Προς το περιεχόμενο

απο amd atlon 6000 σε intel q6600

domigr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδεια!!εχω εναν amd athlon x2 6000+ και σκεφτομαι στο τελος του μηνα να παρω τον q6600..το pc to χρησιμοποιω κυριως για παιχνιδια και ταινιες..θα ηθελα να ξερω αν αξιζει η αναβαθμιση..τι θα κερδισω και τι θα χασω..

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αξίζει γιατι πας σε Quad Cpu και q6600 εχει καλη αποδοση τιμη! Σωστο σε βρησκω! αν και θα μπορουσες να παρεις και τον Q9300 που ειναι 45nm και 1333 fsb

Δημοσ.

δεν θελω να αλλαξω και τις μνημες μου γιατι εχω 3giga στα 800mhz και ειμαι καλημενος..την αναβαθμιση την κανω για να φυγω απο τους amd οχι οτι εχω καποιο σοβαρο προβλημα απλως πιστευω η intel εχει μελλον και ειναι καλυτερη..και τον q6600 λεω να τον προτιμησω γιατι εχει περισσοτερη cache..και επειδη εχει βγει απο τουσ καλυτερους τετραπυρηνους..

Δημοσ.

Σαν απόδωση για αυτό που το θές μάλλον δεν θα δείς καμία διαφορά ακόμα. Παιχνίδι που να αξοιοποιεί 4 πήρήνες δεν έχει βγεί αν δεν κάνω λάθος, πόσο μάλλον οι ταινίες.

Καλυτερα περίμενε να βγάλει κανένα καινούργιο socket απο την ιντελ παρά να πάρεις ενα σύστημα που ουσιαστικα το παντρεύεσαι.

Δημοσ.

αυτο ειναι το συστημα μου:amd athlon x2 6000+,asus m2n32 sli-deluxe,760giga seagate kai 250giga westerd digital,chieftec 550watt,ati 3870,2x1giga 2x512 trascend στα 800mhz

Δημοσ.

Για μενα μην κανεις αυτη την μεταβαση εκτος και αν δημιουργεις rar, συμπιεζεις και συμπιεζεις ταινιες ταινιες συνεχεια...

Δημοσ.
οποτε τι μου προτινετε να μεινω ετσι οπως ειμαι?

Αν δεν έχεις παράπονο από τον επεξεργαστή σου, ναι :)

Δημοσ.

Αν δεν έχεις παράπονο από τον επεξεργαστή σου γιατί να τον αλλάξεις; :/

Γνώμη μου, όπως και των παραπάνω, να μείνεις όπως είσαι. Στα παιχνίδια και στις ταινίες δε θα δεις διαφορά που να δικαιολογεί τη μετάβαση αυτή.

Δημοσ.
Σαν απόδωση για αυτό που το θές μάλλον δεν θα δείς καμία διαφορά ακόμα. Παιχνίδι που να αξοιοποιεί 4 πήρήνες δεν έχει βγεί αν δεν κάνω λάθος, πόσο μάλλον οι ταινίες.

Καλυτερα περίμενε να βγάλει κανένα καινούργιο socket απο την ιντελ παρά να πάρεις ενα σύστημα που ουσιαστικα το παντρεύεσαι.

Οι ταινίες σήμερα (ιδίως οι HD σε .mkv κυρίως) εκμεταλλεύονται τους τετραπύρηνους μια χαρά (και μιλάω για playback, όχι για transcoding). Για άνετη θέαση ταινιών χωρίς DXVA οι τετραπύρηνοι είναι must πιστεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...