Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο κινητό

palawiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι τις γνώμες σας.Μετά από 3 χρονάκια ευχαριστημένος κάτοχος k750i έφτασε η ώρα για ένα νέο.Και όπως γράφω μετά από 3 χρονάκια,δεν έχω ιδέα τι παίζεται με τα νέα μοντέλα.

Τα κριτήριά μου:

Θέλω σαφώς πολύ καλύτερη κάμερα από το κ750.Ίσως το αυστρηρότερό μου κριτήριο.

Να είναι όμορφο και όχι πολύ χοντροειδές.

Να δουλεύει navigation.Όχι όμως και απαραίτητο.

Όχι κάπιο φτηνιάρικο μοντέλο αλλά όχι και το ακριβότερο,κάτι στην μέση.

Ακούω γνώμες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

N82 απο εμενα με πολυ καλη καμερα (5mp) πολυ καλο GPS και αν δεν φτανει το βαλντιο σου για καινουργιο παρε ενα μεταχειρισμενο....);)

Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο για πλοηγούς.Τζάμπα λεφτά αφού έχω και στο αμάξι.Απορίπτω.Μάλλον για κ810 με βλέπω.Για n82 σαν δεύτερη επιλογή.

Γμτ.πολύ καλά τα S.E. αλλά μου την σπάει που όλα θαρείς από ένα καλούπι βγήκαν.

Θα πάω να τα δω το σαββατο και αποκλείεται να καταλήξω κάπου.Θα με ζαλήσει η γυναίκα με κανά γυναικοκινητό και θα την κοπανήσω με άδεια χέρια.Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.
Γιατί όχι από τη Vodafone? To iPhone δηλαδή δεν είναι καλό?

Γιατί βάζουν στα κινητά το λογισμικό της vodafone και μετά το κινητό είναι μούφα και απο πάνω εχει χαλια εικονιδια και λειπουν κάτι μικρες δυνατότητες.

Bomber-21 Το είπα για να μην κάνει λαθος και το πάρει απο εκει

Δημοσ.
ωχ,άρχισε με τη Vodafone o Knight Rider...

Είχε αργήσει και νόμιζα ότι είχε θυμώσει... επειδή αναφέρουμε την κακιάλέξη V....e

Δημοσ.
Γιατί βάζουν στα κινητά το λογισμικό της vodafone και μετά το κινητό είναι μούφα και απο πάνω εχει χαλια εικονιδια και λειπουν κάτι μικρες δυνατότητες.

Bomber-21 Το είπα για να μην κάνει λαθος και το πάρει απο εκει

Το iPhone πως μπορώ να το παραγγείλω από το Ebay απο την Αμερική?

Έχω κάρτα

• Super Moderators
Δημοσ.
Το iPhone πως μπορώ να το παραγγείλω από το Ebay απο την Αμερική?

Έχω κάρτα

Καλά, τι μανία σε έχει πιάσει; Είπαμε, το προηγούμενο μοντέλο έχει αποσυρθεί. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, για την ακρίβεια την άλλη Δευτέρα, θα ανακοινωθεί το καινούργιο μοντέλο.

Επίσης: Μην γεμίζεις όλα τα threads με απορίες για το iPhone. Υπάρχει ένα θέμα, ρώτα εκεί!

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1115189

Δες αυτό το κινητό,είναι το Sony Ericsson

G900

Πολύ καλή η πρότασή σου.Και επιτέλους κάτι διαφορετικό από την s.e. με το λειτουργικό του.Στην ανάγκη θα περιμένω και λίγο να το δω live.

Νάσαι καλά.

Δημοσ.
Πολύ καλή η πρότασή σου.Και επιτέλους κάτι διαφορετικό από την s.e. με το λειτουργικό του.Στην ανάγκη θα περιμένω και λίγο να το δω live.

Νάσαι καλά.

Εχει ηδη κυκλοφορησει μπορεις να το δεις αμεσα στο Πλαισιο....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...