elis88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Γεια ας παιδιά, Φτιάχνω ένα GUI για ένα πρόγραμμα που έχω φτιάξει με netbeans. Χρησιμοποιώ JPanel. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι αν και δημιουργώ αντικείμενο της στη main μέθοδο, όταν εκτελείται το GUI δεν ειναι visible. Προσπάθησα να το κάνω εγώ visble με την ετνολή setVisible(true); αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ.
elis88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Οκ μην μπείτε στο κόπο , κατάλαβα την μαγαλιώδη σαχλαμάρα μου
elis88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ανανεώνω την ερώτηση μου σε JComboBox. Λοιπόν φτιάχνω ένα JComboBox από netbeans αλλά αυτό βάζει από μόνο του κάποια default items, και δεν με αφήνει να πειράξω την μέθοδο που φτιάχνει. Ξέρει κανείς πως βάζω τα items που θέλω;
ippo00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 και γι' αυτό το έκραζα το model πρέπει να πειράξεις, άμα πας στις επιλογές του combobox θα το δείς
elis88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Βρήκα τρόπο να πειράξω το κώδικα που φτιάχνει το netbeans. Επιτέλους!!!! Η ζωή μου ξαφνικά έγινε έυκολη. Ευχαριστώ ippo.
elis88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Άλλη μια τελεύταια ερώτηση και δεν θα σας ζαλίσω άλλο. Γίνεται να κάνεις ένα JTextField --> enabled(false); χωρίς να αλάξει το χρώμα; ----------------------------------------------------------- οκ το βρήκα! Μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω.... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.