Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμενο pc

alex91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για την αλλαγη του password ενος χρηστη στον Υ/Π του: Ανοιγεις το προγραμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ ή RUN και γραφεις cmd ,μετα net user και πατας enter ,μετα γραφεις net user Administrator και πατας enter ,μετα παλι net user Administrator * και πατας enter και μετα γραφεις το καινουργιο σου password!!

ετσι μου εχουν πει οτι ξεκλιδωνει αλλα εγω προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αμα θες προσπαθησετο και πες μου αν σε βοηθησε....

Για να δουλέψει αυτό πρέπει να μπαίνεις και στα windows , αλλιως πάπαλα.

Αν το όνομα χρήστη που είχες στο Μηχάνημα σου είναι administrator τότε δεν μπορείς να κάνεις πολλά εκτός απο το να χρησιμοποιήσεις κάποια custom cd's για επαναφορά ή αφαίρεση του κωδικού!

Αν τώρα το όνομα χρήστη είναι είτε το όνομα σου είτε κάτι άλλο εκτός του administrator, μπορεις να μπεις σε ασφαλή λειτουργία σαν Administrator και να καταργήσεις τους κωδικούς απο τους άλλους χρήστες !!!

Δημοσ.
...κι εγώ επιμένω, ΜΗΠΩΣ ο αδερφός σου είχε κάνει καλά ;

Kι όπως και να 'χει, δεν είναι λύση το "πίσω απ' την πλάτη του"...

Kids....

Ενταξει γραφω εξετασεις και τι παει να πει... ετσι και αλλιος καθετε αυτος ολη μερα και παιζει Bitefight.... αλλα τεσπα.. αφου βρεικα τροπο τελος...

και απο την αλλη εγω το εκανα απο σπασιμο γιατι νομιζει πως ειναι δικο του το pc..

μετα της εξετασεις ομως θα τον κλειδοσω εγω γιατι γραφεια αυτος στο τ.ε.ι....:devil::devil::devil::-):-):-)

Δημοσ.
αλλιος καθετε βρεικα κλειδοσω

...εύχομαι ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ να πας καλά στις εξετάσεις (ό,που κι αν είναι να τις δώσεις), κι αν όντως ο αδερφός σου "νομίζει πως είναι δικό του το pc" (με την έννοια πώς ό,τι κάνει, το κάνει για πάρτη του), τότε κάπου αλλάζει το ζήτημα...

Πάντως, οι ΔΙΚΕΣ του εξετάσεις είναι "κάτι άλλο"...Και δεν ξέρω αν τελικά έκανε το καλύτερο με το να πάει να το κλειδώσει - θα δείξει, ίσως πάντως πράγματι να "υπήρχε λόγος"....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...