tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 πχ, οταν ανοιγω mp3, να μου το παιζει με το QuickTime Player και οχι με το iTunes! πως το καταφερνω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 iTunes -> Edit -> Preferences -> Advanced -> General -> Use iTunes as the default player for audio files Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hispanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 iTunes -> Edit -> Preferences -> Advanced -> General -> Use iTunes as the default player for audio files Το αντίθετο θέλει να κάνει.Κάποιο αντίστοιχο option θα υπάρχει και στο Quicktime. Αλλιώς στον windows explorer πηγαινε tools>folder options>file types βρες το extension που σε ενδιαφέρει και άλλαξε το πρόγραμμα που το ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Πας πάνω σε ένα mp3 πατάς cmd+i και εκεί θα επιλέξεις με ποιο πρόγραμμα ανοίγει...μετά πατάς change all και από δω και περα όλα τα mp3 σου θα ανοίγουν με το πρόγραμμα που θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Το αντίθετο θέλει να κάνει.Κάποιο αντίστοιχο option θα υπάρχει και στο Quicktime. Αλλιώς στον windows explorer πηγαινε tools>folder options>file types βρες το extension που σε ενδιαφέρει και άλλαξε το πρόγραμμα που το ανοίγει. Δίκιο έχεις. Γκαβομάρα μου. Επίσης μόλις παρατήρησα πως είμαι στο MacOS section. Μαζεύω τα κουβαδάκια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 hispanos και Ic3m@N: ακριβως αυτο που ειπατε! ευχαριστω πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.