kyrnikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Οσο γι αυτον Στο Alter Που ειπες δες ένα video με ένα τρομερο σκηνικο που ειχε κανει παλια! Έκανα τη #@%%#@ και το είδα και αμέσως ανέβασα πίεση . Ναι αυτός ο ^%$#$$@ είναι ! Ειδικά αν τον πετύχω να μιλάει χαμηλόφωνα μου έρχεται να τη σπάσω ...
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Καταρχειν,πολλοί στο topic αυτο,ανέφεραν τον Λαζόπουλο,δε καταλαβαινω προς τι η εκπληξη σου.Εγω απλα θα σου πω την αποψη μου.Ο Λαζόπουλος,για μένα,πολιτικά ανήκει σε άκρο,το έχω ξαναπει αυτο σε άλλο topic.Δε θεωρώ σωστό κάποιος που πολιτικά ανήκει στο 1% να εκφράζει τις αποψεις του σε εκατομμύρια τηλεθεατές.Το να κάνει σάτυρα,οκ,κι εγώ γελάω και σαν καλλιτέχνη τον παραδέχομαι. Δεν ανέχομαι όμως,τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε καθε τοσο και λιγακι,να τους μετατρεπει σε φοιτητες που μαχονται για τα δικαιώματα τους.Τρελλα πουλαει ή κάνει οτι δε καταλαβαινει? Δεν ανεχομαι να παροτρύνει συνεχώς τους νεους να κάνουν καταληψη και να μην έχει καταδικάσει ποτε κανένα έκτροπο.Σκεψου ένα παιδι 11-12 ετών τις αντιλήψεις αποκτα,που σε λιγο θα φτασουμε σε σημειο να κανουμε συνελευσεις οχι για το ποτε θα γινει καταληψη,αλλα ποτε θα γινει μάθημα. Πριν ένα χρόνο,μια κοπέλλα που μίλησε σε μια πρωινη εκπομπή,είπε οτι δε πρεπει να γινονται καταληψεις με το παραμικρο.Αυτο ήταν..την αποκάλεσε πορνιδιο στην εκπομπή του,δειχνωντας το video μ αυτα που ειπε...συγκεκριμενα ειπε "δε μπορει να πεταγεται το καθε πορνιδιο και να λεει...." Την ιστορια με το κότερο την θυμάται κανεις?Με τι μουτρα μετα μιλουσε για τα Ζωνιανα με τοσο ειρωνικο τρόπο? Την κοντρα του με την Πανια,οτι εκμεταλευεται την ανθρωπινη αφέλεια,που οντως αυτο κανει.Οταν ομως ο Λακης επιανε μεχρι 15% τον πρωτο καιρο,ειχε ζητησει απ'το Alter τους πρωταγωνιστες της Ανιττας κι έφαγε πορτα.Τοτε φαινεται δεν ειχε αντηληφθει καλα περι τινος προκειται. Εκφράσεις του τυπου "Ευτυχως που η μάνα μου μ εκανε αριστερο και δε φίλησα κατουρημενες ποδιες" δε βοηθουν και προσβάλλουν μερικα εκατομμύρια Ευρωπαιους. Αυτα μου ήρθαν στο μυαλο με μια πρώτη σκέψη,αν ολα αυτα ανήκουν στα πλαισια της ηθικης,τότε εγώ δεν ειμαι λογικός. Συμφωνώ απολύτως αλλά δεν θα μπορούσα να τον πω ανθυγειηνό.... Απορώ πως κανένας δεν ανέφερε τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ!!!
