pulse_contact Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 ως φωτογραφική μηχανή πως κρίνεις αυτό το κινητό όμως?καλό είναι? Αγαπητέ nokiamaniac, όπως το βλέπω το Χ1 σε πρώτη φάση είναι ένα πολύ καλό και πραγματικό "smartphone" που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον επαγγελματία. Οπότε υπό αυτή την οπτική γωνία τα 3.2 ΜΡ της κάμερας του, έγω τουλάχιστον, τα βλέπω πολύ ικανοποιητικά, δεδομένου οτι είναι και Cybershot με ότι αυτό συνεπάγεται. Άν δε, σκεφτείς οτι στην κατηγορία αυτή μεσουρανούσαν κάποτε μοντέλα χωρίς(!!!) κάμερα, ε, τότε το Χ1 είναι φανταστικό. Πάντως αν η κάμερα είναι το απόλυτο ζητούμενο τότε θα πρότεινα ή το Κ850 για Sony Ericsson, ή το Ν95 για Nokia το οποίο και θα προτίμουσα μεταξύ των δύο αν και είμαι ορκισμένος οπαδός των Sony Ericsson.
pulse_contact Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 ρε παιδιά όσο διαβάζω μπερδεύομαι... επειδή θέλω να διαθέσω ένα μεγαλο ποσό για κιν. 500 ? τι προτείνετε? to experia φοβερό, πότε και πόσο γνωρίζουμε? γενικά θέλω να έχει gps , wi-fi, και λειτουργικο που να μπορεί να ανοιγει πολλές εφαρμογες που χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή μας... αν παίρνει και πείραγμα ακόμα καλύτερα... Το Χ1 μάλλον θα παίζει στα 550? με 600? αλλά αν θέλεις να χρησιμοποίησεις τις πραγματικές του δυνατότητες θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Αλλιώς δίνεις κάτι παραπάνω, γύρω στα 700? και παίρνεις το κατά τη γνώμη μου "απόλυτο μηχάνημα επικοινωνίας" που ακούει στο όνομα HTC TyTn 2. Λίγο πάλιο αλλά σηκώνει "ποοοοοοολύ πράμα".
21century Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Πανάκριβο, προτείνω ανεπιφύλακτα το φθηνότερο Ε51 που τα έχει όλα και αξίζει τον κόπο.
zoocra77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Να ρωτήσω και γω κατι?Σκέφτομαι να πάρω το LG KS20?Λέει τπτ ή να κοιτάξω κανα άλλο....Δεν θέλω αν γίνεται να υπερβαίνει τα 400-450 ευρω...(Σκέφτομαι να περιμένω το νεο iphone 3g αλλα έχω την εντύπωση οτι για την διαφορα στα λεφτα δεν αξιζει)!Ποια η γνώμη σας???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.