gtr4460 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 παιδια τη γιναιτε καλα γραφτικα στο Facebook σημερα και εχω καποιες αποριες ξεκιναμε για να δω ποιοι ειναι ον λινε πρεπει προτα να τους κανο φιλους και να με αποδεχτουν και μετα η γινετε και απο πριν και αν και εφοσον με αποδεχτουν μπορο να βλεπω αν εινιαι ον λινε και αν ναι απο που με πιο τροπο εχιε κανα εικονιδιο και να μιλαω μαζι τους λαιβ live
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 κοιτα για να δεις ποιος ειναι μεσα πρεπει να σε εχει κανει accept στο reqwest που θα του κανεις για φιλο.απο κει και περα κατω χαμηλα φαινεται ποιος ειναι ονλαιν και ετσι μπορεις να του στλ μηνυμα για αμεσο τσατ!
msl` Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μόνο που ακόμα και αν είναι "online" κάποιος στο facebook, μπορεί να μην είσαι σε θέση να το δεις. Στο προφίλ υπάρχει ειδική ρύθμιση [ρυθμίσεις ασφαλείας] στις οποίες μπορείς να αποκρύψεις το online status. Όσο για το chat, πρέπει να μπεις online για να δεις ποιοί είναι online και να μπορέσεις να μιλήσεις με αυτά τα άτομα, που έχεις απο τη λίστα φίλων. Στο προφίλ δεν είναι απαραίτητο [νομίζω] να είναι ο άλλος φίλος σου, αρκεί να του το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις ασφαλείας. Για το δεύτερο όμως, πρέπει να είστε φίλοι.
flo1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Eχω ενα προβλημα. Λοιπον, ειχα βαλει μια φωτογραφια, την αλλαξα, δεν υπαρχει δηλαδη τωρα ουτε στο αλμπουμ, ουτε στο προφιλ, αλλα εκει που παταω continue σε κατι που μου στελνουν κτλ μου βγαζει αυτη!!!!ΤΙ να κανω???? γμτ!!!!
orpheas2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.έχω πρόβλημα και αρχίζω να απογοητεύομαι.. ξαφνικά προέκυψαν κάποια προβλήματα στο facebook μ.1) στελνω μήνυμα σε κάποιον φίλο μ και εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία και η ώρα.Κανένα όνομα καμία φωτογραφία... 2)επίσης κάνω post σε προφίλ φίλων και δεν τους εμφανίζεται τίποτα!!!!Άλλαξα τον κωδικό!!! Δεν ξέρω τι έχει συμβεί!!!Ελπίζω όχι κανένας ιός. ευχαριστώ εκ των προτέρων
GTX-327 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.έχω πρόβλημα και αρχίζω να απογοητεύομαι.. ξαφνικά προέκυψαν κάποια προβλήματα στο facebook μ.1) στελνω μήνυμα σε κάποιον φίλο μ και εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία και η ώρα.Κανένα όνομα καμία φωτογραφία... 2)επίσης κάνω post σε προφίλ φίλων και δεν τους εμφανίζεται τίποτα!!!!Άλλαξα τον κωδικό!!! Δεν ξέρω τι έχει συμβεί!!!Ελπίζω όχι κανένας ιός. ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορεί προσωρινό πρόβλημα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Να ρωτησω κι εγω κατι...Εχω απο παλια ενεργοποιησει ειδοποιησεις μεσω email για απαντησεις σε θεματα , νεα pm και πολλα αλλα. Δεν εχω πειραξει τιποτα (τσεκαρα τις ρυθμισεις) αλλα δεν παιρνω κανενα email...:cry:
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα για το facebook λεω να ρωτησω εδω που ειναι καπως γενικος ο τιτλος. Πολλοι με κανουν tag σε γενικες φωτογραφιες που δεν βρισκομαι μεσα. Υπαρχει τροπος (καποια ρυθμιση ισως) ουτως ωστε να απενεργοποιησω την επιλογη αυτην? Δηλαδη αν καποιος παει να με κανει tag σε μια φωτο απλως να μην μπορει να βαλει το ονομα μου. Στην ουσια θελω να κανω μονο εγω tag τον εαυτο μου και κανεις αλλος. Η αληθεια ειναι πως εχω επιλεξει να βλεπω μοναχα εγω τις φωτογραφιες τριτων που με εχουν κανει tag, αλλα θελω και κατι παραπανω.
Sir Pretender Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ^ Καλή ερώτηση. Το έψαξα και απ' ότι βλέπω δεν γίνεται παρ' ότι το έχει ζητήσει κόσμος.
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή το θέμα που άνοιξε η κοπέλα στο παρακάτω Post, είναι λίγο λεπτό, θεώρησα ότι καλό θα ήταν να το κουβεντιάσουμε σε άλλο Topic. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3623580#post3623580 Για να διαγραφεί κάποιος δηλαδή ή τέλος πάντων αν πεθάνει πρέπει κάποιος να συμπληρώσει Forma θανάτου? --> http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=deceased Μου φαίνεται λες και πρόκειται για κάτι πολύ επίσημο. Λες και είναι αστυνομία ένα πράγμα.
slvsnt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 να κάνω μια ερώτηση επειδή με έχουν τρελάνει. υπάρχει δυνατότητα να κρατήσει κάποιος αντίγραφο μιας ομάδας που έχει φτιάξει στο facebook; κάποιο backup δηλαδή είτε με μορφή αρχείου στον υπολογιστή ή κάπως στο facebook. όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Υ.Γ δεν έχω ιδέα από facebook
dewn735 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή το θέμα που άνοιξε η κοπέλα στο παρακάτω Post, είναι λίγο λεπτό, θεώρησα ότι καλό θα ήταν να το κουβεντιάσουμε σε άλλο Topic.http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3623580#post3623580 Για να διαγραφεί κάποιος δηλαδή ή τέλος πάντων αν πεθάνει πρέπει κάποιος να συμπληρώσει Forma θανάτου? --> http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=deceased Μου φαίνεται λες και πρόκειται για κάτι πολύ επίσημο. Λες και είναι αστυνομία ένα πράγμα. Για να διαγραφείς υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή. Σε ρωτάνε πρώτα πέντε - έξι φορές αν είσαι σίγουρος και μετά (θεωρητικά) σβήνουν ό,τι έχει σχέση με σένα. Για το δεύτερο, υποθέτω ότι το κάνανε επειδή ο αποθανών δε μπορεί - προφανώς!! - να διαγράψει το λογαριασμό του, οπότε και ενημερώνεις ως τρίτος τους διαχειριστές του fb να το κάνουν εκείνοι. Από εκεί και πέρα αν το κάνουν είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα.
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και αν θες να σβήσεις εσύ τον λογαριασμό μου και συμπληρώσεις φόρμα θανάτου? Επίσης όσον αφορά τον λογαριασμό, σβήνεται ή απενεργοποιείται? Έχει διαφορά.
dewn735 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Γι αυτό σου λέω ότι ειδοποιούνται, δεν τον σβήνουν με τη μία! Πιθανολογώ ότι θα σου έρθει κάποιο μήνυμα ή κάτι τέτοιο. Για το λογαριασμό υπάρχουν δύο επιλογές: Να απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου και όποτε θες τον ξανανοίγεις (απλώς "εξαφανίζεσαι" από τις επαφές σου) ή να τον διαγράψεις τελείως. Διαλέγεις και παίρνεις
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλιστα, κατάλαβα. Οπότε η "αίτηση διαγραφής λόγω θανάτου", καλός που υπάρχει. Απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.