Dolkin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αγόρασα αυτή την κάρτα ώστε να παρατήνω τη ζωή του pc (amd 64 3000+ 2x512 kingston ) η παλιά μου κάρτα τα 256 με άφησε σχετικά ικανοποημένο αν εξεραίσουμε τα μερικά "no signal" που μου πέταξε στην οθόνη. αλλά θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία εφοσον βρήκα την 512. Όλο χαρά παρέλαβα την sapphire από το e-shop και την εγκατέστησα αναβάθμισα και το τροφοδοτικό σε ένα 550 watt και ξεκίνησα τις δοκιμές. με άφησε έκπληκτο όσο να'ναι παρουσίαζε σημαντική διαφορα στα ίδια games που είχα παίξει με την παλιά. κάποια στιγμή μ πάγωνε το pc τα πάντα όμως κη μόνη ΄λύση ήταν το reset. θυμήθηκα ότι η κάρτα ήχου creative sb 5.1 που κουβαλούσα από το προηγούμενο pc 3 χρόνια πριν μ πάγωνε το σύστημα όταν είχε κουνηθεί μετά από εγχείρηση. δοκίμασα να δ αν ουμπώνει καλά κ παρατήρησα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα σε αυτό.σκέφτηκα λοιπόν πως και καιρός ήταν να προχωρήσω σ νέα κάρτα ήχου γιατή η παλιά 5 χρόνια άντεξε πολύ και χωρίς προβλήματα σοβαρά οπότε πιθανόν ήταν να την χάνω. αγόρασα μία audigy τη φτηνότερη bulk που βρήκα. το πάγωμα ξαναχτύπησε στην πρώτη εκίνηση. εγκατέστησα τους καινούριους drivers της agp (έπειτα απο uninstall) και δοκίμασα πάλι την κάρτα χαρούμενο διαπίστωσα ότι τέρμα το πάγωμα και όλα πάνε κατευχήν. τα games έτρεχαν κανονικά και όλα πήγαιναν θεσπέσια. κάποια στιγμή δοκίμασα το call of cthullu dark corners.. και δυστυχως μ πέταξε no signal game το οποίο με την 256 δεν ειχα κανένα πρόβλημα. δοκίμασα μερικά ακόμα κ αν το game είχε υψηλές απαιτήσεις μ εβγαζε No signal. τελευταιο έβαλα το infernal se full γραφικά και έπαιζε κανονικότατα μέχρι το σημείο που έπρεπε να παίξει ένα video εκεί τα ιδια παλι. δοκίμασα παλι και πάλι κάθε φορά μου το έβγαζε σε διαφορετικό σημείο και όχι απαραιτήτως σε αλλαγές συχνότητασ ή όταν ανεβαίνει η ταχύτητα του παιχνιδιού frames κτλ ξερω γω . και ακομα και σε low detail. υποθετω ότι παίζει κάποια συμβατότητα η ίσως δε παίρνει αρκετό ρεύμα? η ίσως ρυθμισεις? ή οθόνη??? τι να είναι άραγε?
angmar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παίζει να έιναι πρόβλημα των drivers της κάρτας γραφικών κι εγώ έχω διάφορα προβλήματα με τις ΑΤΙ μου. Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε τους omega drivers για την κάρτα σου και αν δε παίξει πάλι το ψάχνουμε παραπέρα.
Dolkin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παίζει να έιναι πρόβλημα των drivers της κάρτας γραφικών κι εγώ έχω διάφορα προβλήματα με τις ΑΤΙ μου. Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε τους omega drivers για την κάρτα σου και αν δε παίξει πάλι το ψάχνουμε παραπέρα. Έχω δοκιμάσει και omega drivers αλλά πάλι τα ίδια.(απλώς παρέλειψα να το αναφέρω) αυτή τη στιγμή περνάω το Catalyst center 7.7 μήπως και αλλάξει τπτ.
Dolkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 θα ήθελα να προσθέσω ότι τα προβλήματα με την κάρτα γραφικών μου συνεχίζονται. συνηδητοποίησα ότι δν πρέπει να είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης κάρτας αφού θυμήθηκα ότι η προηγούμενη, nvidia (το μοντέλο ακριβώς δεν το θυμάμαι ήταν 256 ένα φτηνό μοντέλο και μιλάμε πάντα για agp) μου δημιουγούσε τα ίδια προβλήματα αλλά σε πολύ αραιά διαστήματα και σε ελάχιστα games με υψηλές απαιτήσεις. αρχίζω να υποψιάζομαι ότι ίσως είναι θέμα της mobo ASUS AV 8 deluxe που αισίς κλείνει τα 5 χρόνια και κάτι (πάντως πάνω από τέσσερα) υπάρχει τέτοια πιθανότητα, να έχω δίκιο σε αυτό? να πεθαίνει δηλαδή σιγά σιγά η mobo μου και να μυ δημιουργεί τέτοια προβλήματα ; (φυσικά και έχω κάνει update το bios αφού έβαλα την καινούρια κάρτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.