Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιηση Forthnet 24mbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν το dslam είναι πιταρισμένο δεν μπορείς να κάνεις κάτι...

αν ξοδεύεται bandwidth από errors της γραμμής και πάλι δεν μπορείς να κάνεις κάτι...

στο adsl δεν σημαίνει ότι αν έχεις 20mbit πως ο ISP είναι υποχρεωμένος να στα παρέχει 24/7 ή να στα παρέχει γενικότερα...για αυτό υπάρχουν οι μισθωμένες γραμμές

και εννοείται ότι ο ISP είναι νομικά καλυμένος

Δημοσ.

εισαι σωστος

αλλα το συμβολαιο λεει 24

και εγω... συμβιβαζομαι στα 20 με 21

ΟΧΙ στο 1,6 δηλαδη 13 !!!! μεγαλη διαφορα ρε συ

• Super Moderators
Δημοσ.

το adsl δουλεύει ανάλογα με την απόσταση...αν ήσουν πιο μακρυά από το dslam θα συγχρονιζόσουν χαμηλότερα...

επίσης το συμβόλαιο δεν λέει πουθενά πως θα παίρνεις 20mbit αν συγχρονίζεις στα 20mbit ...όπως είπα αυτό το κάνουν οι μισθωμένες γραμμές όχι το adsl

13mbit=1.3mb/sec όχι 1.6 (μην κοιτάς τα θεωρητικά δεν ισχύουν στην πράξη λόγω overheads)

Δημοσ.

1,6 MB εννοω

και στην ουσια απο ΑΤΙ ουτε 1,6

μεσο ορο 1,2ΜΒΥΤΕ = 10mbt

δηλαδη το μισο απο 20 που και αυτο ειναι

συμβιβασμος σε σχεση με το 24!!!!

Δημοσ.

τα κατανοω αυτα που λες

αλλα

καταρχας η κατερινη απο τη μια ακρη στην αλλη

το πολυ να ειναι 4 χμλ

ποσο μαλλον εγω απο το κοντινοτερο DSLAM,

ΑΡΑ θεμα αποστασης δεν ειναι

τωρα σαν πελατης να συμβιβαστω με κατι λιγοτερο

απο αυτο που λεει το συμβολαιο το δεχομαι

οπως και το δεχτηκα στα 1mbt που κατεβαζα με το 80% της συνδεσης

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΣΤΟ 50% ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

• Super Moderators
Δημοσ.

υπομονή ίσως φτιάξει...αν και αμφιβάλω

αν ήσουν Αθήνα και συγχρόνιζες 19-20mbit θα κατέβαζες αρκετά παραπάνω (αν όχι τέρμα) αλλά βόρεια Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν έχετε γραμμή σε εξωτερικό κατευθείαν αλλά πάτε Θεσσαλονίκη και μετά μέσω Αθήνας και όπως καταλαβαίνεις η σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης δεν είναι κάτι το φοβερό ακόμα ώστε να εξυπηρετεί ΣΩΣΤΑ όλη την βόρεια Ελλάδα

Δημοσ.
υπομονή ίσως φτιάξει...αν και αμφιβάλω

αν ήσουν Αθήνα και συγχρόνιζες 19-20mbit θα κατέβαζες αρκετά παραπάνω (αν όχι τέρμα) αλλά βόρεια Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν έχετε γραμμή σε εξωτερικό κατευθείαν αλλά πάτε Θεσσαλονίκη και μετά μέσω Αθήνας και όπως καταλαβαίνεις η σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης δεν είναι κάτι το φοβερό ακόμα ώστε να εξυπηρετεί ΣΩΣΤΑ όλη την βόρεια Ελλάδα

η θεσσαλονικη εχει

δες εδω http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10006341

• Super Moderators
Δημοσ.

hm λάθος μου τότε...πριν μερικούς μήνες η Θεσσαλονίκη δεν είχε και έβγαινε μέσω Αθήνας (φαντάσου)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω που ειμαι θεσσαλονικη εχω εδω και ενα χρονο φορθνετ και μπηκα στο δικτυο ...χθες. και ειμαι στο 1.7 οποτε μια χαρα εισαι για κατερινη με 1.7-1.8...Για να μη πω τελεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...