Προς το περιεχόμενο

Νέο συγκριτικό site

Byzantinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, κάποιοι φίλοι δημιούργησαν το site http://www.tzampaman.gr. Είναι ένα συγκριτικό site, ακόμα θέλει δουλειά αλλά θα επιθυμούσα να το επισκεφθείτε και να μας πείτε την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται εγγραφή. γράφεις αυτό που θες να βρεις και πατάς το κουμπί δίπλα στην αναζήτηση και όχι το enter. ίσως να μην σας εμφανίζει κάποια αποτελέσματα διότι ακόμα δεν έχουν περαστεί όλα τα προϊόντα. Για να δοκιμάσετε βάλτε κάποια λέξη από τα προϊόντα που θα σας εμφανίζει στην πρώτη σελίδα.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσπάθεια. Το template μου αρέσει περισσότερο από το άλλο γνωστό site φτωχομπινεδιάρηδων (πλάκα κάνω :P).

Δυο πράγματα θέλουν οπωσδήποτε βελτίωση:

1) Η ταχύτητα

2) Ενεργή φόρμα να είναι η αναζήτηση και όχι το login

Αυτά προς το παρόν.

ΥΓ> Bookmarked

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε...

προφανώς ΔΕΝ είναι έτοιμο....ούτε κατα διάνοια δηλαδή. Καλό θα ήταν να το προωθήσετε ΑΦΟΥ είναι έτοιμο.

το όνομα πολύ καλό.

Ίσως το μόνο καλό....

1ον Αργεί να φορτώσει...από την στιγμή που θα κάνεις κλικ στην αναζήτηση θες 2-3 sec να αρχίσει να κάνει φόρτωση της νέας σελίδας.

2ον η αναζήτηση ΔΕΝ λειτουργεί! Τι Νοκια έγραψα, τι phillips τι sony πάντα στην αρχική σελίδα με πετούσε.

3ον εκτός του ότι αργεί πολύυυυυυυυυυ, η asp είναι πολύ βαριά στο συγκεκριμένο site...σέρνεται ο firefox-ie μέχρι να φορτώσει....

4ον και βασικότερο....

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!! προφανώς το site φτιάχτηκε για να βγάλει κέρδος....είναι όμως ανάγκη να γεμίσετε τον χώρο με άδεια banner????Ασε να πιάσει λίγο το site, να έχεις επισκεψημότητα και μετά να προσπαθήσετε να βγάλετε και κάνα φράγκο....(μου χτυπησε πολύ άσχημα το συγκεκριμένο γιαυτό το τονίζω!)

και επίσης όταν πατάμε το ENTER να κάνει αναζήτηση....όχι να μας κάνει login!!!!

Αυτά από εμένα....γενικά αρνητική η εικόνα που μου δημιουργήθηκε....

καλή τύχη και καλά διορθώματα....

Δημοσ.

Oντως θέλει διορθώσεις.

Εμένα δεν μου άρεσε και το άσπρο φόντο.Με κουράζει αφάνταστα.Λίγο χρωματάκι θα το ήθελε.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας και τις κριτικές σας. Όλα τα παραπάνω θα ληφθούν υπ' όψιν. Αναμένουμε και άλλα σχόλια.

Δημοσ.

Καλύτερα να έχει μια ισσοροπία και να βελτιωθούν οι κατηγορίες, κατά τα άλλα καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

http://www.tzampaman.gr/tzcats.aspx?tid=6

Server Error in '/' Application.

The 'Theme' property can only be set in or before the 'Page_PreInit' event.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.InvalidOperationException: The 'Theme' property can only be set in or before the 'Page_PreInit' event.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[invalidOperationException: The 'Theme' property can only be set in or before the 'Page_PreInit' event.]

System.Web.UI.Page.set_Theme(String value) +2025352

tzcats.Page_Init(Object sender, EventArgs e) +39

System.Web.UI.Control.OnInit(EventArgs e) +2069660

System.Web.UI.Page.OnInit(EventArgs e) +9

System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer) +321

System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +692

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...