nickaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά...έψαξα λίγο εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτό έφτιαξα καινούριο topic. Το πρόβλημα μου είναι πως είχα πρώτα τα Win Xp εγκατεστημένα και μετά έβαλα τα Win Vista αλλά τα Win Xp πήγανε σε φάκελο Windows.old (Αυτόματα). Το θέμα είναι κάθε φορά που ανοίγει το PC μου έχει επιλογή -Προηγούμενη Έκδοση Windows -Windows Vista (όπου στην προηγούμενη έκδοση ήταν μια αποτυχημένη αναβάθμιση σε Win XP) Εγώ αυτό που θέλω είναι να αλλάξω κάτι ή να κάνω κάτι ώστε εκεί που λέει προηγούμενη έκδοση Windows να το κάνω να βλέπει τα Windows απο τον φάκελο Windows.old. Επιχείρησα να πειράξω με το EasyBCD και Vista Bootmanager (με το Legacy Editor) να αλλάξω το boot.ini αλλά δεν με αφήνει... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ωραία,αν κατάλαβα, Θα μπεις δεξί κλικ στον υπολογιστή μου στα vista..μετά ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους..μετά στην καρτέλα για προχωρημένους..θα επιλέξεις εκκίνησή και αποκατάσταση - ρυθμίσεις..επέλεξε την επιλογή για την προηγούμενη έκδοση κ δες αν ξεκινάει..
21century Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλο ειναι να το κάνεις ακόμα και απο Ασαφλή λειτουργία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.