Προς το περιεχόμενο

Αγορα Mac απο UK

Thodis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Μετα απο πολυ σκεψη και οικονομια:P αποφασισα να αγορασω ενα mac book pro απο Αγγλια μιας και ο κολητος μου σπουδαζει και εχει φοιτητικη εκπτωση.

Δηλ. αναλογα την ισοτιμια θα μου κοστισει 1500 Ευρω περιπου οταν εδω θελω 1900++.

Το θεμα ειναι το εξης. Επειδη ο κολητος μου θα ερθει Ιουλιο και εγο εχω φαει το κολημα, "Mac θελω τωρα το θελω" σκεπτομαι μηπως γινεται να μου το στειλει.

Ηθελα να σας ρωτησω τι σημβαινει σε αυτη την περίπτωση. Θα πληρωσει επιπλεον δασμους στο τελωνιο για Ελλαδα και στη ουσια δεν κερδιζω τιποτα η μπορω να το λαβω....

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Απο χωρες Ευρωπαικης Ενωσης δεν πληρωνεις τελωνειο. Θα στο στειλει με το κανονικο ταχυδρομειο και με τον πιο γρηγορο τροπο. Θα το ασφαλισει στα χρηματα που κανει κατι και σε καμια εβδομαδα περιπου θα σου ερθει.

Δημοσ.

Αν δεν απατώμαι ένα απο τα καλά στην Αγγλία είναι οτι αγοράζεις όσα προϊόντα θες με τη φοιτητική σου έκπτωση... ενώ στην Ελλάδα το "Δες την Ψηφιακά" ισχύει για έναν υπολογιστή (διωρθώστε με αν κάνω λάθος για το ΔΤΨ).

Οπότε ο φίλος σου δε χάνει κάτι με το να σου αγοράσει εκείνος τον υπολογιστή.

Δημοσ.

φιλε μου,δοκιμασε και την τυχη σου στο e-bay.σιγουρα θα πεσεις σε κατι πολυ πιο φτηνο απο ελλαδα,αλλα παλι δεν ξερω αν θα ειναι τοσο φτηνο οσο θα μπορει να το παρει ο φιλος σου.

δεν εχεις να χασεις τπτ να ριξεις μια ματια ομως

Δημοσ.

Φίλε μου τέτοιο εργαλείο και τόσα λεφτά και σε δύο μήνες με την παρουσίαση του καινούργιου μοντέλου θα είναι ξεπερασμένο... Δεν είναι κρίμα;;;; Όπου και να κοιτάξεις θα δείς ότι αυτή η γενιά MacBook Pro βρίσκεται στο τέλος της. Σε δύο μήνες με τα ίδια λεφτά θα πάρεις το καινούργιο μοντέλο Centrino 2 με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά (αρχιτεκτονική/μητρική/ επεξεργαστή/ασύρματη σύνδεση/μνήμες/σκληρό δίσκο/πιθανότατα κάρτα γραφικών/ίσως καινούργιο design σασί).

Και εγώ περιμένω από τον Απρίλιο για να αγοράσω το MacBook Pro ώστε να πάρω το καινούργιο μοντέλο... :-)

Και μην ξεχνάμε την μαθητική/φοιτητική προσφορά Back to school που ξεκινάει στις 3 Ιουνίου (αύριο). Πέρυσι για κάθε αγορά υπολογιστή σου δίνανε και 1 ipod nano δώρο. Φέτος λένε rumors ότι θα δίνουν δώρο το ipod touch. Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα για το μέγεθος της προσφοράς. Αν θυμάμαι καλά πέρυσι η αντίστοιχη προσφορά κράτησε από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβρη και είχε τεράστια επιτυχία.

Να τονίσω ότι αυτή η φοιτική προσφορά προστίθεται στην φοιτητική έκπτωση, δηλαδή και -10% στον υπολογιστή και ipod touch :P :lol:

Δημοσ.
Φίλε μου τέτοιο εργαλείο και τόσα λεφτά και σε δύο μήνες με την παρουσίαση του καινούργιου μοντέλου θα είναι ξεπερασμένο... Δεν είναι κρίμα;;;; Όπου και να κοιτάξεις θα δείς ότι αυτή η γενιά MacBook Pro βρίσκεται στο τέλος της. Σε δύο μήνες με τα ίδια λεφτά θα πάρεις το καινούργιο μοντέλο Centrino 2 με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά (αρχιτεκτονική/μητρική/ επεξεργαστή/ασύρματη σύνδεση/μνήμες/σκληρό δίσκο/πιθανότατα κάρτα γραφικών/ίσως καινούργιο design σασί).

