liopyr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 In Jonny's we trust. Άμα δεν του πιει το αίμα, δεν πιστεύουμε τίποτα.
FarCry Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 όπως σου είπα έχει και επόμενη πρόταση:"δεν φτάνει αυτό για να είναι καλό ένα τροφοδοτικό" τώρα αν επιμένεις ότι δεν καταλαβαίνεις, λυπάμαι αναφερόμουν στο αν μόνο ψηλό efficiency = καλό τροφοδοτικό και είναι ξεκάθαρο πιστεύω, λυπάμαι που συνεχίζουμε τη συζήτηση σε αυτό σαν να μαστε 5 χρονών και που δεν μου απαντάς στο πραγματικό ερώτημα δλδ γιατί χωρίς να ξέρεις ούτε ένα άλλο στοιχείο παρά μόνο το efficiency φτάνει να σε πείσει για ένα τροφοδοτικό, 4 φορές το γραψα ελπίζω κάποια στιγμή να κατανοήσεις το θέμα που συζητάω συγνωμη κιολας αλλα πιανεσαι απο την φραση μου "best of the crop" σε thread που αναφερει για efficiency και κανεις δικο σου συνειρμο οτι ΕΝΝΟΟΥΣΑ το καλυτερο τροφοδοτικο γενικως. i rest my case. το ολο thread μιλαει για efficiency. δεν σχολιαζω περαιτερω Ειπα εγω καπου οτι ειναι ο μοναδικος παραγοντας για την αξιολογηση ενος τροφοδοτικου? In Jonny's we trust.Άμα δεν του πιει το αίμα, δεν πιστεύουμε τίποτα. ε οχι μονο... We should point out that there are some websites doing a terrific job on power supply reviews. SPCR (SilentPCReview), for example, goes one step further, adding a variable AC power supply, which allows them to simulate different power grid configurations. Other websites worth mentioning are Xbitlabs, which created their own active load for testing PSUs, Planet3Dnow, a German website that owns a Chroma 6330 machine and also used a Chroma 8800 in some reviews, and JonnyGuru, that also uses a load tester (a Sunmoon SM-8800). There are more websites around using a load tester, these are the ones I am most familiar with.
oneofthem Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 πιάνεσαι από τις λέξεις μία προς μία και να προσπαθείς να με πείσεις ότι δεν έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τη ουσία, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχεις νομικός δεν είμαι για να κάνω ανάλυση κειμένου, αν δε θέλεις να καταλάβεις, τελειώνει η συζήτηση και στο κάτω κάτω θα ήμουν ο τελευταίος που θα κανε τους καουμπόιδες marketeers 2 ξένων εταιριών να κλαίνε από χαρά που χαλάμε τόσο χρόνο εδώ στη ελλάδα για τα προϊόντα τους, αυτό ξέρεις είναι το τελευταίο επίπεδο του marketing, να υπερασπίζονται τα προϊόντα τους οι καταναλωτές - δεν λέω ότι θεωρείς ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι το καλύτερο γενικώς γράφεις πως είναι καλύτερο από κάποια άλλα για τα οποία έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς να έχεις περισσότερα στοιχεία "Ειπα εγω καπου οτι ειναι ο μοναδικος παραγοντας για την αξιολογηση ενος τροφοδοτικου?" εδώ ακριβώς είναι το σημείο διαφωνίας μας, και εδώ είναι που το έχασα τώρα... καλέ μου άνθρωπε το efficiency δε ελέγχει το 80 plus? ξαναδιάβασε το τίτλο του thread να δεις τι γράφει τι συζήτηση κάνουμε τόση ώρα? με άλλον μιλάω? έχεις άλλα στοιχεία εκτός το silver badge? αν δεν είναι το efficiency ο μοναδικός παράγοντας που αξιολογείς αυτό το τροφοδοτικό τότε ποιος είναι και ψάχνουμε τόσο καιρό? αυτό ακριβώς λέμε, δεν υπάρχουν reviews, δεν υπάρχει τπτ άλλο, παρά μόνο το efficiency τι προτείνουμε? περίμενε λίγο τα reviews αυτό είναι παράλογο και αντιδράς με τόσα replies? - αν τώρα μου ξανακάνεις 10 quotes τι να πω, με όλο το σεβασμό αλλά με το χρόνο θα καταλάβεις ότι στη συζητήσεις νόημα έχει το νόημα, και όχι οι λέξεις - την άποψή μου την είπα, το παρακάναμε λίγο αν και δεν ξεφύγαμε πιστεύω, αυτά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 σε παρακαλώ μην τα βάζεις με τον FarCry...έκανε ολόκληρο topic για μένα
liopyr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ε οχι μονο... Έστω όχι μόνο. Πρόσθεσε σε αυτά και την anandtech που έχει πάρει και αυτή (νομίζω) ζόρικο εξοπλισμό. Αλλά μέχρι να δούμε ένα εκτενές review, ας κρατάμε μικρό καλάθι... Απλά o Jonny δεν ''μασάει'' να βγάλει άχρηστο ένα Psu μιας εταιρίας που τον πληρώνει για να διαφημίζεται στο site του.
