Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο κινητό

palawiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν πρωτη προτεραιότητα πάντως είναι η φωτογραφική το ν82 είναι καλύτερο και έχει και wifi και gps. Τώρα αν δεν τα χρειάζεσαι τα παραπάνω το 850 είναι πολύ καλή επιλογή. Πολύ καλή επιλογή στα λεφτά του ν82 είναι και το Ν95 με ίδιεσ προδιαγραφες με το ν82 αλλά μεγαλύτερη οθόνη και led φλας έναντι μικρότερης οθόνης και xenon flash

Δημοσ.

Κι εγώ την περασμένη εβδομάδα από Κ750i πήγα σε k810i.

Ωραιότατο τηλεφωνάκι.

Σχετικά με τη φωτογραφική, πολύ καλή.

Εξ' άλλου η άποψή μου σχετικά είναι ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται σωστά. Και οι φωτογραφίες με κανονική φωτογραφική μηχανή. (Μη μου πείτε για nokia n95 κτλ. Το 'χω δουλέψει. Οι φωτογραφίες μιας οποιασδήποτε ψηφιακής μηχανής 3.2 είναι καλύτερες...)

Δημοσ.
και αμα δε θες να σκασεις πολλα λεφτα παιρνεις το κ800ι και κανεις τη δουλεια σου τελεια

169 ευρω στο ι σοπ

Καλο φωτογραφικο κινητο αλλα λιγο ογκόδες, δεν θα δυκολευτεις και καθολου στο μενου μιας και ειναι σχεδον ιδιο με το Κ750 που ειχε πριν το παληκαρι....);)

Δημοσ.

Σήμερα πήγα από το saturn και είδα λίγο τα κινητά.Τελικά κατέληξα στο N82.Έκανα συμβόλαιο μέσω ebay και αν όλα πάνε καλά σε καμιά 2 βδομαδούλες ή και λιγότερο θα έρθει.

Δημοσ.

Oπως ειπα και απο την αρχη το Ν82 μια ολοκληρωμενη επιλογη κινητου - δεν του λυπει τιποτα - θα το ευχαριστηθεις....);)

Δημοσ.

το ν82 πολυ καλο ειναι αλλα πιστευω δεν αξιζει καποιος να πεταξει τοσα λεφτα για κινητο...βεβαια αν πεσει κοντα στα 300 ευρω πιστευω ειναι οκ με 450 που εχει περιπου ομως τωρα δεν τα πολυαξιζει αφου δεν εχει τη μεγαλη οθονη του ν95, εχει symbian και οχι windows mobile και δεν εχει καλο gps , εχει πολυ μικρα κουμπια και δεν ειναι οτι πιο εμφανισιμο ως κινητο.αλλωστε για φωτογραφικο κινητο το κ800ι κανει μια χαρα τη δουλεια του με μολις 169 ευρω και για ιντερνετ ειναι πολυ καλο με μινι οπερα.

Δημοσ.

χμμ εντάξει αλλά το τσίμπησα 0 ευρώ με 15 τον μήνα πάγιο για 2 χρόνια.είμαι γερμανία.Στο saturn ήθελαν με 25 τον μήνα και 130 μπροστά αν θυμάμαι καλά.

το κ800 ναι καλό αλλά και αρκετά παλιό.Το g900 μου άρεσε αλλά η κάμερά του δεν αξίζει σαν του n82.Η κάμερα ήταν το αυστηρότερό μου κριτήριο,μιας και πάντα χρησιμεύει μια κάμερα μαζί σου.

Δημοσ.
Και μένα είναι ο καιρός μου για κινητό αλλά κάνω υπομονή να χτυπήσω

X1_product_quality_image_1.png

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε τελική ανάλυση όταν απο πίσω βρίσκονται τα μίκρα κίτρινα ανθρωπάκια της SONY

το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Έιδα και κάποιους που κάνανε την παράθεση του Experia με το i-phone και είδανε ότι σαν αυτό τίποτα!

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε τελική ανάλυση όταν απο πίσω βρίσκονται τα μίκρα κίτρινα ανθρωπάκια της SONY

το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Έιδα και κάποιους που κάνανε την παράθεση του Experia με το i-phone και είδανε ότι σαν αυτό τίποτα!

ως φωτογραφική μηχανή πως κρίνεις αυτό το κινητό όμως?καλό είναι?

Δημοσ.

ρε παιδιά όσο διαβάζω μπερδεύομαι... επειδή θέλω να διαθέσω ένα μεγαλο ποσό για κιν. 500 ? τι προτείνετε? to experia φοβερό, πότε και πόσο γνωρίζουμε? γενικά θέλω να έχει gps , wi-fi, και λειτουργικο που να μπορεί να ανοιγει πολλές εφαρμογες που χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή μας... αν παίρνει και πείραγμα ακόμα καλύτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...