FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 These results show that using 4GB of system memory provides significant performance benefits in modern, resource-hungry PC games. Using 4GB of system memory allows your PCʼs other components to function at peak performance by drastically reducing the need to access data from the pagefile stored on the hard disk drive, which is typically the slowest component in a PC. The effects of using 4GB of RAM can be clearly seen in our results. With 4GB installed the average frame rate in Company of Heroes: Opposing Fronts increased by 21% and the minimum frame rate rose by an incredible 460%. Similarly, with 4GB installed the minimum frame rate in Crysis rose by 46%, making the game run much more smoothly and enjoyably. Game loading times were also significantly enhanced by installing 4GB of RAM; a game of Company of Heroes: Opposing Fronts loaded 75% faster with 4GB installed compared to 2GB. In addition, using 4GB of memory also provides secondary benefits such as increased multi-tasking flexibility. Switching between a game and a forum window in order to make a post is more than 11 times faster with 4GB than with 2GB. As games become more and more complex the need for 4GB of system memory will only increase, and this means that 4GB of memory is now an essential upgrade for gamers. http://www.corsair.com/_appnotes/AN804_Gaming_Performance_Analysis.pdf
liopyr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ψιλο-χοντρο-υπερβολικά μας τα λέει η κυρά-corsair... Καλό το marketing, αλλά όταν απευθύνεται σε κόσμο που ''τα στάζει'' πρέπει να προσέχει λίγο τι λέει, γιατί η κοροιδία θα της τα φέρει τούμπα. Εμένα προσωπικά πέφτει στα μάτια μου μία σοβαρή εταιρία που γράφει τέτοιες π@π@ριές... The effects of using 4GB of RAM can be clearly seen in our results. With 4GB installed the average frame rate in Company of Heroes: Opposing Fronts increased by 21% and the minimum frame rate rose by an incredible 460%. Similarly, with 4GB installed the minimum frame rate in Crysis rose by 46%, making the game run much more smoothly and enjoyably.
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ψιλο-χοντρο-υπερβολικά μας τα λέει η κυρά-corsair... Καλό το marketing, αλλά όταν απευθύνεται σε κόσμο που ''τα στάζει'' πρέπει να προσέχει λίγο τι λέει, γιατί η κοροιδία θα της τα φέρει τούμπα. Εμένα προσωπικά πέφτει στα μάτια μου μία σοβαρή εταιρία που γράφει τέτοιες π@π@ριές... αυτα δειχνουν οι μετρησεις που εκανε, αν δεις τα επιμερους διαγραμματα στο pdf. οτι 4Gb ειναι καλυτερα απο 2GB δε διαφωνω. ομως δε ξερω κατα ποσο ειναι επιτακτικη αναγκη οπως αναφερει As games become more and more complex the need for 4GB of system memory will only increase, and this means that 4GB of memory is now an essential upgrade for gamers.
liopyr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Nαι το ότι είναι καλύτερο να έχεις διαθέσιμα 4g από 2, είναι αυτονόητο. Αλλά η αύξηση 46% στο ελάχιστο frame rate του crysis είναι από πλασματική εώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας... EdiT Χμμ, μόλις πρόσεξα ότι τα τεστάρουν σε vista... Nταξ, υπο συνθήκες, σε ένα επιβαρυμένο λειτουργικό που γεμίζει τα 2giga με ένα καλημέρα και μία εισαγωγή στο Crysis, είναι πιθανό να είναι αληθινά τα αποτελέσματα. Αλλά πρέπει να αλλάξουν τον τίτλο σε: 4GB vs 2GB ON VISTA by Corsair και να λένε: 4GB of memory is now an essential upgrade for VISTA gamers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αλλά η αύξηση 46% στο ελάχιστο frame rate του crysis είναι από πλασματική εώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας... μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για αυτό πάντως... ειδικά με Vista το Crysis έχει λιγότερα frame drops και είναι αρκετά πιο ομαλό όταν έχεις 4gb στο pc
gfdimopo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Το σύστημα μου είναι CPU: E8400 2x3ghz GPU: Asus 8800GTX Hdd: 1x320GB Sata 2 (προσεχώς θα γίνει RAID 0, έχω αγοράσει 2ο δίσκο απλά μένει να τον σετάρω) Mobo: Gigabyte P35 DQ6 RAM: 2x2gb Team Xtream 5-5-5-15 στα 1066 τώρα τρέχω Xp που είναι ελαφριά σχετικά με τα vista! όμως μελλοντικά θα πάω σε VIsta! Αξίζει να πάρω άλλο ενα σετάκι μνήμες και να το πάω στα 4 gb (3.5 θα βλέπει) ? θα δώ διαφορά σε αποκρίσεις στα vista που μελλοντικα θα μπούν? H μάλλον θα πετάξω λεφτά? Επειδή η τιμή τους έπεσε στα 59 ευρό αυτή την εποχή, φοβάμαι μήπως αργότερα καταργηθούν και δεν μπορώ να τις βρώ.
kanenas3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Λογικά θα βλέπει 3GB ή 3,5GB αν χρησιμοποιείς 32bit Windows, είτε XP είτε VISTA. Αν βάλεις 64bit θα τα βλέπει όλα χωρίς πρόβλημα. Με τις τρέχουσες τιμές δε νομίζω ότι χάνεις κάτι βάζοντας 4GB.
FarCry Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Λογικά θα βλέπει 3GB ή 3,5GB αν χρησιμοποιείς 32bit Windows, είτε XP είτε VISTA. Αν βάλεις 64bit θα τα βλέπει όλα χωρίς πρόβλημα. Με τις τρέχουσες τιμές δε νομίζω ότι χάνεις κάτι βάζοντας 4GB. τα vista sp1 λεγεται οτι βλεπουν και τα 4GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.