Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμενο pc

alex91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ο αδελφος μου επειδη εκανα μια βλακια στο pc οποιο ειναι δικο μου το τονιζω αυτο:-):-) τον εχει κλειδωσει... και δεν μπορω να βρω το κωδικο. τι μπορω να κανω για να τον ανοιξω χωρις να παθει βλαβη ο υπολογιστης??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-):-):-)

Δημοσ.
Τι εννοείς κλείδωσε το pc; Έβαλε κωδικό στο bios ή στα win;

οταν ανοιγω το pc ζηταει κωδικο χρηστη...

Δημοσ.
οταν ειναι να bootarei πατα f8 να μπεις σε safe mode και μετα επελεξε το λογαριασμο administrator, και λογικα θα μπεις στο pc σου

ευχαριστο πολυ νθα το δοκιμασω..

Δημοσ.
Λοιπον ο αδελφος μου επειδη εκανα μια βλακια στο pc οποιο ειναι δικο μου το τονιζω αυτο:-):-) τον εχει κλειδωσει... και δεν μπορω να βρω το κωδικο. τι μπορω να κανω για να τον ανοιξω χωρις να παθει βλαβη ο υπολογιστης??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-):-):-)

...τί διαφορά ηλικίας έχετε ;

Δημοσ.
...τί διαφορά ηλικίας έχετε ;

εχουμε αρκετα...

αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... να ξεκλειδωσουμε το pc πρεπει.

Δημοσ.

αν κρινω απο το 91 στο ονομα σου πρεπει να σαι 17-18 αρα μαλλον εχεις εξετασεις αρα δεν ξερω μηπως σου κανουμε κακο που σου λεμε λυση..

κι εσυ τωρα απο που μπαινεις? απο νετ καφε τετοια ωρα η στη ζουλα απο το δωματιο του αδερφου?:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
εχουμε αρκετα...

αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... να ξεκλειδωσουμε το pc πρεπει.

..για να σου κλείδωσε ΔΙΚΟ σου υπολογιστή...παίζει να 'χει και δικιο :-)

Δημοσ.

Για την αλλαγη του password ενος χρηστη στον Υ/Π του: Ανοιγεις το προγραμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ ή RUN και γραφεις cmd ,μετα net user και πατας enter ,μετα γραφεις net user Administrator και πατας enter ,μετα παλι net user Administrator * και πατας enter και μετα γραφεις το καινουργιο σου password!!

ετσι μου εχουν πει οτι ξεκλιδωνει αλλα εγω προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αμα θες προσπαθησετο και πες μου αν σε βοηθησε....

Δημοσ.
αν κρινω απο το 91 στο ονομα σου πρεπει να σαι 17-18 αρα μαλλον εχεις εξετασεις αρα δεν ξερω μηπως σου κανουμε κακο που σου λεμε λυση..

κι εσυ τωρα απο που μπαινεις? απο νετ καφε τετοια ωρα η στη ζουλα απο το δωματιο του αδερφου?:lol::lol::lol::lol:

omg....ακουστε τι σκεφτηκε....:rolleyes::lol:

soz για το offtopic:)

ακομη δν μας διευκρινησες που το κλειδωσε..στα windows ή οταν ξεκιναει το PC στις μαυρες-μπλε οθονες....

Δημοσ.
Για την αλλαγη του password ενος χρηστη στον Υ/Π του: Ανοιγεις το προγραμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ ή RUN και γραφεις cmd ,μετα net user και πατας enter ,μετα γραφεις net user Administrator και πατας enter ,μετα παλι net user Administrator * και πατας enter και μετα γραφεις το καινουργιο σου password!!

ετσι μου εχουν πει οτι ξεκλιδωνει αλλα εγω προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αμα θες προσπαθησετο και πες μου αν σε βοηθησε....

Αυτό το κόλπο νομίζω οτι δουλεύει μόνο αν έχεις δικαιώματα admin απο άλλο χρήστη. Αλλά ας το δοκιμάσει, δεν έχει τίποτα αν χάσει.

Ας κοιτάξει εδώ για διάφορες λύσεις:

http://www.petri.co.il/forgot_administrator_password.htm

Δημοσ.

παιδια τα κατεφερα.. το ξεκλειδωσα μεσα απο τον admin και το βραδυ που λετε εμπενα απο το pc μου γιατι ηταν ανοιχτο μετα το εκλεινε αυτος το βραδυ...

Δημοσ.

...κι εγώ επιμένω, ΜΗΠΩΣ ο αδερφός σου είχε κάνει καλά ;

Kι όπως και να 'χει, δεν είναι λύση το "πίσω απ' την πλάτη του"...

Kids....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...