Betelgeuse_C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Φίλοι γεια σας. Δυστυχώς αυτή η φαιδρή και ερασιτεχνική εταιρία, έδειξε για άλλη μία φορά γιατί δε θα έπρεπε να υπάρχει στην Ελλάδα. Αφού οι κύριοι προέβησαν σε "αναβάθμιση" από αυτές που κάνουν όλο το χρόνο (μας έχουν πρήξει συνέχεια με τις αναβαθμίσεις-υποβαθμισεις τους), δυστυχώς αυτή τη φορά έδειξαν πόσο αντιεπαγγελματίες και "μικροί" είναι. Αφού όλο το διάστημα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά, έχουν τρομερά προβλήματα, έχουν φάει τις απίστευτες καταγγελίες, η κοροϊδία από το απαράδεκτο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικό τμήμα έχει φθάσει στο απροχώρητο, πραγματοποίησαν μία «μεγάλη» αναβάθμιση (τον κακό τους τον καιρό) που υποτίθεται θα έλυνε πολλά προβλήματα που είχαν το 80% των συνδρομητών της. Υπήρχε βεβαίως και ένα 20% που δούλευε καλά. Ε! Αυτό το 20% (άντε 30) το κατέστρεψαν! Στα πλαίσια της γενικής σταθερότητας, «αναβάθμισαν» τα γελοία ρούτερ (που θυμίζουν ελαστικά αυτοκινήτων) τους με νέο καταστροφικό firmware και στη συνέχεια «αναβάθμισαν» τα κινέζικα και προβληματικά dslam τους με ένα firmware που «και καλα σταθεροποιεί τις γραμμές» και λύνει τα περισσότερα προβλήματα! Αμ δε! Αυτό που τους ενδιαφέρει όπως αποδεικνύεται, είναι μόνο η άχρηστη υπηρεσία της IPTV που προσφέρουν όπως και η εξοικονόμηση Bandwidth, κόβοντας ταχύτητα από όλους τους συνδρομητές και ειδικά αυτούς που δούλευαν σωστά. Βάζοντας ως μίνιμουμ τα 9db σε SNR Margin, συνδέσεις που δούλευαν απροβλημάτιστα έχασαν 2Mbits ΚΑΘΑΡΟΥ BANDWIDTH! Δε συζητάμε για τους κόφτες και το τραγικό overhead που ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 30% (!). Πλέον η κατάσταση με τους "κυρίους" αυτούς έχει φθάσει στο απροχώρητο! Οι αρμόδιοι φορείς θα ενημερωθούν και θα ληφθούν μέτρα. Αρκετά με την κοροιδία!
Betelgeuse_C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Σε ερώτηση στο τεχνικό τμήμα, γιατί μου ρίξατε την ταχύτητα αφού δεν είχα πρόβλημα τόσους μήνες, η απάντηση ήταν το απίστευτο: "Μα για να μην αποκτήσετε πρόβλημα κύριε!" "Πρέπει να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν πρέπει να είστε σίγουροι με το ADSL και ειδικά στην Ελλάδα! Προέχει η σταθερότητα και η πρόληψη!" Καταλάβατε για τι απατεώνες μιλάμε; Χωρίς να έχω πρόβλημα, με υποβαθμίζουν για το καλό μου! Όχι ασφαλώς για να γλυτώσουν bandwith! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝ ΤΕΛΕΚΟΜΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.