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Καταρχειν,πολλοί στο topic αυτο,ανέφεραν τον Λαζόπουλο,δε καταλαβαινω προς τι η εκπληξη σου.Εγω απλα θα σου πω την αποψη μου. ...άλλο τον ΑΝΕΦΕΡΑΝ...άλλο αυτό που είπες εσύ (και στο κάτω-κάτω τί έγινε, νόμισες ότι τραβάω ζόρι με 'σενα αποκλειστικά ; ! Ο Λαζόπουλος,για μένα,πολιτικά ανήκει σε άκρο,το έχω ξαναπει αυτο σε άλλο topic ...προσωπικά δε νομίζω να ανήκει στην άκρα δεξιά, οπότε εννοείς ότι ανήκει στην άκρα αριστερά, οπότε είσαι τουλάχιτον κεντροδεξιός, οπότε τί να λέμε ; ; ; .Δε θεωρώ σωστό κάποιος που πολιτικά ανήκει στο 1% να εκφράζει τις αποψεις του σε εκατομμύρια τηλεθεατές. ...σώπα ρε. Το να κάνει σάτυρα άλλο η Λωζάνη, άλλο η Κοζάνη. Άλλο η βούρτσα, άλλο η άλλη. Άλλο ο σάτυρος, άλλο η σάτιρα. Κι όταν δεν ενδιαφέρεσαι για την ορθογραφία, έχω την εντύπωση πως μπορεί να μη σ' ενδιαφέρει και η ουσία. Ενώ εμένα μ' ενδιαφέρει. ,οκ,κι εγώ γελάω και σαν καλλιτέχνη τον παραδέχομαι. ...δηλαδή. όταν λέει ανέκδοτα, είν' ωραίος ο πούστης. Όταν όμως χώνει τηλεοπτικές σφαλιάρες, εκμαυλίζει την νεολαία. Δεν ανέχομαι όμως,τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε καθε τοσο και λιγακι,να τους μετατρεπει σε φοιτητες που μαχονται για τα δικαιώματα τους ...όπως το δεις είναι. Και 'γω δεν ανέχομαι τα παιδιά που κατεβαίνουν να κάνουν καμμιά πορεία - διότι είναι ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ - να τα βάζουν στο ίδιο καλάθι με τους κουκουλοφόρους (μάθε να βλέπεις ειδήσεις και Λαζόπουλο) Τρελλα πουλαει ή κάνει οτι δε καταλαβαινει? ...μήπως ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις ; Τί κόμμα είν' ο μπαμπάς σου ; Πάντως στα άκρα δεν είναι, ε ; - όχι εδώ, σε pm . Δεν ανεχομαι να παροτρύνει συνεχώς τους νεους να κάνουν καταληψη και να μην έχει καταδικάσει ποτε κανένα έκτροπο. ...Ναι ρε. Καταλήψεις να κάνουν. Εσύ τί θες δηλαδή, να τους προτρέπει τί ΓΡΑΒΑΤΑ να φορέσουν ; ; (...και ΤΙ θες δηλαδή...Να καταδικάζει τα σπασμένα θρανία, τα σπασμένα τζάμια, να τα κάνει "κωλόπαιδα" ; Υπάρχουν ΑΛΛΟΙ γι' αυτά. Δεν χρειάζεται να το κάνει κι αυτός. Άσε να τονίζει τα καλά τους στοιχεία, για να μη γίνουν βασιλικότεροι των βασιλέων τους όταν μεγαλώσουν) Σκεψου ένα παιδι 11-12 ετών τις αντιλήψεις αποκτα,που σε λιγο θα φτασουμε σε σημειο να κανουμε συνελευσεις οχι για το ποτε θα γινει καταληψη,αλλα ποτε θα γινει μάθημα. ...Σ' αυτό δε φταίει ο Λαζόπουλος, τα μυαλά σας φταίνε (....λυκειάρχες γονείς έχεις ρε γαμώτο ; ! ) Πριν ένα χρόνο,μια κοπέλλα που μίλησε σε μια πρωινη εκπομπή,είπε οτι δε πρεπει να γινονται καταληψεις με το παραμικρο.Αυτο ήταν..την αποκάλεσε πορνιδιο στην εκπομπή του,δειχνωντας το video μ αυτα που ειπε...συγκεκριμενα ειπε "δε μπορει να πεταγεται το καθε πορνιδιο και να λεει...." ...δώσε λινκ γιατί δεν το θυμάμαι αυτό, και δεν μ' αρέσει και 'μενα αν είναι ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ (..