katerina_a_86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κι εκεί που ήταν όλα μια χαρά εδώ και 2 μέρες με πετάει ανα τακτά χρονικά διαστήματα έξω.Μετά η ένδειξη του internet sto tray bar γίνεται κόκκινη (απασχολημένο) μετα από λίγα sec κίτρινη (initializing) και μετά από λίγα sec ακόμα πράσινη και μόνο τότε μπορώ να κάνω reconnection.Τι λέτε να φταίει?Τα παιξε το μόντεμ?
Venisk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Λογικά ο πάροχος, φταίει κ όχι το modem σου.. Ξανά εγκατέστησε το modem σου από την αρχή..
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ή ο πάροχος, ή τα windows ΛΟΓΙΚΑ. Για το 1ο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, για το 2ο (αν είναι συχνό πλέον το πρόβλημα κι ενοχλητικό), εγώ θα έκανα μια ΑΛΛΗ εγκατάσταση (σε άλλο δίσκο ή άλλο partition) για να το "δοκιμάσω". Αν και 'κει δεν πάει καλά, απλά το παίρνεις απόφαση (και δεν "χαλάς" τα windows που ήδη έχεις)
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 θενκς.Ο παροχος δεν υποφερεται αλλο... Ίσως κανω επανεγκατασταση αν και βαριεμαι.
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Έκανα επανεγκατασταση το modem και τα ίδια χάλια. Τι να κάνω????
Venisk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι ο πάροχος σου να φτιάξει τις γραμμές..
takis345 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Παρε τηλεφωνο στην εταιρεια -ζητα τεχνικο και πες να σου χαμηλωσει λιγο την ταχυτητα της γραμμης. Εμενα στην ΟΝ στα 16Μβιτς με πεταγε συνεχεια εξω. Τωρα στα 12 ποτε! Απλα χανεις λιγο ταχυτητα αλλα κανεις τη δουλεια σου..
btm_tsiotsias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Κανε format και εγκατεστησε το μοντεμ απο την αρχη .
slaughter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Κι εκεί που ήταν όλα μια χαρά εδώ και 2 μέρες με πετάει ανα τακτά χρονικά διαστήματα έξω.Μετά η ένδειξη του internet sto tray bar γίνεται κόκκινη (απασχολημένο) μετα από λίγα sec κίτρινη (initializing) και μετά από λίγα sec ακόμα πράσινη και μόνο τότε μπορώ να κάνω reconnection.Τι λέτε να φταίει?Τα παιξε το μόντεμ? όταν λές σε πετάει αυτό το status είναι για το wireless μήπως? Αν όχι τι Modem έχεις κ τι σύνδεση?
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Η σύνδεση είναι 2048 της otenet και το modem ειναι με usb, ένα της sagem. Η προταση για format δεν μου αρεσει. Μάλλον θα περιμένω μήπως διορθωθεί και αλλιώς θα πάρω τηλ τον πάροχο.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 (αν και λίγο δύσκολο ; ) ...Αν είναι wireless το μόντεμ και το χρησιμοποιείς εδώ και λίγο καιρό, κι έχεις εξ' αρχής αυτά τα προβλήματα, καλώς ήρθες στις wireless συνδέσεις... (και ένα φορμάτ -επανεγκατάσταση δλδ- δε νομίζω να "βοηθήσει". Αν έχεις διαθέσιμο δίσκο, ή έστω partition, πέρνα windows KAI εκεί και δοκίμασε μπας και) Αν πάλι η ΣΥΝΔΕΣΗ είναι πρόσφατη, ενώ με πχ άλλη σύνδεση ήσουν μέχρι τώρα οκ, πάρε (τί περιμένεις ; ) τηλ. τον ΟΤΕ, και πες ότι είναι προβληματική (αλλά χλωμό).
koprodogis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 αν και δε νομιζω για δες λιγο αν το μοντεμακι εχει υπερθερμανθει και γι αυτο σε πεταει, ετσι οπως ειναι πιαστο και δες και δοκιμασε να το βαλεις σε καποιο μερος που να αεριζεται λιγο καλυτερα. Αν και μαλλον η γραμμη σου ειναι ψιλοχαλια και με καποια μικρη αλλαγη στο dslam εμφανιστηκαν ολα αυτα
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παρατηρώ όντως ότι το μόντεμ ζεσταίνεται πολύ. Το έχω βάλει σε καλύτερο σημείο αλλά δεν υπάρχει διαφορά. Αν φταίει αυτό τι να κάνω? Γιατί προέκυψε τώρα, εδώ και ένα χρόνο μια χαρά ήταν. (Δεν είναι wireless)
Takoulic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Πεδία μου μήν μου απελπίζεσται... Πολύ απλά φταίει ή εταιρία που έχετε κάνει την σύνδεση. Δέν φταίει καθόλου το Modem ή το Router. Εάν θέλετε να μην σας πετάει αλάξτε την σύνδεση. 2 εταιρίες στην Ελλάδα που δέν πετάνε καθόλου έξω είναι ή FORTHNET και ή CONN-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.