Προς το περιεχόμενο

Alpha Protocol

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεπον

Η κάμερα έχει κάποια θέματα, στα καλά καθούμενα στροφαρει και πάει όπου να ναι.

το cover system υπολειτουργεί (αν λειτουργεί καθόλου).

Το stealth αν και το έχω φουλάρει δεν φαίνεται πουθενα.Θεωρω την ανυπαρξία ενός μετρητή αν βλέπουν η έστω που βλέπουν θα είχε κάποια ελπίδα.

Μετά από 3 αποστολές το έβγαλα.

(metal gear solid και deus ex να αναφέρονται έστω στο ίδιο thread είναι ιεροσυλία IMHO)

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολα τα ευρωπαικα εντυπα το εκθειαζουν και ολα τα αμερικανικα το θαβουν.Απ'ο,τι βλεπω εδω εχουμε αμερικανοθρεμμενους gamers.. :)

Δημοσ.

Αν επαιξες το sc.Conviction δεν θα συμβιβαζοσουν με το ap.Δεν λεω προοπτικες εχει αλλα υπαρχουν καλυτερα game να παιξεις αν κατεβαζεις.Τωρα αν το αγορασες και πρεπει να βγαλει τα λεφτα του ε ναι ειναι τρελο.crouch και περπατημα τρελο lol .

Δημοσ.
Αν επαιξες το sc.Conviction δεν θα συμβιβαζοσουν με το ap.Δεν λεω προοπτικες εχει αλλα υπαρχουν καλυτερα game να παιξεις αν κατεβαζεις.Τωρα αν το αγορασες και πρεπει να βγαλει τα λεφτα του ε ναι ειναι τρελο.crouch και περπατημα τρελο lol .

Το Conviction ειναι αθλιοτατο.

Δημοσ.

Ισως να εχεις δικιο αν και θα θελα να σε τσιγκλισω λιγο και να μου πεις σε ποια σημεια υπερτερει το A.P.

μιπως δεν του δωσα την ευκαιρια που του αξιζε, ποσο το εχεις προχωρισει?Το αθλιοτατο conviction μια που το βαλα και μια που το τελειωσα (γιατι τα σπαει σαν game kai oxi σαν sc)

Στο a.p επαιξα μονο και μονο γιατι οι 2 πρωτες γνωμες σας ειχαν τραγικες διαφορες.

και για δωκε κανα review που να το εκθειαζουν μπας και βρω εκει τα πλεονεκτηματα του.

Δημοσ.
Το Conviction ειναι αθλιοτατο.

Το Alpha Protocol είναι δηλαδή καλύτερο απο το Conviction ?

Αν ναι σε ποιους τομείς ???

Το Conviction με κράτησε από την αρχή χωρίς να το έχω τερματίσει ακόμα.(είμαι στο σημείο που είναι στρατιώτης στο Ιρακ αν δεν κάνω λάθος),δεν έγινε το ίδιο και με το Alpha Protocol.

Προτείνεις να το συνεχίσω ???

Να του δώσω άλλη μια ευκαιρία ???

Δημοσ.
Ισως να εχεις δικιο αν και θα θελα να σε τσιγκλισω λιγο και να μου πεις σε ποια σημεια υπερτερει το A.P.

μιπως δεν του δωσα την ευκαιρια που του αξιζε, ποσο το εχεις προχωρισει?Το αθλιοτατο conviction μια που το βαλα και μια που το τελειωσα (γιατι τα σπαει σαν game kai oxi σαν sc)

Στο a.p επαιξα μονο και μονο γιατι οι 2 πρωτες γνωμες σας ειχαν τραγικες διαφορες.

και για δωκε κανα review που να το εκθειαζουν μπας και βρω εκει τα πλεονεκτηματα του.