όχι ότι θ' αλλάξει η γενική μου γνώμη, αλλά ΜΑΛΑΚΑ θα τον πω για το συγκεκριμένο). Αν δεν έχεις λίνκ, άντε γειά. Την ιστορια με το κότερο την θυμάται κανεις?Με τι μουτρα μετα μιλουσε για τα Ζωνιανα με τοσο ειρωνικο τρόπο? ...τί έγινε δηλαδή με το κότερο ; Την έπινε και τον έπινε ; So ; Το σιχαίνομαι και 'γω, αλλά ΔΕΝ το πέρασε "σε χιλιάδες νέους από την εκπομπή του". Grow up. ...Όχι, έπρεπε να λέει, "ΔΕΝ είναι έμποροι στα Ζωνιανά, ΔΕΝ είναι ζωοκλέφτες, ΔΕΝ είναι από ψιλό έως χοντρο γκάνγκστερ, ΔΕΝ είναι ένα απόστημα η φάση εκεί (...ΑΡΧΙΖΩ να εκνευρίζομαι...) Την κοντρα του με την Πανια,οτι εκμεταλευεται την ανθρωπινη αφέλεια,που οντως αυτο κανει.Οταν ομως ο Λακης επιανε μεχρι 15% τον πρωτο καιρο,ειχε ζητησει απ'το Alter τους πρωταγωνιστες της Ανιττας κι έφαγε πορτα.Τοτε φαινεται δεν ειχε αντηληφθει καλα περι τινος προκειται. ...έχεις σταματήσει να διασκεδάζεις εδώ και ώρα, και κουράζεις. Αν χρειάζεται να σου εξηγήσει κανείς αυτό το ξεφτιλέ επιχείρημα του Καρβέλα, τζάμπα ο κόπος. Αλλά, ΣΥΝΕΡΘΕ, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ; ! Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ; !!!!Για καλό σου και καλό μας....Σύνερθε! Εκφράσεις του τυπου "Ευτυχως που η μάνα μου μ εκανε αριστερο και δε φίλησα κατουρημενες ποδιες" δε βοηθουν και προσβάλλουν μερικα εκατομμύρια Ευρωπαιους. ...μην ξεχάσεις το pm ε . ...Kαι ναι ρε, αν εξαιρέσεις τους σαλταρισμένους, τους πουλημένους, τους δήθεν, τους άχρηστους, να 'ναι καλά όσοι είχαν "παρόμοιες" ιδέες και έχουν δώσει και αίμα γι' αυτές. Μπας και δεν πεθάνει η πάλη της γραβάτας. Γιατί αν περιμένεις από τη γραβάτα, μόνο φιλώντας ιδεολογικές και πρακτικές ποδιές θα πορευτείς. Άμα σ' αρέσει έτσι, μαγκιά σου ( *...και συγνώμμη, ΠΟΥ στο πέος, κολλάει ο Ευρωπαίος εδώ ; ! Τί είναι οι έχοντας "αριστερές ιδέες" για 'σένα ; ! Μιάσματα εσωτερικά ; ! ) Αυτα μου ήρθαν στο μυαλο με μια πρώτη σκέψη,αν ολα αυτα ανήκουν στα πλαισια της ηθικης,τότε εγώ δεν ειμαι λογικός. ...ούτε λογικός είσαι, ούτε καθαρά βλέπεις, ούτε η ηθική σου εύχομαι να επιβιώσει...Φτάνει που επιβιώνει κάτι εκατομμύρια χρόνια. Προφανώς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει,γιατί είναι ο εύκολος τρόπος να έχει με το μέρος του την νεολαία.Ή για να το εξιδεικεύσω,αν εναντιωνόταν σε αυτή την κατάσταση, θα τον κατέτασαν στους δεξιούς στους οπισθοδρομικούς σε αυτούς που πάνε κόντρα στη νεολαία,κλπ κλπ κλπ....Μαμώ τα επιχειρήματα ρε _Bass...Οι δεξιοί δεν είναι το μεγαλύτερο ποσοστό ; Αφού λοιπόν λειτουργεί "βάσει σχεδίου" ο Λαζό (...το οποίο φυσικά εξυπηρετεί προσσωπικά συμφέροντα εννοείται), ΤΟΣΟ μαλάκας είναι να πάρει το μέρος των λίγων, και το υποστηρίζει "με πλάγιους τρόπους" ; (...) ...Τον εαυτό του εκφράζει...Χωνεύτε το.... Δε το έθεσα σωστά έχεις δικιο.Φυσικα και ολες οι αποψες πρέπει ν ακουγονται.Απλα,συνεχώς τόνιζει τις αποψεις του,παθιαζεται πολύ,και γενικοτερα ο τροπος του,εκει που "παιρνει φορα" κι αρχιζει και λέει...μου κάνει κατι σαν "προσυλητισμο" ή καλύτερα πλυση εγκεφάλου οπως ειπες. ...