Προς το περιεχόμενο

seagate 500gb προβλημα...

jimakos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον...πριν απο μερικους μηνες μου επεσε ο σκληρος και δε τον αναγνωριζε καθολου το pc.μετα απο πολλες προσπαθειες διαβασα καπου για το κολπο με τη καταψυξη, το αφησα 2 ωρες και οταν το εβγαλα λειτουργουσε κανονικα.πριν μερικες μερες ομως παλι σταματησε να τον αναγνωριζει.επειδη τον εχω σε εξωτερικο κουτι τον εβαλα μεσα στο πυργο και δουλευει κανονικα.το εξωτερικο κουτι λειτουργει γιατι δοκιμασα αλλον σκληρο και δουλευει...καμια ιδεα;

Δημοσ.
λοιπον...πριν απο μερικους μηνες μου επεσε ο σκληρος και δε τον αναγνωριζε καθολου το pc.μετα απο πολλες προσπαθειες διαβασα καπου για το κολπο με τη καταψυξη, το αφησα 2 ωρες και οταν το εβγαλα λειτουργουσε κανονικα.πριν μερικες μερες ομως παλι σταματησε να τον αναγνωριζει.επειδη τον εχω σε εξωτερικο κουτι τον εβαλα μεσα στο πυργο και δουλευει κανονικα.το εξωτερικο κουτι λειτουργει γιατι δοκιμασα αλλον σκληρο και δουλευει...καμια ιδεα;

Αφού δουλεύει κανονικά μέσα στον πύργο, τότε τι πρόβλημα υπάρχει με το σκληρό;

Δημοσ.

οτι παντα τον ειχα εξω σε εξωτερικο κουτι...και θελω να τον χρησιμοποιω ετσι...εχεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω;αν τους το παω πισω θα μου δωσουν αλλο;ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση.

Δημοσ.

...εγώ πάντως δεν θα τον βασιζόμουν πλέον αυτόν τον σκληρό για σώσιμο ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ αρχείων.

Αν είναι αντός εγγύησης, προτείνω προσπάθεια γι' αλλαγή.

Δημοσ.

Δε χάνεις τίποτα να τον πας πίσω. Αν τον δεχτούν έχει καλώς. Αν όχι....Όπως είπε και ο φίλος washcloud, καλό είναι να μην τον έχεις και πολύ εμπιστοσύνη, μετά από το πέσιμο!

Δημοσ.
...εγώ πάντως δεν θα τον βασιζόμουν πλέον αυτόν τον σκληρό για σώσιμο ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ αρχείων.

Αν είναι αντός εγγύησης, προτείνω προσπάθεια γι' αλλαγή.

εννοειται..ειδικα αφου επεσε..και ποσο μαλλον αφου ΗΔΗ ειχε σταματησει να λειτουργει.

η καταψυξη προτεινεται μπας και λειτουργησει για λιγο και σωθει κανενα αρχειο...

μν συνεχισεις να δουλευεις με αυτο τον δισκο εκτος αν δν σε νοιαζει σε περιπτωσει που τα ξαναπαιξει.

Δημοσ.

Το κόλπο της κατάψυξης είναι ώστε αμέσως μετά να σώσεις τα δεδομένα σου και όχι για να συνεχίσει να τον χρησιμοποιείς κανονικά. Backup δεδομένων και αλλαγή αφού είναι μέσα στην εγγύηση.

Δημοσ.

Είναι λογικό και δίκαιο όταν εμείς προκαλούμε κάποια ζημία μετά να επιστρέφουμε το προϊόν και να ζητάμε αλλαγή ???

Νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο …

Δημοσ.
Είναι λογικό και δίκαιο όταν εμείς προκαλούμε κάποια ζημία μετά να επιστρέφουμε το προϊόν και να ζητάμε αλλαγή ???

Νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο …

χαχαχαχα...όχι όχι πρέπει να κοκκινήσει από ντροπή!!!:lol:

Δημοσ.
...ναι βρε, θα πέσει η Seagate έξω... (...πάμε να τιμήσουμε το όνομά μας βλέπω...)

LoL μου 'φτιαξες το απογευμα...

Btw washclound, αν εσενα σου επεφτε καταλαθος ο σκληρος εν την προκειμενη,

δεν θα τον πηγαινες να σου τον αλλαξουν?

τι θα ελεγες? "αφου μου φυγε απο τα χερια μου φταιω εγω, δεν παω να τον αλλαξω !"

Για "αυτον" τον λογο υπαρχουν οι εγγυησεις....)

Δημοσ.

...δεν ξέρω αν σου έφτιαξα το χθεσινό απόγευμα για τους ΣΩΣΤΟΥΣ λόγους ( ; ! :-) ),

πάντως ΕΓΩ θα ντυνόμουν για να πάω το δίσκο γι' αλλαγή, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ...

Ελπίζω να έγινα καταννοητός.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...