Προς το περιεχόμενο

Alpha Protocol

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και στην αρχή ήμουν σκεπτικός με το παιχνίδι τα πράγματα αλλάζουν με κάθε νέο βίντεο. Τελικά ίσως να είναι μια πολύ καλή επιλογή ως και άριστη θα έλεγα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις μου:

Φανταστικοι διαλογοι και επιλογες, απιστευτο interactivity.Πολυ καλο stealth combat, πολλες επιλογες levelling του χαρακτηρα. Οποιος το αρχισει σε καμια περιπτωση μην πτοηθει απο την αδυναμια των οπλων καθως ολα εξαρτωνται απο τα skills.Τα γραφικα ειναι σχετικα καλα (8800gt εχω οποτε μια χαρα ειναι).Το παιχνιδι μου θυμιζει παρα πολυ το Deus Ex.Εχει να φαει κατι 4αρια και 5αρια στα 10 σε reviews...Μεχρι στιγμης ειναι σιγουρο 8.5/10 απο εμενα τουλαχιστον και σε λιγα χρονια θα θεωρειται κλασικο οπως τα Fallout 2 και Deus Ex.

• Moderators
Δημοσ.
Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια ακόμα.....πατάτα :P

Εlaborate this!..οχι τιποτα ειναι και 9φευγα gb.

Δημοσ.

Υπεροχο παιχνιδι παιδια, παιζει και σε 6600 nVidia, εχει τελεια γραφικα και απιστευτο gameplay με τρομερη ατμοσφαιρα.. Καλοσχεδιασμενο με απιστευτη λεπτομερια σε οποιoνδηποτε τομεα του, απο το πρωτο Stealth Kill μεχρι το τελευταιο Assault, φανταστικη καμερα χωρις κανενα απολυτος Bug. Τρομερα οπλα που σε εθιζουν ακομα περισσοτερο σε αυτον τον φανταστικο τιτλο.

Το παιχνιδι που θα παιζουν και τα εγγονια σας, πραγματικα αξιζει να το αγορασετε, και ισως 2 φορες ωστε να το κανετε δωρο σε καποιον φιλο σας η στο αγαπημενο σας προσωπο.

Καλη διασκεδαση. :-D

ΥΣ: Τα ευχαριστω σας να τα εκφρασετε στον Φιλο μας που μας ανοιξε τα ματια ;)

Δημοσ.
Υπεροχο παιχνιδι παιδια, παιζει και σε 6600 nVidia, εχει τελεια γραφικα και απιστευτο gameplay με τρομερη ατμοσφαιρα.. Καλοσχεδιασμενο με απιστευτη λεπτομερια σε οποιoνδηποτε τομεα του, απο το πρωτο Stealth Kill μεχρι το τελευταιο Assault, φανταστικη καμερα χωρις κανενα απολυτος Bug. Τρομερα οπλα που σε εθιζουν ακομα περισσοτερο σε αυτον τον φανταστικο τιτλο.

Το παιχνιδι που θα παιζουν και τα εγγονια σας, πραγματικα αξιζει να το αγορασετε, και ισως 2 φορες ωστε να το κανετε δωρο σε καποιον φιλο σας η στο αγαπημενο σας προσωπο.

Καλη διασκεδαση.

I sense sarcasm :o

Ελληνικά ρουλς, οπα, ουγκ κλπ

Δημοσ.

Καλη διασκεδαση. :-D

ΥΣ: Τα ευχαριστω σας να τα εκφρασετε στον Φιλο μας που μας ανοιξε τα ματια ;)

Καλα μολις μαθεις να κρινεις την ποιοτητα ορισμενων videogames ελα να ξαναμιλησουμε.Μεχρι τοτε μεινε στο σκοταδι και οταν ολοι οι εμπειροι gamers θεωρουν ηδη κλασικο το Alpha Protocol εσυ καθισε να ασχολεισαι με παιχνιδια για 20χρονα εθισμενα στις κονσολες.

Δημοσ.

Παίδες το έπαιξε κανένας σας το game ???

Σας άρεσε ???

Εγώ που το έβαλα για 10 λεπτά με ξενέρωσε απίστευτα....

Μου την έδωσε η κίνηση με τα W,S,D,A τα οποία όταν τα πατάς η κίνηση δεν γίνεται smooth αλλά instant.

Next πυροβολάω έναν τύπο (αδειασα πρώτα ενα γεμιστήρα χωρίς βέβαια να τον πετύχω) και με το που τρώει δύο σφαίρες συνεχίζει να με πυροβολάει τρέχονταας και όπως έτρεχε μετά απο 2 sec έπεσε νεκρός χωρίς να τον πυροβολήσω.....WTF ???

Και τα γραφικά δεν είναι για game 2010 σε καμιά περίπτωση.....

Περιμένω και άλλες εντυπώσεις αλλά νομίζω θα είναι παρόμοιες με την δικιά μου.....

Δημοσ.
Παίδες το έπαιξε κανένας σας το game ???

Σας άρεσε ???

Εγώ που το έβαλα για 10 λεπτά με ξενέρωσε απίστευτα....

Μου την έδωσε η κίνηση με τα W,S,D,A τα οποία όταν τα πατάς η κίνηση δεν γίνεται smooth αλλά instant.

Next πυροβολάω έναν τύπο (αδειασα πρώτα ενα γεμιστήρα χωρίς βέβαια να τον πετύχω) και με το που τρώει δύο σφαίρες συνεχίζει να με πυροβολάει τρέχονταας και όπως έτρεχε μετά απο 2 sec έπεσε νεκρός χωρίς να τον πυροβολήσω.....WTF ???

Και τα γραφικά δεν είναι για game 2010 σε καμιά περίπτωση.....

Περιμένω και άλλες εντυπώσεις αλλά νομίζω θα είναι παρόμοιες με την δικιά μου.....

Οχι φιλε, κοιτα να μαθεις να κρινεις την ποιοτητα ορισμενων videogames και ελα να ξαναμιλησουμε. ;)

Μεχρι τοτε μεινε στο σκοταδι και οταν ολοι οι εμπειροι gamers θεωρουν ηδη κλασικο το Alpha Protocol εσυ καθισε να ασχολεισαι με παιχνιδια για 20χρονα εθισμενα στις κονσολες. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...