είναι που ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ...αλλά η φορμόλη που σε ποτίσανε νωρίς κρατάει χρόνια... (μην πω για κόμπλεξ, γιατί θα γίνω κακός) Μάλιστα,δηλαδή όποιος δεν είναι αριστερός,φιλάει κατουρημένες ποδιές έτσι?Αυτό νομίζω ειναι στον άνθρωπο και δεν εξαρταται απο πολιτικες αντιλήψεις!!! "-Καλησπέρα μπάρμαν" / "-...σφηνάκια βάζω". ...σε χρεώνω ένα κουτάκι μπύρα απ' το Lidl, γιατί με τσάτισες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Οι δεξιοί είναι το μεγαλύτερο ποσοστό;Που; Στην Ελλάδα πάντως όχι,και ας κέρδισαν τον εμφύλιο(ευτυχώς που τον κέρδισαν..)
kyrnikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Οι δεξιοί είναι το μεγαλύτερο ποσοστό;Που;Στην Ελλάδα πάντως όχι,και ας κέρδισαν τον εμφύλιο(ευτυχώς που τον κέρδισαν..) Μωρέ ξέρεις τι γίνεται, κάποιοι δεν είναι δεξιοί αλλά δεν το ξέρουν Στο θέμα μας τώρα ... Πώς και ξέχασα να αναφέρω τον κομιστή ? Τώρα έπεσα πάνω του και μου γύρισε τα άντερα. Από τότε που ήταν στην Ελευθεροτυπία (ο μαυρο-τρύπας ) μου γύριζε τα σωθικά . Ευτυχώς τον γιαούρτωσαν τότε οι Ρηγάδες και ησυχάσαμε .
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Οι δεξιοί είναι το μεγαλύτερο ποσοστό;Που;Στην Ελλάδα πάντως όχι,και ας κέρδισαν τον εμφύλιο(ευτυχώς που τον κέρδισαν..) ...σωστό κι αυτό. Κι ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι ρομαντικοί δεξιοί που ψηφίζουν αριστερά ακόμα και σήμερα και υπάρχει η σχετική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Γιατί αν περίμενε κανείς απ' τους αριστερούς...Αυτοί μόνο κυβερνήσεις ξέρουν να βγάζουν.
antonisid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Προς washcloud: Λοιπόν,διάβασα όσα έγραψες! Καταρχείν,δε καταλαβαίνω όταν κάποιος είναι αντίθετος με τον ρυθμό που γίνονται οι καταλήψεις ,κι εχει προβλημα μ αυτον που τις προβάλλει είναι πχ δεξιός ή αριστερός κτλ...Ο πατέρας μου αγενέστατε,δεν είναι σε κανένα κόμμα,κι εγώ δεν ανήκω πουθενά,αντίθετα με σένα,που τα χεις βάλει με την δεξία,λες και ειναι έγκλημα,αλλα και με τους "γραβατάδες"....Απο κάτι τέτοιoυς τυπους σα κι εσένα υποφέρει η Ελλαδα τοσα χρόνια ομως.Εισαι και δημοκρατικος βλέπω,οποιος έχει αντιθετη αποψη απο σένα ειναι Βασιλικός ε? Συνεχισε λοιπον να παλευεις εναντια στην γραβατα ιδεολογε μου...αλλα να ξερεις οτι θα εισαι κι εσυ υπευθυνος οταν θα βλεπουμε με κυάλια σε λιγο καιρο την προοδο των άλλων κρατών - οταν εδω θα απαγαγουμε πρυτανεις,θα καιμε,θα κλεινουμε πανεπιστήμια 4-5 φορες το χρόνο - εξαιτιας κατι ατομων σα κι εσενα μ ελλειψη σωστης ανατροφής που δε γνωριζουν τα ορια της δημοκρατίας. (Το Topic έχει ένα χαρούμενο ύφος απ'την αρχη και δε προκειται να συνεχισω στην κοντρα αυτή,οποτε οτι εχεις να πεις με Pm απο δω και πέρα) Υ.Γ: Για ανοιξε ένα topic Και ρώτα ποσοι απο δω μεσα έχουν χασει το μεταπτυχιακο τους,επειδη δε μπορεσαν να δωσουν το τελευταιο τους μαθημα,επειδη κατι ατομα σα κι εσενα πασχουν απο ελλειψη παιδειας.