Ισπανια: http://www.meristation.com/v3/des_analisis.php?pic=PC&idj=cw47d64ebe8a7c7&id=cw4bfe4c2f6672a#

RpgGamer: http://www.rpgamer.com/games/other/xbox2/alphaprotocol/reviews/alphaprotocolstrev1.html

Γερμανια: http://www.pcgames.de/Alpha-Protocol-PC-214305/Tests/Alpha-Protocol-im-Test-Beeindruckend-vielfaeltiges-Rollenspiel-mit-kleinen-Macken-748822/

1UP: http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3179545&p=4

Παλι Ισπανικο: http://www.3djuegos.com/juegos/analisis/3589/0/alpha-protocol/

Aπο Eurogamer 7αρι (το οποιο για Eurogamer ειναι υψηλο): http://www.eurogamer.net/articles/alpha-protocol-review

Βρετανια: 84% -> http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=248379

Aπο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου το θαψιμο του παιχνιδιου ειναι ανευ προηγουμενου.Εβαλα τα θετικα reviews αφου μου το ζητησες.Ηδη αρκετοι εχουν προχωρησει μεχρι και σε τεταρτο walkthrough.Κατι παρομοιο εχει να συμβει απο εποχη Deus Ex και μετα Bloodlines.Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οτι το παιχνιδι ειναι καλο αλλα η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν συνηθισει πλεον σε games οπου ολα γινονται αυτοματα και εχοντας παιξει ενα 20λεπτο το AP το κανουν uninstall.

Δημοσ.

Από τα review που διάβασα κατάλαβα ότι το game δεν είναι με τίποτα για casual gamer και για κάποιους που δεν έχουν εμπειρία με τα rpg. Με λίγα λόγια ένα must game για μένα που θα αρχίσω μέσα στις επόμενες μέρες.

Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγο...

Δημοσ.

Το τρέχω και γω και ομολογώ ότι θέλω να συνεχίσω (ήδη έχω κάνει τέσσερις αποστολές).

Πιστεύω ότι το στοιχείο RPG του δίνει ξεχωριστή αίγλη και οι διάλογοι είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του MASS EFFECT αφού δεν σου δίνεται δεύτερη ευκαιρία να ξαναδείς κάποια επιλογή και να απαντήσεις διαφορετικά. Παίζεις και η επιλογή σου στρίβει τελείως την υπόθεση αλλού και, ανάλογα, σου ανοίγει, ή όχι perks, dossiers, skills, συμπάθειες ή αντιπάθειες, με ό,τι αυτά συνεπάγονται για την πλοκή !!! Για μένα ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ !!!!

Τα γραφικά όντως θα μπορούσαν να ήταν πιο φανταχτερά αλλά πιστεύω ότι δεν αφαιρούν από την ένταση αλλά αντίθετα είναι επαρκή για να βυθιστείς, χωρίς σκέψεις άλλες, μέσα στην υπόθεση.

Επίσης ξεχωριστή δυσκολία έχουν τα mini security games που όχι μόνο πρέπει να έχεις αετίσιο μάτι αλλά και πολύ γρήγορο χέρι αφού ο χρόνος είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για την επιτυχή διεκπεραίωσή τους... αλλιώς βαράει alarm και γεμίζει ο τόπος από enemies...

Γενικά πρόκειται για πολύ προσεγμένη δουλειά που αν της στοίχισε κάτι, αυτό ήταν ο πολύς development χρόνος μέχρι την κυκλοφορία (εξου και η "κάπως" μηχανή γραφικών του παιχνιδιού), γενικά πάντως το διασκεδάζω πολύ.

Δημοσ.

δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχει rpg στοιχεια το game. Αν οντως ειναι part rpg πειτε θα το δω και εγω. Deus ex και bloodlines ειναι βαρια ονοματα συγκρινεται το game με αυτα?

edit το review εδω φαινεται κατατοπιστικο

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=huaV2ZGSHFM[/ame]

Δημοσ.
δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχει rpg στοιχεια το game. Αν οντως ειναι part rpg πειτε θα το δω και εγω. Deus ex και bloodlines ειναι βαρια ονοματα συγκρινεται το game με αυτα?

