Προς το περιεχόμενο

Velociraptor

pnsdls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανεις ποτε ερχονται ελλαδα τα αναθεματισμενα ειχα ακουσει για τελος μαιου αλλα τιποτα ακομα...

Αρε Ελλαδισταν....επισης μηπως ξερει καποιος τι τιμες θα εχουν

300 $ εκτος = 300 ευρω εδω:shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν έρθει θα βγει αμέσως και στα άλλα καταστήματα...απλά στο zeroone κάνεις pre-orders

τιμή γύρω στα 250 euro όπως είπε και ο random

edit: το overclockers.co.uk λέει ΕΤΑ 04/06/08 :-)

άρα λογικά σύντομα θα βγει

και να φανταστείς ότι τον έχει 243-244 euro...

• Super Moderators
Δημοσ.

για όποιον ενδιαφέρεται το ZeroOne τον έφερε σύμφωνα με το site πάντα :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

στην αρχή τον είχαν 281 euro, φαντάζομαι είδαν ότι το ZeroOne τον είχε στα 251 euro και το μείωσαν στα 249 :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε γμτ, γιατί εμένα μου φαίνονται εντελώς τζάμπα φράγκα τα δυόμισι κατοστάρικα γα έναν τρακοσάρη;

Δημοσ.

εγω θα σας ελεγα να βαλετε εναν wd 640 με τα νεα platters. Εμενα μου μεταφερει αρχεια με 140Μβ /s πραγματικα.Απο προσβαση βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ με 150arh ραπτορ σε vista.

Δημοσ.

Μιλαω σαν χρηστης raptor 36,74,150 .Οτι ΠΛΕΟΝ δεν αξιζει οσο πριν καποια χρονια. Οι νεοι σκληροι ειναι αρκετα ικανοποιητικοι,αθορυβοι και αξιοπιστοι.

Εχω μετρησει στην πραξη και σου τα λεω δεν τα ακουσα,ουτε μου τα ειπα.Πεταμενα λεφτα ΠΛΕΟΝ .Εδω μπορεις να δει οτι εκει που ειναι αποδοτικος ειναι στην εκινηση και μονο,δεν αξιζουν καταρχην τα χρηματα και ο θορυβος .Μπορεις να δεις παρακατω ,και γενικα στα καλυτερα reviews πανω κατω τα ιδια ειναι. Αν νομιζεις οτι αξιζει,δεν σου μενει τιποτα αλλο παρα να το δοκιμασεις. Παντως στα vista τα οποια σε ενα δυνατο συστημα ειναι πολυ ποιο γρηγορα απο τοι ειχαμε δει μεχρι τωρα και ολα ανοιγουν αστραπη οι διαφορες δεν υπαρχουν. Δηλαδη οπως ανοιγει το corel,και το photoshop με ενα raid 0 raptor 150 ετσι ανοιγει και με εναν wd 640. αντε να κανει 0,5sec παραπανω ...

new velocy old velocy wd 640Gb

Windows Defender 28,2 MB/s 28,2 MB/s 20,9 MB/s

Vista startup 23,4 MB/s 23,7 MB/s 19,7 MB/s

Application loading 6,5 MB/s 6,2 MB/s 4,5 MB/s

Company of Heros Wolfheze level load 33,96 sec 34,97 sec 35,13 sec

Crysis Harbor level load 36,9 sec 37,6 sec 37,5 sec

WinRAR creat 602MB archive 216 sec 223 sec 222 sec

File copy 7,55GB 100 sec 129 sec 101 sec

File copy 602MB 10,6 sec 13,3 sec 10,8 sec

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ενδιαφέρεσαι σε αντίστοιχο topic στο thelab.gr έχει postarei ένας benchmarks από τους 2χ300gb VelociRaptor που πήρε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...