sno0py Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Antoinisid μου θυμιζεις τρομερα τον κολητο μου του τα χωνω και δεν βαζει μυαλο ευρωπαιος στις σκεψεις Ελληναρας στις ψηφους οπως ακριβως οι περισσοτεροι Ελληνες οπως φαινεται.Κ φυσικα τιγκα στον υπνο...οτι του πασαρει ο καθε δημοσιογραφος δεκτο αρκει να χαιδευει τις δικες του ιδεοολογιες δεν εχω σκοπο να σε θηξω σορυ αν το κανα κ δεν εχω σκοπο για αντιπαραθεση.
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Προς washcloud:Λοιπόν,διάβασα όσα έγραψες! Καταρχείν,δε καταλαβαίνω όταν κάποιος είναι αντίθετος με τον ρυθμό που γίνονται οι καταλήψεις ,κι εχει προβλημα μ αυτον που τις προβάλλει είναι πχ δεξιός ή αριστερός κτλ...Ο πατέρας μου αγενέστατε,δεν είναι σε κανένα κόμμα,κι εγώ δεν ανήκω πουθενά,αντίθετα με σένα,που τα χεις βάλει με την δεξία,λες και ειναι έγκλημα,αλλα και με τους "γραβατάδες"....Απο κάτι τέτοιoυς τυπους σα κι εσένα υποφέρει η Ελλαδα τοσα χρόνια ομως.Εισαι και δημοκρατικος βλέπω,οποιος έχει αντιθετη αποψη απο σένα ειναι Βασιλικός ε? Συνεχισε λοιπον να παλευεις εναντια στην γραβατα ιδεολογε μου...αλλα να ξερεις οτι θα εισαι κι εσυ υπευθυνος οταν θα βλεπουμε με κυάλια σε λιγο καιρο την προοδο των άλλων κρατών - οταν εδω θα απαγαγουμε πρυτανεις,θα καιμε,θα κλεινουμε πανεπιστήμια 4-5 φορες το χρόνο - εξαιτιας κατι ατομων σα κι εσενα μ ελλειψη σωστης ανατροφής που δε γνωριζουν τα ορια της δημοκρατίας. (Το Topic έχει ένα χαρούμενο ύφος απ'την αρχη και δε προκειται να συνεχισω στην κοντρα αυτή,οποτε οτι εχεις να πεις με Pm απο δω και πέρα) Υ.Γ: Για ανοιξε ένα topic Και ρώτα ποσοι απο δω μεσα έχουν χασει το μεταπτυχιακο τους,επειδη δε μπορεσαν να δωσουν το τελευταιο τους μαθημα,επειδη κατι ατομα σα κι εσενα πασχουν απο ελλειψη παιδειας. ...σιγά μην καθήσω ν' ανοίξω διάλογο υπό μορφή pm με 'σένα, που για να καταλάβεις αυτά που σου λένε είτε σε φόρουμ, είτε μέσω τιβί, και να μη τα διαστρεβλώνεις, πρέπει πρώτα να σου γίνει ένα write zeros και μετά επανεγκατάσταση λειτουργικού, καθώς κι ένα γενικό disinfection όλων των removable media που κουβαλάς... Γι' αυτό απλά ξανασκέψου το αν πας να ποστάρεις ο,πουδήποτε αηδίες του τύπου ότι ο συγκεκριμένος τύπος διαφθείρει την νεολαία. Που μιλάς και για αγένεια. Και κάτσε και δες τον χωρίς τα bugs που τώρα κουβαλάς, μπας και σου μείνει τίποτε από όσα λέει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προσφέρεις στον τόπο σου αύριο-μεθαύριο.