Και εγώ περιμένω από τον Απρίλιο για να αγοράσω το MacBook Pro ώστε να πάρω το καινούργιο μοντέλο... :-)

Και μην ξεχνάμε την μαθητική/φοιτητική προσφορά Back to school που ξεκινάει στις 3 Ιουνίου (αύριο). Πέρυσι για κάθε αγορά υπολογιστή σου δίνανε και 1 ipod nano δώρο. Φέτος λένε rumors ότι θα δίνουν δώρο το ipod touch. Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα για το μέγεθος της προσφοράς. Αν θυμάμαι καλά πέρυσι η αντίστοιχη προσφορά κράτησε από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβρη και είχε τεράστια επιτυχία.

Να τονίσω ότι αυτή η φοιτική προσφορά προστίθεται στην φοιτητική έκπτωση, δηλαδή και -10% στον υπολογιστή και ipod touch :P :lol:

Το back to school ίσχυε πέρυσι στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το υιοθέτησε η Rainbow. Πιστεύω μόνο από την μαμά Apple εφαρμόζεται στις χώρες που είναι η ίδια παρούσα....

Δημοσ.

Το πρόγραμμα Back to school επιβεβαιώθηκε σήμερα. Οι φοιτητές με αγορά οποιοδήποτε υπολογιστή (εκτός mini και imac 17'') θα έχουν να διαλέξουν ως δώρο ένα ipod nano ή ένα ipod touch. Η προσφορά αυτή διαρκεί ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ

Δημοσ.

Η απάντηση έχει ήδη δοθεί πιό πάνω.

Το back to school ίσχυε πέρυσι στην Ελλάδα;

Δεν νομίζω να το υιοθέτησε η Rainbow. Πιστεύω μόνο από την μαμά Apple εφαρμόζεται στις χώρες που είναι η ίδια παρούσα....
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με αγορά απο την αγγλία θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την προσφορά αυτή; Ή μήπως είναι μόνο για τους εκεί κατοίκους. Θα βγούν τα καινούρια μοντέλλα in time (αν είναι να βγουν φετος) όμως για την προσφορά..; Μάλλον όχι..

Λέω σιγά σιγά να παραμερίσω τη σκρουτζια μου (μέσα) και να κάνω το βήμα για την αναβάθμιση (δλδ την αγορά mac). Ξέρετε τι λένε για τα καταπιεσμένα θέλω :P

(πείτε και σε εμένα)

Δημοσ.
Με αγορά απο την αγγλία θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την προσφορά αυτή; Ή μήπως είναι μόνο για τους εκεί κατοίκους. Θα βγούν τα καινούρια μοντέλλα in time (αν είναι να βγουν φετος) όμως για την προσφορά..; Μάλλον όχι..

Λέω σιγά σιγά να παραμερίσω τη σκρουτζια μου (μέσα) και να κάνω το βήμα για την αναβάθμιση (δλδ την αγορά mac). Ξέρετε τι λένε για τα καταπιεσμένα θέλω :P

(πείτε και σε εμένα)

Το θέμα είναι ότι η προσφορά αυτή ισχύει ακόμα μόνο για Αμερική και όχι Ευρώπη λόγω διαφορετικού μήνα ανοίγματος κολεγίων/πανεπιστημίων κτλ. Στην Αμερική που τα μαθήματα στα κολέγια αρχίζουν τέλη Αυγούστου η προσφορά ξεκίνησε πιο νωρίς και τελειώνει μέσα Σεπτέμβρη. Στην Ευρώπη που ανοίγουν τα πανεπιστήμια Οκτώβρη η προσφορά αρχίζει κάπου Σεπτέμβρη και τελειώνει κάπου Νοέμβρη, τουλάχιστον έτσι έγινε πέρυσι.... Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση + ipod θα πρέπει να προσκομίσεις πιστοποιητικό εγγραφής σε πανεπιστήμιο της ίδιας χώρας με εκείνη του apple store που αγοράζεις τον υπολογιστή. Ελπίζω φέτος να είμαστε τυχεροί και να πέσουμε στα καινούργια μοντέλα + έκπτωση + ipod touch :devil: :-D

Δημοσ.

Σε όλο το UK σε διάφορα πανεπιστημια ισχύει η φοιτιτική έκπτωση και ανάλογα με το τι φοιτητής εισαι έχεις και την αντίστοιχη έκπτωση. Και εγω το δικό μου έτσι το πήρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...