Προς το περιεχόμενο

Κατοχύρωση Domain;

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω φτιαξει ενα προσωπικο site και το εχω ανεβασει σε εναν server και για να γινω πιο συγκεκριμενος στο http://www.host.sk.Πιο παλια ημουν στο freehostia.com αλλα μιας και δεν μου επετρεπε να ανεβασω flash αρχειο πανω απο 500kb εφυγα.Στους παραπανω servers εχω την δωρεαν συνδρομη,δεν εχω αγορασει καποιο πακετο φιλοξενιας.

Τωρα θελω να κατοχυρωσω καποιο domain με καταληξη .gr,βρηκα μερικες εταιριες μεσω του google οπου υπαρχει διαθεσημο το ονομα μου αλλα θελω να μαθω ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ των εταιριων;

Ποια ειναι καλυτερη;

Αλλη μια ερωτηση που εχω να κανω ειναι οτι εστω οτι αγορασω καποιο domain,μετα πως θα ρυθμισω τον server που με φιλοξενει να κανει redirect στην διευθυνση μου;

Δημοσ.

Εγώ κλεινω domains απο http://www.ip.gr!!

Αφού το κατοχυρώσεις και αφού βρεις χώρο,τότε θα πας στην επεξεργασία domain, στο account Που θα εχεις κανει απο κει που το πήρες και θα το ρυθμισεις να δειχνει στην IP διεύθυνση του server που εκλεισες χώρο!!!

Δημοσ.

Λοιπον τελικα αγορασα ενα domain και αλλαξα και server,τωρα εχω παει στο 110mb.com. Πηγα στις ρυθμισεις του domain εβαλα εκει που λεει nameserver κατι διευθυνσεις που εδινε ο host μου (αυτα ειναι λογικα τα dns σωστα; ) και εβαλα και εβαλα και στον host την διευθυνση του domain μου. Αλλα δοκιμασα να μπω μετα απο κανα μισαωρο και δεν λειτουργουσε η νεα διευθυνση,καπου διαβασα πως θελει να περασουν μερικες ωρες μεχρι να ανανεωθουν οι dns...ισχυει κατι τετοιο η εχω κανει λαθος στις ρυθμισεις και δεν εμφανιζεται τιποτα;

Δημοσ.

οκ ευχαριστω,οταν φτιαξει θα σας ενημερωσω.

Να σας ρωτησω και κατι αλλο τωρα στο pc μου εχω δυναμικη ip και μερικες φορες εκπεμπω ραδιοφωνικες εκπομπες μεσω shoutcast.Στην σελιδα μου θα βαλω εναν player που θα παιζει οτι εκπεμω απο το pc μου.Εχω βρει τον κωδικα που χρειαζεται για να δουλεψει αλλα πρεπει να δηλωνω την ip μου καθε φορα.Αυτο ειναι λιγο κουραστικο,θα ηθελα να μαθω αν μπορω με καποιο τροπο να χρησημοποιησω την ip του domain μου.Δηλαδη με καποιον τροπο να το domain να γινει ενας συνδεσμος μεταξυ εμενα και τους ακροατες και να μην χρειαζετε καθε φορα που αλλαζω ip να αλλαζω και το html αρχειο μου.

Δημοσ.

Τελικά όλα δούλεψαν μια χαρά...το αναγνώρισε κανονικά σήμερα το site.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Αλλά όσον αφορά το άλλο πρόβλημα μου έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...