Προς το περιεχόμενο

deree campus

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο τελος της εβδομαδας εχω ραντεβου στο deree για μια συνεντευξη.βρισκεται στην Αγ. Παρασκευη,Γραβιας 6 αλλα δεν εχω ιδεα που ειναι.ξερω πως metro δεν παει ακομα.αλλα που να κατεβω και πως θα φτασω εκει? υπαρχει καποιο λεωφορειο or sth? εγω ξεκιναω απο το metro του αιγαλεω...

thnx

Δημοσ.

Θα κατέβεις με το μετρό στην στάση Χαλάνδρι και μετά θα πάς με τα πόδια. Είναι κανα 10λεπτο απόσταση από εκεί....

Δημοσ.

λιγο πιο συγκεκριμενα? κανα κεντρικο δρομο περιπου? ειμαι ασχετος απο εκεινες της περιοχες.περιπου αν μπορει κανεις ας καταγραψει την γρηγοροτερη/ευκολοτερη διαδρομη.

Δημοσ.

10 λεπτα απο το Χαλανδρι δεν ειναι με τπτ... κανα 20λεπτο στο νερο

κοιτα το Deree ειναι στο τερμα της Αγ. Ιωαννου που ειναι ο πιο εμπορικος δρομος της Αγιας Παρασκευης. Απαξ και βρεις αυτον τον δρομο τον ανεβαινεις μεχρι πανω πανω και το βλεπεις μπροστα σου. Ο δρομος αυτος ξεκιναει απο την κεντρικη πλατεια Αγ. Παρασκευης που βρισκεται και η εκκλησια και ειναι επι της Λ. Μεσογειων. Για να πας εκει μπορεις να περπατησεις απο το Χαλανδρι οπως ειπε ο calvin. Εγω μαλλον θα πηγαινα εθνικη αμυνα και μετα καποιο απο τα Α5 και Β5 λεωφορεια για να κατεβω στην πλατεια της Αγιας. Για να περπατησεις ολη την Αγιου Ιωαννου θες κανα 10λεπτο (ειναι και ανηφορα)

Δημοσ.
Θα κατέβεις με το μετρό στην στάση Χαλάνδρι και μετά θα πάς με τα πόδια. Είναι κανα 10λεπτο απόσταση από εκεί....

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ! Υποτίθεται είσαι και συντοπίτης;;;

Ο σταθμός Χαλανδρίου είναι ΠΟΛΥ παραπάνω από 10 και 20 λεπτά.

vintage, τα λεωφορεία που είπε ο μίκα είναι η καλύτερη λύση. Το Β5 σταματάει 5 λεπτά από την πύλη του Deree, στη στάση της "πάνω πλατείας". Κατεβαίνεις εκεί και ανεβαίνεις την Αγ. Ιωάννου, η πλατεία είναι επί της οδού αυτής. Το Β5 ξεκινάει από Σταθμό Λαρίσης, περνάει από σταθμό Αμπελοκήπων και κατόπιν από σταθμό Εθνικής Άμυνας που είναι και πιο κοντά. Έχει συχνότητα 15 περίπου λεπτά τις καθημερινές, ίδια με του Α5 που όμως σε αφήνει στην κάτω πλατεία Αγ. Παρασκευής και από εκεί είναι 10-15 λεπτά ανηφόρα ποδαράτο.

Δημοσ.

Δλδ εγω κατεβαινω χαλανδρι και μετα παιρνω το Β5 που με αφηνει 5 λεπτα απο το deree?

που βρισκω αυτο το λεωφορειο? ειναι κοντα στο metro η σταση?

Δημοσ.

συμφωνω με mika οταν πηγαινα αγια παρασκευη σταματουσα εθνικης με το μετρο και μετα περναγα απεναντι και ρωτουσα πιο λεωφορειο παει πλατεια και το επερνα!!!αυτο να κανεις και δεν νομιζω να περιμενεις και πολυ για λεωφορειο αφου δεν ειναι μονο ενα!

Δημοσ.
Δλδ εγω κατεβαινω χαλανδρι και μετα παιρνω το Β5 που με αφηνει 5 λεπτα απο το deree?

που βρισκω αυτο το λεωφορειο? ειναι κοντα στο metro η σταση?

Κατεβαίνεις Εθνική Άμυνα και παίρνεις το Β5.

Βγαίνεις από την έξοδο Υπουργείο Συγκοινωνιών (ΟΧΙ Υπουργείο Εθνικής Αμύνης) και η στάση είναι απέναντι, σε κάτι σαν νησίδα. Θα δεις, είναι πάντα τίγκα στον κόσμο.

Danny7, περνάνε πολλά λεωφορεία από εκεί για πλατεία Αγίας, αλλά το παλικάρι πάει στην ΠΑΝΩ πλατεία, από την οποία περνάει μόνο το Β5 από Εθνική Άμυνα.

Και το 407 από Πλακεντίας, αλλά έχει συχνότητα περιόδου 70χρονης.

Δημοσ.

Υπάρχει και το 406 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤ.ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ αλλα ετοιμάσου για πολλές ώρες αναμονή στην στάση.

Γενικότερα συχνότητες δρομολογίων μπορείς να δεις στο oasa.gr

Αχχχ θα μπορούσα να πω πολλά για αυτό τον οργανισμό.:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...