Voodooman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το παιχνίδι έχει χτυπητές αδυναμίες. Την πρώτη φορά που ξεκίνησα να παίζω και άρχισαν να μου λένε ότι πρέπει να συλλέγω στοιχεία για κάθε χαρακτήρα, πίστεψα ότι θα έχει πολύ ψάξιμο, εξερεύνηση και γενικά μία αίσθηση ελευθερίας. Τζίφος. Παίζεις την πίστα και στην πορεία βρίσκεις και τα στοιχεία θέλοντας και μη, χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις και ιδιαίτερα. Καλά ο τεχνικός τομέας. Αρκετά πίσω, σαν καλομονταρισμένο KotOR μου μοιάζει. Και δεν με πειράζουν τόσο τα γραφικά, όσο αυτή η "ακατέργαστη" αίσθηση που αποκομίζεις, οι χαρακτήρες κινούνταιμ άτσαλα, το περιβάλλον είναι πολύ ψεύτικο. Αυτό που με έκανε να το παρατήσω όμως οριστικά ήταν το story. Μου την δίνει όταν δεν καταλαβαίνω απόλυτα όσα συμβαίνουν, και εδώ δεν καταλάβαινα αρκετά πράγματα. Σύνδεσμοι, επίδεσμοι, διπλοί πράκτορες, ονόματα, κι'άλλα ονόματα, όλα αυτά τα κατασκοπικά μπλεξίματα που δεν μου αρέσουν καθόλου. Το γενικό story το καταλαβαίνεις εύκολα, αλλά δεν γουστάρω καθόλου να έχω κενά και να μου ξεφεύγουν πράγματα. Και στο alpha protocol μου ξέφευγαν πολλά. Έτσι και αλλιώς δεν είχα πολλές προσδοκίες από τον τίτλο.
liakjim Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Τα γραφικά του είναι άψογα και μερικές φορές αναρωτιέμε αν οι reviewer παίζουν άλλα παιχνίδια όταν γράφουν διάφορα άκυρα. Αν τα γραφικα αυτα ειναι αψογα τοτε του Mass Effect 2 τι ειναι? Προσωπικα τουλ πιστευω οτι τουλαχιστον στον οπτικο τομεα , ανηκει σε εποχες τουλαχιστον 4 χρονια πισω.
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως βάζουν έτσι άσχημες κριτικές σε τόσο καλούς τίτλους. Πλησιάζω προς το τέλος του και έχω εντυπωσιαστεί από τις επιλογές που έχεις και πως αυτές επειρεαζουν την όλη ιστορία. Σπάνια το συναντάς στα game σήμερα. Μου αρέσει φοβερά και το σύστημα μάχης που υπάρχει και όπως είναι δομημένο. Το game είναι καθαρά rpg και βλέπεις ότι οι αντίπαλοι συμπεριφέρονται ανάλογα με τα skill που έχεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πάντως μην περιμένετε συνέχεια, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον. http://uk.pc.gamespy.com/pc/obsidian-project-1/1104020p1.html "Let's speak very commercially; the game hasn't sold what we've expected, therefore we won't be doing a sequel," Sega West president Mike Hayes told CVG. Hayes said the concept was strong but admitted Alpha Protocol wasn't an "upper echelon" title. And due to the costs associated with making RPGs, a sequel is not planned.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ^^ Κριμα.Το εφαγαν το παιχνιδακι οι "επιστημονες" game reviewers ανα τον κοσμο που ως επι το πλειστον ειναι ηλικιων απο 20-25, θεωρουν κορυφαιο game το τραγικο MW2 και εχουν εθιστει στην ευκολια και απλοικοτητα των σημερινων games. Παρολες τις αδυναμιες του (που παρεδεχεται και ο Hayes) το παιχνιδι ειναι καλο και τιμηθηκε ιδιαιτερα απο μια συγκεκριμενη μεριδα gamers.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Βαση των review και εγω του εριξα αν τεραστιο Χ αλλα το ονομα Obsidian μου κεντριζε το ενδιαφερον να το δοκιμασω. Βλεπωντας αυτα που ποσταρετε εδω περα μαλλον θα την κανω την κινηση σε καποια φαση.
john2gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Και μόνο που βγήκε μετά από τόσα χρόνια με τόσα bugs είναι uber fail. Κρίμα γιατί αν δεν είχαμε τα bugs κι αν είχαμε open world με πολλούς NPCs και ψάξιμο/εύρεση και συνομιλίες με τους NPCs για τα intels (και ειδικά levels ala Deus Ex που να προσφέρουν πολλά μονοπάτια), θα είχαμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα παιχνίδια EVER. Κρίμα, κρίμα, κρίμα. PS: Το 7.5/8.0 πιστεύω το αντιπροσωπεύει απόλυτα με τα τόσα bugs του. Και είναι τραγικό που η μορφή του μοιάζει με beta version κι όχι με final. Such potential... wasted
Voodooman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τα bugs είναι το λιγότερο από τα προβλήματα του παιχνιδιού για εμένα. Οκ, έχει πολύ ανοιχτούς διαλόγους. Τί να το κάνω όμως, αν οι αποστολές είναι τόσο απίστευτα γραμμικές;
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μολίς τέλειωσα τον τίτλο και για άλλη μια φορά θα πω ότι το game ήταν μια χαρά σαν τίτλος και το story του με κράτησε μέχρι το τέλος. Το μεγαλύτερο όμως συν του παιχνιδιού ήταν οι αποφάσεις που έπρεπε να πάρεις και οι συνπέπειες τους. Εκάνα μερικές λανθασμένες όπως ότι Δεν έσωσα στο τέλος την mina. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιό σημείο έχασα την επιλογή για να πάω εκεί που την κράταγαν Στο μουσείο πήγα και έσωσα την γκόμενα και όχι τον κόσμο . Και εκεί είπα ότι δεν μπορεί αν την σώσω θα με πάει μετά να σώσω και τον κόσμο... Εχεί χαβαλέ πάντως που σε κάποια φάση πάει να σε κάνει και recruit ο τρομοκράτης αράβας και πρέπει και εκει να πάρεις κάποια απόφαση
manost Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πόσες ώρες σου πήρε για να το τελειώσεις; Μολίς τέλειωσα τον τίτλο και για άλλη μια φορά θα πω ότι το game ήταν μια χαρά σαν τίτλος και το story του με κράτησε μέχρι το τέλος. Το μεγαλύτερο όμως συν του παιχνιδιού ήταν οι αποφάσεις που έπρεπε να πάρεις και οι συνπέπειες τους. Εκάνα μερικές λανθασμένες όπως ότι Δεν έσωσα στο τέλος την mina. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιό σημείο έχασα την επιλογή για να πάω εκεί που την κράταγαν Στο μουσείο πήγα και έσωσα την γκόμενα και όχι τον κόσμο . Και εκεί είπα ότι δεν μπορεί αν την σώσω θα με πάει μετά να σώσω και τον κόσμο... Εχεί χαβαλέ πάντως που σε κάποια φάση πάει να σε κάνει και recruit ο τρομοκράτης αράβας και πρέπει και εκει να πάρεις κάποια απόφαση
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ηταν μικρό σε διάρκεια για rpg δεν πρέπει να μου πείρε πάνω από 13-14 ώρες και μπορεί να λέω και πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.