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ξεκολατε με τα πολιτικα ρε....κ υπαρχει τοπικ για λαζοπουλο,ξεχαρμανιαστε εκει... ontopic τωρα,μου σπαει τα νευρα απιστευτα ο τερενς κουικ..για πολλες σφαλιαρες κ αυτος...
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ...ποιά "πολιτικά". "Πολιτικό" σου φαίνεται ΑΥΤΟ ; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2193721&postcount=86 ...Τώρα ΑΝ είναι ontopic...νομίζω ότι όσο ontopic ήταν η αρχική αναφορά, άλλο τόσο ήταν και η συνέχεια. Και να στο θέσω αλλιώς, εσύ δεν θα έλεγες κάτι αν έβλεπες εδώ ένα ποστ με περιεχόμενο ως : "...Μπέζος. Διότι ξεφτιλίζει το ανδρικό φύλο με την ερμηνεία του ρόλου των Απαράδεκτων". ?
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ...ποιά "πολιτικά". "Πολιτικό" σου φαίνεται ΑΥΤΟ ;http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2193721&postcount=86 οχι...ολα τα παρακατω ομως ναι...ξεκολλατε μ το λαζοπουλο...(ουτε γω τον παω,αλλα ελεος,2 σελιδες για αυτον κ απο πανω να χωνει ο ενας στον αλλο για αριστερους κ δεξιους...ελεος..εχει ειπαμε τοπικ για λαζο,πατε το κει εστω),...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δήμος Βερύκιος. Με διαφορά ο μεγαλύτερος μ...ς της σημερινής τηλεόρασης
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 οχι...ολα τα παρακατω ομως ναι...ξεκολλατε μ το λαζοπουλο...(ουτε γω τον παω,αλλα ελεος,2 σελιδες για αυτον κ απο πανω να χωνει ο ενας στον αλλο για αριστερους κ δεξιους...ελεος..εχει ειπαμε τοπικ για λαζο,πατε το κει εστω),... Κατ' αρχάς δεν έχω καμμία διάθεση ν' ανταλλάξω απόψεις, και το δήλωσα δύο ποστ παραπάνω. Κι όπως και συ (μάλλον) θα είχες προκληθεί με κάτι ακραίο, όπως με το παράδειγμα που σου έδωσα πριν, έτσι κι εγώ απάντησα (αν θυμάσαι) με αφορμή τα περί νεολαίας. Είπα σε κανέναν που δήλωσε ΑΠΛΑ πως δεν τον πάει μία τον Λαζόπουλο, "τί λες ρε και γιατί δεν τον πας ;" - όσο κι αν δεν μου καλοαρέσει το γεγονός. Επίσης, ούτε που είχα - ούτε που έχω τη διάθεση να ανακατέψω "πολιτικές". Είναι δε πολύ διαφορετικό αυτό που έκανα, από το "τα χώνει ο ένας στον άλλον" . Απλά όταν κάποιος το τραβάει από τα μαλλιά το ζήτημα και το πάει "αλλού", και 'γω θ' απαντήσω. Με άλλα λόγια, δε μ' αρέσει να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι. Από 'κει και πέρα, συγνώμη όσον αφορά τη δική μου συμμετοχή στη "διαταραχή" του topic.
antonisid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αν συνεχίσεις έτσι θα κλειδώσει το topic,κόψε,εγώ σταματησα....και ΣΥΝΕΧΙΖΩ μ'έναν που μου ρθε μολις τώρα!! Λέγεται Καμπούρης και κάνει εκπομπή στο Extra3 νομίζω αργά τη νύχτα!!!!Παρομοιος και εξισου τραγικος είναι και ο Μπουνιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.