Apoll Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ποια μητρική έχεις στον υπάρχοντα 6000+; Εγώ προσωπικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξεις το σύστημα. Και αν έχεις καμμιά καλή ΑΜ2+ δεν αξιζει καν να το σκέφτεσαι. Αν θες επεξεργαστή εδώ και τώρα πάρε έναν AMD 9850 (πιάνει τα 2.9 με στοκ ψύκτρα). Διαφορετικά περίμενε για καλοκαίρι την νέα ΑΤΙ 4870. Εκεί θα δεις διαφορά στην απόδοση και όχι με τον επεξεργαστή.
domigr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 εχω την asus m2n32 sli deluxe τελικα αποφασισα και θα παρω στο τελος του μηνα αυτα.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1042300 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1051857
mihalakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 για playback χρειαζεται τετραπυρηνος? εδω και ενας σεμπρον πανω απο 1.8 σε καλυπτει. παιζω μκβ σε mobile penitum sta 1,7. ουτε 2πυρηνος. Γνωμη μου να μεινεις οπως εισαι. δεν θα δεις τραγικες διαφορες εκει που μετραει για σενα, δηλαδη στα παιχνιδια. Εξαλλου ο 6600 εχει αρχισει να ειναι λιγο ηλικιωμενος πια...Αν καλυπτεσαι οπως εισαι τωρα κρατα τον να πας σε κατι που θα σου δωσει μεγαλυτερη ωθηση, δλδ μια λυση στην οποια θα προχωρησεισ σε 6-8 μηνες ισως κ λιγο παραπανω
StavrosD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Το κόστος της αναβάθμισης δεν δικαιολογεί την αύξηση επιδόσεων από τον 6000 στον 6600. Έχεις δει πολλά παιχνίδια που να μην παίζουν στον δικό σου; Αν ναι, κοίτα μήπως χρειάζεται αλλαγή η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο
dimitris__ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 για playback χρειαζεται τετραπυρηνος? εδω και ενας σεμπρον πανω απο 1.8 σε καλυπτει. παιζω μκβ σε mobile penitum sta 1,7. ουτε 2πυρηνος. Γνωμη μου να μεινεις οπως εισαι. δεν θα δεις τραγικες διαφορες εκει που μετραει για σενα, δηλαδη στα παιχνιδια. Εξαλλου ο 6600 εχει αρχισει να ειναι λιγο ηλικιωμενος πια...Αν καλυπτεσαι οπως εισαι τωρα κρατα τον να πας σε κατι που θα σου δωσει μεγαλυτερη ωθηση, δλδ μια λυση στην οποια θα προχωρησεισ σε 6-8 μηνες ισως κ λιγο παραπανω Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει full-HD mkv 1080p σωστά σε μονοπύρηνο. Εδώ και οι διπύρηνοι C2D κάτω από 6600 φτάνουν στα όριά τους. Μάλλον το μπερδεύεις με το 720p Για HD playback μόνο με τετραπύρηνο μπορείς να είσαι ήσυχος. Όπως λέει και το Anandtech: As for recommendations, based on our testing, we would not suggest anything less than an Intel Core 2 Duo E6600 for use in a system designed to play HD content. The E6400 may work well enough, but not even the 8800 GTX can guarantee zero dropped frames on the E6300. ATI owners will want to lean more towards an E6700 processor, but can get away with the E6600 in a pinch. But keep in mind that X-Men: The Last Stand is only one of the first H.264 movies to come out. We may see content that is more difficult to decode in the future, and faster processors are definitely a good place to pad your performance to ensure a quality HD experience on the PC. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2886&p=5
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 για playback χρειαζεται τετραπυρηνος? εδω και ενας σεμπρον πανω απο 1.8 σε καλυπτει. παιζω μκβ σε mobile penitum sta 1,7. ουτε 2πυρηνος. Γνωμη μου να μεινεις οπως εισαι. δεν θα δεις τραγικες διαφορες εκει που μετραει για σενα, δηλαδη στα παιχνιδια. Εξαλλου ο 6600 εχει αρχισει να ειναι λιγο ηλικιωμενος πια...Αν καλυπτεσαι οπως εισαι τωρα κρατα τον να πας σε κατι που θα σου δωσει μεγαλυτερη ωθηση, δλδ μια λυση στην οποια θα προχωρησεισ σε 6-8 μηνες ισως κ λιγο παραπανω Ναιπ, στο Sempron μου του κατεβαστηριου (1.6GHz-1,8GHz) παιζουν τα 720p, εστω και με 100% usage, αλλα ουτε λογος για 1080p...
