ξαναπάρω.

εγω θα σου πω ενα το βασικο.πετα το sagem και παρε ενα router.τα usb modems ειναι παντα ελεεινα κλειδωνουν πιο χαμηλα και με χειροτερα στατιστικα εχουν προβληματα με drivers κτλ.γιατι αμα περιμενεις απο αυτους αστα να πανε.εκτος αν εισαι πλεον τοσο μακρια απο το αστικο κεντρο του οτε.τα speedtouch και σιεμενς ειναι οτι πιο σταθερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...