Προς το περιεχόμενο

Ποσο γρηγορα πληκτρολογείτε???

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πρωτος ποσα εγραψε??

πρώτος είναι ο τσακ νόρις, αν και δε πρόλαβε να ολοκληρώσει το τεστ αφού στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα είχε ήδη λιώσει το πληκτρολόγιο

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα, γινεται να τα γραψεις πολυ γρηγορα. Απλα αποστηθιζεις τις λεξεις ή σου τις λεει καποιος αλλος! ;)

Δημοσ.

μπα με μπερδεύει να μου τα υπαγορεύουν.. εκτός αν πιάσουν το ρυθμό μου. Προτιμώ να τα διαβάζω όσο γράφω.. αλλά επειδή διαβάζω πιο μπροστά απο αυτό που εκείνη την ώρα γράφω, γι αυτό έλεγα οτι αν ήταν προτάσεις με νόημα θα ήταν πιο γρήγορο ακόμη..

Δημοσ.

You reached 339 points, so you achieved position 41740 of 1104743 on the ranking list

You type 469 characters per minute

You have 83 correct words and

you have 1 wrong words

καταραμένη λάθος λέξη :P

Δημοσ.

You reached 339 points, so you achieved position 41740 of 1104743 on the ranking list

You type 469 characters per minute

You have 83 correct words and

you have 1 wrong words

καταραμένη λάθος λέξη :P

χαααχαα.. έσκισες.. ή μήπως να πω έγραψες! ;-ρ

Με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο στα χέρια γεννήθηκες? ;-ρ

Δημοσ.

Ο πρωτος λογικα εγραψε πανω απο 100 λεξεις; Πως γινεται κατι τετοιο;

Βασικα στα ελληνικα αν δεν υπηρχαν οι τονοι, θα εκανα και εγω πολυ καλο σκορ. Απλα στα αγγλικα πολλες λεξεις δεν τις ξερω.

Δημοσ.

εγώ δοκίμασα χωρις τόνους (και βλέπεις πόσες είναι οι λάθος) αλλά με μπέρδευε πιο πολύ.. κόλλαγα και πήγαινα να βάλω τόνους χαχα..

Δημοσ.

Ουτε εγω το κοιταω ρε φιλε. Αμα ειναι να το κοιτας, δε γραφεις ουτε 40 λεξεις!

Δημοσ.

χαχαα μου δωσες ιδέα.. θα κάνω και lame-type test.. κοιτώντας μια μια τη λέξη και μετα το πληκτρολόγιο και γράφωντας με τους δείκτες μόνο (και με ενα fake-delay οτι ψάχνω το γράμμα)..

---εδιτ---

79cpm / 16words lol

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

You reached 272 points, so you achieved position 277 of 5687 on the ranking list

You type 427 characters per minute

You have 45 correct words and

you have 1 wrong words

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ :)

You reached 329 points, so you achieved position 7321 of 192780 on the ranking list

You type 459 characters per minute

You have 79 correct words and

you have 1 wrong words

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...