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μια διαφήμιση είναι, σιγά, δλδ πόσες πρωτιές διαφημίζει η κάθε εταιρία για το τροφοδοτικό της στο κουτί και πόσες από αυτές ισχύουν, , βραβεία από παντού, τι να τα κάνεις να σε ρωτησω δηλαδη εσυ πιστευεις οτι το ολο θεμα ειναι marketing? δε θεωρεις το 80plus.org αξιοπιστο? μηπως τα παιρνει? δε νομιζω οτι ολα πρεπει να τα βαζουμε στο ιδιο καζανι γιατι θα μπουμε στο τρυπακι να αμφισβητουμε τα παντα. να εισαι επιφυλακτικος δεν ειναι κακο αλλα οχι και να σνομπαρεις την καθε πιστοποιηση και ανεξαρτητο οργανισμο "Ειπα εγω καπου οτι ειναι ο μοναδικος παραγοντας για την αξιολογηση ενος τροφοδοτικου?" εδώ ακριβώς είναι το σημείο διαφωνίας μας, και εδώ είναι που το έχασα τώρα... καλέ μου άνθρωπε το efficiency δε ελέγχει το 80 plus? ξαναδιάβασε το τίτλο του thread να δεις τι γράφει τι συζήτηση κάνουμε τόση ώρα? με άλλον μιλάω? έχεις άλλα στοιχεία εκτός το silver badge? αν δεν είναι το efficiency ο μοναδικός παράγοντας που αξιολογείς αυτό το τροφοδοτικό τότε ποιος είναι και ψάχνουμε τόσο καιρό? η συγκριση που εκανα με το P&C σε προηγουμενο ποστ ηταν για το efficiency και ειπα οτι ειναι καλυτερο σε αυτον τον παραγοντα γιατι εχω τα στοιχεια και το κρινω. μονο βαση αυτου ειπα. δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αξιολογησης αλλα σε αυτον τον παραγοντα ειναι καλυτερο. νομιζω τωρα εγινα καλυτερα κατανοητος. δεν εβγαλα καποιο συμπερασμα οτι γενικα ειναι καλυτερο απο το P&C η απο οποιοδηποτε αλλο.
FarCry Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Review http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3364&p=9 There are definitely power supplies with similar quality - and without the 12V rail distribution problems - available for less money. Even if the price is right, Cooler Master really needs to address the 12V rail problem before we can recommend this power supply; as it stands, that appears to be the Achilles' heel of the UCP 900W, which is unfortunate. Hopefully, it can be easily corrected, and we will update this article if we hear anything more on the subject.
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 lol να σου πω εγώ τώρα στα έλεγαν ή να σου κάνω Quote τα ποστ σου
FarCry Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 lol να σου πω εγώ τώρα στα έλεγαν ή να σου κάνω Quote τα ποστ σου καλα καλα μη χαιρεσαι τοσο . θα το διορθωσουν μη νομιζεις. περιμενε ανερχομενο update του review (παντως το efficiency stands . μεχρι 89% εφτασε. για να μη λενε καποιοι οτι οι ανεξαρτητοι φορεις πληρωνονται)
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 δεν το είπα από κακία απλά είδα το Thread όταν έβαλες το αποτέλεσμα από το review και διάβαζα την αντιπαράθεση που είχατε με τον Χάρη και στο τέλος είναι αστείο γιατί άφαγες ήτα μόνος σου προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν πια efficiency κλπ κλπ μιας και τα pc μου τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι κλειστά εκτός από ένα που εκεί μόνο έψαξα να βρω PSU με efficiency 80+ παρά μόνο αυτό που θα πάρω να είναι δυνατό και ποιότητα δεν μπορείς τώρα να μου βάζεις στο ίδιο καζάνι PPC&C με Cooler Master
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 lol να σου πω εγώ τώρα στα έλεγαν ή να σου κάνω Quote τα ποστ σου rofl... FarCry...niah niah niahhh niaaaaaahhhh...told ya so! (πιο βλαμμένη έκφραση δεν παίζει να βγάλω αυτή τη στιγμή )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.