antonl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Προς στιγμή νόμιζα πως δεν ήταν full HD τα mkv που βλέπω από καιρό σε καιρό με τον (διπύρηνο) E6600 Κι απ τη στιγμή που ο E6600 είναι ικανός για αναπαραγωγή τέτοιου υλικού και ο 6000+ έχει πάνω κάτω παρόμοιες επιδόσεις με αυτόν, το προφανές είναι πως κι ο AMD μια χαρά θα είναι για τον σκοπό αυτό. Εξάλλου δεν είδα μας λέει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για full HD, ούτε καν για HD εδώ που τα λέμε. Συνεπώς όποτε και αν παρουσιαστεί τέτοια ανάγκη ας αγοράσει τότε. Κάτι καλύτερο και φθηνότερο από τον Q6600.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει full-HD mkv 1080p σωστά σε μονοπύρηνο. Εδώ και οι διπύρηνοι C2D κάτω από 6600 φτάνουν στα όριά τους. Μάλλον το μπερδεύεις με το 720p Για HD playback μόνο με τετραπύρηνο μπορείς να είσαι ήσυχος. Όπως λέει και το Anandtech: As for recommendations, based on our testing, we would not suggest anything less than an Intel Core 2 Duo E6600 for use in a system designed to play HD content. The E6400 may work well enough, but not even the 8800 GTX can guarantee zero dropped frames on the E6300. ATI owners will want to lean more towards an E6700 processor, but can get away with the E6600 in a pinch. But keep in mind that X-Men: The Last Stand is only one of the first H.264 movies to come out. We may see content that is more difficult to decode in the future, and faster processors are definitely a good place to pad your performance to ensure a quality HD experience on the PC. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2886&p=5 ωραία αυτά, αλλά αν δεν έχει 24αρι monitor για full hd 1920x1200, είναι μια τρύπα στο νερό...
dimitris__ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το καλύτερο είναι σίγουρα να υποστηρίζει και η οθόνη 1080p (ίσως να το συνδέσει και στη νέα του TV)... Αν όμως πέσει στα χέρια του κανας σκληρός με HD, δεν είναι αμαρτία να μην μπορεί να τα δει έστω και scaled;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 γιατί τα πλήρωσε και θα πάνε στράφι τα χρήματα?
vasilis1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πεταμένα χρήματα η αναβάθμιση που θέλεις να κάνεις. Δεν υπάρχει τέτοια τρομερή βελτίωση που να αξίζει αυτη την επένδυση,το αντίθετο. Αλήθεια θα ηθελα να μάθω από πότε υπάρχει ανάγκη τετραπύρηνου για προβολη 1080Ρ; Ημαρτον με τις υπερβολές
Angelcrow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Έχω τα παρακάτω: AMD 64 x2 5200+, ATI 3870 512 mb DDR 4 2 χ 2 DUAL DDR 800 corsair To μηχάνημα το έφτιαξα πριν από 5 μήνες δεν έχω πρόβλημα ούτε σε ένα game (πχ Crysis ) αυτή τη στιγμή για το monitor μου 19 TFT 1280χ 1024. Δεν πιστεύω ότι το μηχάνημα σου χρειαζεται άμεση αλλαγή. Και τρελές απαιτήσεις να έχεις για ένα χρόνο πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά αλλαγή Η προσωπική μου αντιμετώπιση με τις αναβαθμίσεις είναι η εξής: Στο τρίτο τρελό παιχνίδι που δεν θα μου παίξει ικανοποιητικά το μηχάνημα μου τότε την επόμενη μέρα θα κάνω αναβάθμιση χωρίς δεύτερη σκέψη... Ποτέ δεν κάνω αναβάθμιση για μελλοντικούς σκοπούς. Μόνο αν δεν είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. To μόνο σίγουρο ότι όλοι θέλουν να πουλάνε...
million_voices Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Το καλύτερο είναι σίγουρα να υποστηρίζει και η οθόνη 1080p (ίσως να το συνδέσει και στη νέα του TV)... Αν όμως πέσει στα χέρια του κανας σκληρός με HD, δεν είναι αμαρτία να μην μπορεί να τα δει έστω και scaled; Για να δεις διαφορα αναμεσα σε 720p και 1080p θα πρεπει ειτε να εχεις τεραστια TV 50" και ανω, ειτε προβολεα ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΡΑ marketing
domigr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μα δεν ειπα ρε παιδια οτι βλεπω hd ταινιες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.