Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Ακουω τελευταια πολλες φημες(?) οτι ο codec Divx 3.11 ειναι κατα πολυ καλυτερος απο τον νεοτερο 4.12.Γνωριζει κανεις τις διαφορες τους...ή δεν απλα δεν υπαρχουν διαφορες;
NeTeD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Egw teleyta fora sygrina 3.11 me 4.1<p>Se 2cd h poiothta tou 3.11 mou fanhke apeirws kalyterh!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Symfono mazi sou Neted.Enas filos einai kollhmenos me ton 3.11alpha,e loipon kaname rip to idio ergo kai eida thn diafora...to rip eprepe na ginei se 2cdakia 80mins,me mia leksi poly ka8arotero to video tou 3.11 se sxesh me 4.12 twra to giati den to gnorizo,opws den katalavaino giati oi apaithseis se playback kai encoding anavainoun gia ton 4.12 pou ousiastika einai ypodiaisteros apo ton 3.11
everwicked Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Paidia kati kanete lathos Koitaxte http://rilanparty.com/vbb/showthread.php?s=&threadid=9728 kai http://www.doom9.org/codec-comparison-update.htm
crAss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Paidia anoigete diskolo thema giati polis kosmos einai apla kollimenos kai den vlepei kathara ta dedomena. Ftiaxno divx poli, ma para poli kairo. Pane pano apo dio xronia otan me to proto mou dvdrom (Hitachi 2500BX) kai to clockarismeno celeronaki apo ta 366@550 prospathisa na ftiaxo to proto mou miniDVD kai meta kai to proto mou divx. Tote ta pragmata itan poli pio apla, oi epiloges itan periorismenes. Nea ergaleia emfanistikan me ton kairo kai ta idi iparxonta veltiothikan. Oti neo kikloforouse to dokimaza. Kai oxi mono mia fora... Omos panta akoma kai simera to divx3.11 alpha den to allazo ME TIPOTA... Vevaia einai sosto na po pos ola mou ta divx einai 2cd, eno ginontai meirkes fores kai 3 otan i diarkeia tis tainias einai poli megali (pano apo 3 ores, px Godfather part II, The Green Mile ktl). Exontas auto os dedomeno pote den eida kalliteri poiotita apo to divx4.x se sxesi me to divx3.11. Iparxei omos mia diafora. Iparxei diafora se ekeinon to kosmo pou ftiaxnei divx tanion peripou 90-100 lepta kata vasi kai ta thelei se 1 cd. Ego den tha to ekana pote giati ton ac3 den ton apoxorizomai. Kai oi tainies pou vgainoun apo mones tous 1 cd se poli kali poiotita me ac3(px Devil in a blue dress) einai poli liges. Loipon gia na ftiaxeis tainia se 1 cd poiotika iparxoun 2 epiloges. Nandub(3.11) kai dual pass 4.x., giati antikeimenika to 3.11 me xamilo stathero bitrate peripou sta 700-800Kbitps einai poli xamilis poiotitas. To Nandub einai esto kai sta simeia kallitero antikeimenika, omos xreiazete polis xronos gia na to matheis, na to xeirizese sosta kai auto me ti seira tou na sou dosei to themito apotelesma. To divx 4.x se dual pass einai tiflosourtis me ta guides pou exoun graftei (poli kalo einai kai auto tou filou mas apo edo stin insomnia) kai mporeis na pareis to megisto eukola. Ekei autos pou den xerei kai den thelei na faei poli xrono diavazontas tha vrei to divx4.x idaniko. Ekei kai mono ekei omos kai pouthena allou. Sta dio cd to divx4.x to xexname entelos, i diafora poiotitas einai toso megali pou kai enas asxetos tin vlepei. Logo tou xorou kai tou megalou bitrate akoma kai to nandub ginetai axreiasto mias kai ekei den exei tosa polla na prosferei (prosopika to avirevolution gia 2 cd kai pano einai iperarketo gia tainies me metavlito bitrate). Kataligontas to divx 4.x exei efarmogi mono se autous pou theloun na kanoun tainia 1 cd kai theloun na apofigoun to nandub. Gia oles tis alles efarmoges to divx3.11 alpha einai anotero poiotika kai pio grigoro kai sto encode (esto kai ligo)...<p>crAss
telikiasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 File crAss den diafwnw mazi sou. To DivX 3.11 einai peragmatika kalytero otan to bitrate kseperna ta 1200. Omws ayto poy prepei na doume einai ti tainia antigrafoyme. Proswpika mou aresei na antigrafw opoia tainia pernaei apo ta xeria mou! Omws peftei diaxwrismos. Tainies megalhs diarkeias me poly efe (->Gladiator) ftanoun akoma kai ta 3 cd me divx 3.11. Otan omws exw sta xeria mou mia asthimatikh h kapoia paromoia den dinw lefta oute gia deytero disk.Etsi xrhsimopoiw divx 4.12 kai pairnw poly kalo apotelesma gia to eidos ths tainias se ena mono diskaki! Gia hxo isxyei to idio. Aksizei na grapsw ac3 mia tainia mono me dialogous(->Wit)? Encoding se mp3 VBR kai einai uperarketo! Ta panta eksartwntai apo tis protimhseis tou kathenos.Allwste ton xabale mas kanoume!
