Evan_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ψάχνω σχετικά παλιά και ελαφριά παιχνιδάκια για online multiplayer. Να παίζουν άνετα στο internet PCάκι μου (AMD Athlon 2.4GHz, 1GB RAM, Windows XP, ATI 780G chipset/graphics). Κυρίως διασκεδαστικά και οχι ιδιαίτερα περίπλοκα (όχι τύπου RPG δηλαδή). Προτάσεις; Κάποια που έχετε ευχαριστηθεί εσείς;
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Call of Duty 2 και ίσως κανα Need for Speed Underground (το 2 μου άρεσε αρκετά, το 1 δε το έχω παίξει) Επίσης το exteel που είναι και free, http://www.exteel.com νομίζω πρέπει να κάνεις πρώτα sign up για να το κατεβάσεις. Είναι 3rd person shooter, έχεις ένα Mechanaught και όσο παίζεις παίρνεις πόντους και μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις .Βέβαια εγώ το βαριέμαι μετά από λίγη ώρα, αλλά για free online είναι αρκετά καλό.
Dragonheart Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλα call of duty 2 ειναι τρελο κολλημα! Αν και μετα που βγηκε το 4 δεν το εχω παιξει ξανα πιστευω οτι χαλαρα θα το ξαναεπαιζα! Ειναι μυθος! Οσο για το exteel το ειχα βρει εντελως τυχαια πριν κανα διμηνο και το παιζω που και που. Ειναι μικρο απλο αλλα πανω απ'ολα ειναι πολυ διασκεδαστικο και free! Εχει το κατι διαφορετικο ιδιαιτερα οι μαχες με laser σπαθια ειναι απιστευτες! Δοκιμασε το!
PaZaRiOTiS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Τώρα τελευταία θυμήθηκα το πάντα διασκεδαστικό και απλό Colin McRae 2. Προσπάθησα να παίξω μέσω internet με ένα φίλο μου αλλά τζίφος. Υποψιάζομαι οτι πρέπει να ανοίξω port στο router. Το θέμα είναι όμως οτι δεν ξέρω πιο port χρησιμοποιεί και μέσα από το παιχνίδι δεν μπορώ να το βρώ. Έχετε καμιά ιδέα? Έχετε να προτείνεται κανά σχετικά παλιό και απλό ραλάκι για head to head μέσω internet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.