Με Deus Ex αρκετά έως πολύ. Το bloodlines δεν το έχω παίξει.

Δημοσ.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει classic. Αν είχαν open-world environments για να μαζεύεις τις πληροφορίες και τα σχετικά και δεν ήταν απλές αποστολές όταν φεύγεις από το σπίτι, θα μιλούσαμε για αριστούργημα.

Bugs υπάρχουν, το ΑΙ τον πίνει (αλλά το ίδιο γίνεται και σε τόσα άλλα παιχνίδια πλέον), το level design είναι μέτριο, απότομο animation και τα gameplay mechanics τείνουν σε RPG κι όχι σε action game (γι αυτό και δεν θα κάνετε headshots ακόμα κι όταν το crosshair είναι στο κεφάλι του αντιπάλου. Πρέπει να ανεβάσετε τα stats στο όπλο που χρησιμοποιείτε).

Εντούτοις, το story, οι χαρακτήρες και κυρίως οι επιλογές και η ελευθερία που δίνεται στους διαλόγους είναι κάτι που αξίζει να το ζήσει κάποιος.

Πραγματικά, αν είχε καλοσχεδιασμένο open environment ώστε να μαζεύεις τις πληροφορίες από μέρη και NPCs και έλειπαν τα παραπάνω προβλήματα, θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια EVER. Στην παρούσα φάση, δεν είναι... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και πατάτα. I like it. Κι όσο για τα τόσο μάπα γραφικά...

apgame2010060217270534.jpg

apgame2010060220492285.jpg

apgame2010060223255241.jpg

apgame2010060318254786.jpg

apgame2010060318473336.jpg

Δημοσ.

Καλά αυτό το mini-game με τα data-streams που πρέπει να βρεις την σωστή αλληλουχία των κωδικών, γιατί με το ΠΟΝΤΙΚΙ ??? Δειξτε λίγο έλεος ρε developers ! Τί το έχουμε το NUMPAD ?

Επίσης, εχω παρατηρήσει ο John2GR βγάζει συνέχεια screenshots απο games?! Ελπίζω να το κάνεις ερασιτεχνικά ή....μήπως είσαι φωτογράφος, αδερφε ? ( j/k) Τό 'χεις πάντως, και το PC σου το'χει :-D.

Τέλος, απορώ πως μπορεί να υπερασπίζεται κάποιος το conviction με τέτοιο άθλιο porting και optimization. Εμένα σέρνεται, ευτυχώς που το νοίκιασα και δεν το αγόρασα ή κατι τέτοιο, θα τά κλαιγα, γιατί ακόμα και με την 4890 που έχω κυμαίνεται στα 20fps και μπορεί να πέσει και αλλο. Ενώ στο AP μια χαρά και σταθερά.

Δημοσ.

Στα περισσότερα κάνω reviews, σε αυτό δεν αλλά στα ξένα forums post-άρουμε γενικώς εικόνες μαζί με τις εντυπώσεις από τα παιχνίδια που παίζουμε ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρχίσα το game αυτές τις μέρες και νομίζω ότι το game αδικήθηκε από τις διάφορες κριτικές που υπήρχαν στο internet.

Μπορεί όντος η AI του σε αρκετές περιπτώσεις να μην είναι τέλεια αλλά εδώ που τα λέμε μιλάμε για ένα rpg στην ουσία και όχι για κάποιο fps πραγματικού χρόνου.

Δλδ το να μην σε δεί κάποιος σε stealth η το να μην σε ακούσουν εξαρτατε από διάφορα skill η ακόμα και item που κουβαλάς μαζί.

Τα γραφικά του είναι άψογα και μερικές φορές αναρωτιέμε αν οι reviewer παίζουν άλλα παιχνίδια όταν γράφουν διάφορα άκυρα.

Και φυσικά όλα τα λεφτά είναι οι διαλόγοι και οι επιλογές που έχεις σε αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...