pseira Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 to 2-pass tou Divx 4.X einai akseperasto. To 1-pass einai mapa oti settings kai na baleis, to paradexomai. to 2-pass omws einai koryfi. Klaseis anwtero apo to 3.11 .De xreiazetai na baleis 1500-1600 bitrate gia na sou bgei kali i tainia afou akoma kai me 1000-1200 einai apsogi. Kamia sxesi me 3.11 kai stis poly grigores skines den pixeliazei. Tainies se 2.35:1 (opws gladiator kai Enemy at the gates, 15 minutes) den exoun kanena problima omws dokiamasa kai ekana to Dungeons & Dragons kai me to idio bitrate (1200) to 3.11 itan ena matso pixel se orismenes skines! 4.11 xrisimopoiw (eksallou den exw P4 gia na balw to 4.12) kai den prokeitai na to allaksw!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 file everwicked to deytero link einai dead
NeTeD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Symfwnw apolyta me ton crAss!<p>2cd kai panw = divx3.11 1cd = divx 4x<p>Gia thn wra toulaxiston
cdcl01 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Basika to 4.12 ine pio grigoro alla kai kpomataki pio tholo (kati ena elafri smooth). Ta pragmata pantos ine poli abebaia, prepei na prosekseis kai tin paramikri leptomeria sta setting. Ego kano me 4.xx kai exo ftasei se simio na pei filos kollimenos me ton 3.11 oti tora paizei DVD!! Alla ayto to Deinterlace ti m*****a opote thelei douleyei
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Vlepo oti polla atoma apo insomnia asxolountai me divX Symfono me olous oso anafora ton ari8mo twn cd's dhladh 1cd=4.xx 2cd and up=3.xx.Edo 8a h8ela na kano mia erwthsh...den boroume na kanoume dhladh rip me ton 3.xx kai na to valoume se ena cdaki? 8elete na peite oti h poiothta einai xalia; Poia h diafora poiothtas se ena cdaki panta tou 3.xx kai 4.xx; ego pistevo oti den yparxoun ousiastikes diafores kai ektos aytou o 4.xx exei kai mia 8oloura... blur den ksero giati isos einai kanena filter; Mou arese para poly h anafora se ac3 hxo.Ena rip aksizei pragmatika otan to vazeis sto cd-rom h dvd sou kai o filos den borei na katalavei thn diafora. Exete akousei tipota gia future optimizations sta programmata metatrophs se divx? o xronos den einai aparadektos? exoume mhxanhmata 8yria kai prepei na perimenoume 2-3-4 wres ka8e fora an einai dynaton,merikes fores katantaei kourastiko
NeTeD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 "Edo 8a h8ela na kano mia erwthsh...den boroume na kanoume dhladh rip me ton 3.xx kai na to valoume se ena cdaki? 8elete na peite oti h poiothta einai xalia; Poia h diafora poiothtas se ena cdaki panta tou 3.xx kai 4.xx;"<p>H apanthsh tou crAss tha eprepe na se kalypsei.<p>To 4.xx ta katafernei kalytera se xamhla bitrates se sxesh me ton 3.11. O 3.11 apo bitrate 1200 peripou kai katw, den vgazei kai poly kalo apotelesma. Milame panta gia Low motion etsi!!<p>"Exete akousei tipota gia future optimizations sta programmata metatrophs se divx? o xronos den einai aparadektos? exoume mhxanhmata 8yria kai prepei na perimenoume 2-3-4 wres ka8e fora an einai dynaton,merikes fores katantaei kourastiko"<p>Entaksei.. Mh ta theloume kai ola. H metatroph se divx einai mia arketa apaithtikh se porous systhmatos ergasia.<p>Kai pistevw oti oi syggrafeis twn programmatwn kanoun to pan gia na ta kanoun na doulevoun olo kai pio grhgora me ta arketa updates pou kanoun. Thimisou aplws to Flask0.6 pou o syggrafeas tou to afhse xwris updates, kai to phre mia allh omada kai evgale to Xmpeg panw se ayto me skopo thn veltistopoihsh tou kai se 8emata taxythtas, kai poiothtas.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Exoun megales diafores o 3.11 Low apo ton Fast motion; oso anafora to methe8os tou telikou arxiou fysika.An to bitrate opws lete einai 1200 tote gia mia tainia diarkias 2 wrwn 8eloume 2 me 3 cd.
crAss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Ego gia tis tainies mou (2 cd) ftiaxno 2 avi me bitrate to ena 2200 kai to allo 750. Polles fores to avi me to 2200 einai mikrou ogou (den prepei na xexname pos to 3.11 einai kai auto metavlitou bitrate. An ftiaxete mia tainia sta 3000 kai mia sta 6000 Kbps tha exoun poli mikres diafores sto teliko megethos arxeiou) kai to xrisimopoio autousio. Otan exei vgei ligo megalitero xrisimopoio avi revolution gia na mou dosei to epithimito apotelesma. Alithia me fairuse eixe asxolithei kanenas apo edo mesa??? Einai isos to monadiko pragma pou den exantlisa. To nandub me ponokefaliase arketa afou gia na ftiaxeis to katallilo profile gia mia tainia mporei na sou parei polles ores...<p>crAss
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 borei kaneis na mou eksigisei ti akrivos kai pws douleyei to virtualdub kai nandub , me apla logia kanoun convert se divx h pernoun ena etoimo divx kai apla pernas kapia filtra ktl gia perisoterh epeksergasia.??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.