Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε την πιο ανθυγιεινή φάτσα της τηλεόρασης

vlcc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκφράσεις του τυπου "Ευτυχως που η μάνα μου μ εκανε αριστερο και δε φίλησα κατουρημενες ποδιες" δε βοηθουν και προσβάλλουν μερικα εκατομμύρια Ευρωπαιους.

To πιο σωστο που εχει πει by far :P

Aν και δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης γιατι πολλα σκατοπραγματα εχει κανει εχει δικιο σε αρκετες αποψεις...

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκφράσεις του τυπου "Ευτυχως που η μάνα μου μ εκανε αριστερο και δε φίλησα κατουρημενες ποδιες" δε βοηθουν και προσβάλλουν μερικα εκατομμύρια Ευρωπαιους.

To πιο σωστο που εχει πει by far :P

Aν και δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης γιατι πολλα σκατοπραγματα εχει κανει εχει δικιο σε αρκετες αποψεις...

Μάλιστα,δηλαδή όποιος δεν είναι αριστερός,φιλάει κατουρημένες ποδιές έτσι?Αυτό νομίζω ειναι στον άνθρωπο και δεν εξαρταται απο πολιτικες αντιλήψεις!!!

Δημοσ.

Γρηγόρης Αρναούτογλου:με διαφορά ο ποιό γελοίος παρουσιαστής πρωινής εκπομπής. Πόσο

χαμηλότερα θα πέσει;;;;

Δημοσ.

Επίσης ψηφίζω

-Δρούζα,Θρασκιά...είναι ο ορισμός της σκουπιδοτηλεόρασης.

-Πρετεντέρης

-Εθνικός Στάρ

Δημοσ.

Λιακόπουλος!!!! :lol:

Ο τύπος είναι για τα πανηγύρια, αλλά οι νεοέλληνες ως γνήσιοι μαλάκες με ονομασία προέλευσης (κάτι σαν την φέτα), αγοράζουν τα βιβλία του σωρηδόν.

Τόσο τηλεοπτικό χρόνο δεν έχει ούτε ο Καραμανλής !!!

Έχω πάθει πλάκα με διάφορους γνωστούς που τους είχα και σε εκτίμηση και προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν για τους Ελοχίμ και τους Παπαρίμ με βάση τα βιβλία - κόμικς αυτού του τύπου ...

Όσο για την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση, είναι ακριβώς αυτή που αξίζει στην πλειοψηφία των νεοελλήνων. Σε ηλίθιους απευθύνεται κυρίως , δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη προσφέρει. Αυτοί βλέπουν και περισσότερο τηλεόραση και αποτελούν και το target group των καναλιών. Τους υπόλοιπους μας έχουν γραμμένους...

Όσο για τον Λαζόπουλο , εντάξει ρε παιδιά μην πέφτετε και στα χαρακώματα για πάρτη του...

Σύγχρονος Χάρυ Κλυν είναι , και αρκετά από τα σκετς είναι πετυχημένα. Βέβαια δεν συγκρίνεται με τους δέκα μικρούς μήτσους, αλλά έχει γέλιο το πράγμα.

Κι εγώ δεν συμφωνώ με τις απόψεις του σε αρκετά θέματα (πχ. καταλήψεις κλπ.) , αλλά η έλλειψη παιδείας δεν ξεκινάει από τον Λαζόπουλο ούτε από κανένα Λαζόπουλο.

Η έλλειψη παιδείας ξεκινάει από αυτούς που θεωρούν ότι ο Λαζόπουλος παράγει παιδεία !!

Η έλλειψη παιδείας και η διαπαιδαγώγηση ξεκινάει από το σπίτι και την οικογένεια και όχι από την TV.

Έλλειψη παιδείας είναι όταν το παιδί μου παίρνει χάλια βαθμούς στο σχολείο και ζητάω το λόγο από το δάσκαλο, αντί να το στρώσω στο διάβασμα να κάτσει να ξεστραβωθεί.

Αλλά ας μην το ξεκινήσω αυτό το θέμα τώρα :fear:

Δημοσ.

Η έλλειψη παιδείας ξεκινάει από αυτούς που θεωρούν ότι ο Λαζόπουλος παράγει παιδεία !!

Η έλλειψη παιδείας και η διαπαιδαγώγηση ξεκινάει από το σπίτι και την οικογένεια και όχι από την TV.

Έλλειψη παιδείας είναι όταν το παιδί μου παίρνει χάλια βαθμούς στο σχολείο και ζητάω το λόγο από το δάσκαλο, αντί να το στρώσω στο διάβασμα να κάτσει να ξεστραβωθεί.

Αλλά ας μην το ξεκινήσω αυτό το θέμα τώρα :fear:

+1 ;);) Σωστός...

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλα τα post, λέω και εγώ αυτούς που μου έρχονται πρώτοι.

Τέρενς Κουίκ

Μικρούτσικος (ο πολύ)

Λιακοπουλαίοι και το συνάφι της παραπληροφόρησης...

