light360 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ξαναεγκατέστησε το!! Δηλαδή το σβήνω απτο Yast και ξανακάνω τα βήματα που είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δηλαδή το σβήνω απτο Yast και ξανακάνω τα βήματα που είπες. Ναι!:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ναι!:-) Okτώρα για το java tι γίνεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω πως είναι στο suse αλλά για την java άνοιξε κονσόλα και δώσε update-alternatives --config java και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω πως είναι στο suse αλλά για την java άνοιξε κονσόλα και δώσε update-alternatives --config java και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Nα τι μου βγάζει: bash: update-alternatives: command not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Σίγουρα το έχεις εγκαταστήσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Okτώρα για το javatι γίνεται??? Installing Sun's Java on SUSE Linux http://en.opensuse.org/Installing_Sun's_Java_on_SUSE_Linux Adding the Java Installation Source 1. Start YaST 2. Choose Software/Installation Source 3. Choose Add/FTP... 4. As server name enter a openSUSE mirror, for example "ftp.gwdg.de" (without the quotes). Look at the mirror list to find a mirror near your location. 5. Enter "pub/opensuse/distribution/SL-OSS-stable/inst-source-java/" (without the quotes) (IMPORTANT note--the specific directory changes with new versions. Suggestion: under go to mirror list and browse to the correct directory) Directory on Server. 6. Press OK to finish The Java installation source is now added to YaST. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Και κάτι τελευταίο να κλείνουμε αυτό το thread. Πως γίνεται η εγκατάσταση media codecs πχ.divx ,xvid, και γενικά ότι περιεχουν οι περισότεροι codec packs στα windows. Βρήκα ένα rpm για w32 codecs αλλα επιδή το yast δεν δεχόταν (όπως πάντα) να το εγκαταστήσει είπα να το κάνω manual extract στον φάκελο /usr/lib/w32/ αλλα πάλι καμία τύχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Πήγαινε στον φάκελο που είναι το rpm και δώσε: rpm -ivh <πρόγραμμα.rpm> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Πήγαινε στον φάκελο που είναι το rpm και δώσε: Μου βγάζει : error: can't create transaction lock on /var/lib/rpm/__db.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.