simplelife Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Είχα πολλές φωτογραφίες αποθηκευμένες στα έγγραφά μου και συγκεκριμένα στις εικόνες μου. Επειδή έπιαναν πολύ χώρο είχα την ατυχή έμπνευση να τα αντιγράψω στο άλλο partition (στον D) και να τα διαγράψω από τον αρχικό τους φάκελο (Άδειασα τον κάδο ανακύκλωσης μετά …). Αφού έκανα την αντιγραφή άνοιξα κάποιες εικόνες και σιγουρεύτηκα ότι όλα είναι εντάξει. Μετά από ένα μήνα διαπίστωσα ότι όλα τα αρχεία του D έχουν χαθεί, είναι άδειος, με το file recovery της Soft perfect κατόρθωσα να τις ανακτήσω όχι από τον D αλλά αυτές που διέγραψα εγώ από τις εικόνες μου. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες δεν ανοίγουν, προφανώς έχουν αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό ίσως επειδή έχει γραφτεί πάνω τους κάτι. Καμιά ιδέα; Θέλω ή να επαναφέρω τον D ή να καταφέρω να επισκευάσω τις κατεστραμμένες Οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές, δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για να αγοράσω κάποια εφαρμογή ή σε κάποια εταιρία αν χρειαστεί. Τουλάχιστον να άνοιγαν με ατέλειες και θα τις διώρθωνα με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 δοκίμασε κατ' αρχάς με το test disk (google for it) - στο φάκελο win έχει 2 exe - το ένα αναφέρει photo recovery, επιλέγεις τον D:\ , σταυρώνεις δάχτυλα, και τα ξαναλέμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.