Οι καραγκιόζηδες που κάνουν την αθλητική Κυριακή και ο αρχιδι-αιτητής

Τράγκας-Κακαουνάκης-Πρετεντέρης.

Last but not least... Aλέξης Κούγιας.

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια τι λαθη ειναι αυτα; Σε λιγο θα σκασει αποφαση δικαστηριου να κλεισει το Ιnsomnia επειδη δυσφημισε τον μοντελοπνιχτη.

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά, διορθώθηκε μόλις.

Για αυτοτιμωρία θα κάτσω να παρακολουθήσω ολόκληρη την επόμενη εκπομπή που θα εμφανιστεί, δεμένος σε καρέκλα με λαβίδες στα μάτια για να μην κλείνουν δευτερόλεπτο... (clockwork orange style).

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι ένας @#$%&@&%$ εκεί στο Άλτερ που κάνει μια φορά τη βδομάδα μια

εκπομπή και το παίζει Ηρακλής Πουαρό .Δεν ξέρω το όνομα του, εκπομπή νομίζω λέγεται

"αποτυπώματα" ή κάτι τέτοιο . Μου σπάει τα νεύρα αν τύχει και πέσω πάνω του ειδικά

αν μιλάει κιόλας.

Αλλά δεν είναι ο χειρότερος. Ενα μάτσο χάλια είναι όλοι .

Αρναούτογλου (ίσα μωρή κλάρα ) και ο άλλος ο τρίχας χωρίς τρίχες το πρωί .

Ο Αυτιάς (στη λέξη γλοιώδης στα λεξικά να μπει δίπλα η φάτσα του )

Όλες οι καφετζούδες όπου και όποτε και αν εμφανίζονται.

Όλες οι #@$#^%$ του μεσημεριού και κυρίως η μανδάμ του κυρίου Νίκου και η άλλη η

Δρούζα (IQ ραδικιού )

Μια φλόμπα που μοιράζει κάτι πακέτα σε κάτι κακομοίρηδες .

Η Πάνια .Το να ασχολείσαι με χαζούς δεν σε κάνει πιο έξυπνο .

Ο Χαρδαβέλλας .Χαρακτηριστικό παράδειγμα κατάντιας .

Ο μικρούτσικος "εγώ κυρ Αντρέα...."

Ο Πρετεντέρης . Ο καραγλύφτης του συστήματος .Ειδικός στο να τη λέει σε φοιτητές.

Ο Χίος. Μια κατηγορία μόνος του ...

Η Κατρίτση και οι παλιο@$%^#@ high class ( άντε κλασ' μωρέ ...) που παρουσιάζει (-ζε ; )

Τα λαμόγια-γλείφτες του Κρόκους στην αθλητική Κυριακή .

Ένας παππούς εκτός τόπου και χρόνου που κάνει μια εκπομπή στην ΕΤ1 (; ) ("θεματική βραδιά" ; )

Ο Κακαουνάκης (πρέπει να έχει περάσει εγκεφαλικό -ά )

Ο Τραγκας (κλάαααψε -κλάααααψε ....)

Ο Πανούτσος , ώρες-ώρες .

Ο Στραβελάκης ο ξερόλας στο μέγκα . Από κοντά είναι ακόμα πιο αντιπαθής.

Μια χαζοβιόλα που λέει τα (και καλά) πολιτιστικά στο μεγκα. Φάτσα δεν έχω δει αλλά

έχει μια φωνή που με κάνει θηρίο, ειδικά ότα λέει "...ο πρόεδρος του μεγάρου μουσικής Αθηνών κ. Χ. Λαμπράκης ..." ή το "... η πρέσβειρα της ουνέσκο κ Μαριάννα Βαρδινογιάννη ... "

Κάτι τυχάρπαστοι δεξιά και αριστερά .

Ευτυχώς τα πρωινά κοιμάμαι και μετά δουλεύω οπότε βλέπω μόνο κάποια λεπτά αν

τύχει καμιά ακύρωση ή αν είναι αργία .

Το βράδυ είμαι με το ένα χέρι στο pc και με το άλλο στο τηλεκοντρόλ και ευτυχώς μόνο ακούω.

Δημοσ.

Δημος Βερυκιος,

Βαγγελης Γκουμας,

τους βλεπω και ξερναω.

Οταν τους ακουσω κι`ολας εκει να δεις τι γινεται!!

Δημοσ.

Μια χαζοβιόλα που λέει τα (και καλά) πολιτιστικά στο μεγκα. Φάτσα δεν έχω δει αλλά

έχει μια φωνή που με κάνει θηρίο, ειδικά ότα λέει "...ο πρόεδρος του μεγάρου μουσικής Αθηνών κ. Χ. Λαμπράκης ..." ή το "... η πρέσβειρα της ουνέσκο κ Μαριάννα Βαρδινογιάννη ... "

Δε θέλω να γίνω κακός...αλλά...είσαι τυχερός που δεν έχεις δει φάτσα!!!!

Οσο γι αυτον Στο Alter Που ειπες δες ένα video με ένα τρομερο σκηνικο που ειχε κανει παλια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...