Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε την πιο ανθυγιεινή φάτσα της τηλεόρασης

vlcc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όλους τους προηγούμενους τους αποκαλείς κύριους και κυρίες και τον ευαγγελόπουλο όχι ?

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμαμαι πιο παλια ειχε παει στο σταθμο του ηλεκτρικου στην ομονοια ο γελοιος και φορωντας μια γουνα μοιραζε παστιτσιο στους αστεγους. και φωναζε ειναι πραγματα αυτα? οριστε η ελλαδα του 21ου αιωνααα.

χαχαχα τι γελοιος, βαφεται κιολας...

Δημοσ.
Θυμαμαι πιο παλια ειχε παει στο σταθμο του ηλεκτρικου στην ομονοια ο γελοιος και φορωντας μια γουνα μοιραζε παστιτσιο στους αστεγους. και φωναζε ειναι πραγματα αυτα? οριστε η ελλαδα του 21ου αιωνααα.

χαχαχα τι γελοιος, βαφεται κιολας...

Δεν βάφεται πια.Η γούνα γιατί,σε χάλασε ? Ο Μαζώ πώς φοράει ?

Δημοσ.

1. Αννίτα Πάνια(που το παίζει και μάγκας)

2. Γιάννης Γαλάτης(τι να λέμε τώρα)

3. Σοφία Αλιμπέρτη(και μόνο που την βλέπω θέλω να κλωτσήσω την τιβι)

Γενικά μην ανοίγετε την τιβιB)

Δημοσ.
στεφανίδου imho, "πόσα χέρια έχεις? τρία! έλα κλάψε που έχεις τρία χέρια, όσο σκέφτομαι πιο κότερο θα πάρω"

+1000 Πεταξτε την επιτελους εξω απ την τηλεοραση. Μεχρι χθες εκανε κοτσομπολιστικες εκπομπες και κοροιδευε τον κοσμο (δεν θα ξεχασω μια φορα που τυχαια ειχα δει ο δημοσιογραφος της εκμπομπης της εψαχνε τα σκουπιδια της Μενεγακη εξω απο το σπιτι της για να βρει το τεστ εγκυμοσυνης να δουν αν ειναι εγκυος, αν εχουνε τον θεο τους), και τωρα μου το παιζει Opra και ξαφνικα αγαπαει και συμπονει ολο τον κοσμο. Ασε μας ρε Τατιανα, αντε σπιτακι σου κοριτσι μου.

Δημοσ.

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οτι πιο ανήθικο υπαρχει στην τηλεοραση,κριμα που οι αποψεις του περνανε σε χιλιαδες παιδια μεσω της εκπομπης του...και μετα αναρρωτιομαστε γιατι δεν εχουμε παιδεια!!!

Δημοσ.
ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οτι πιο ανήθικο υπαρχει στην τηλεοραση,κριμα που οι αποψεις του περνανε σε χιλιαδες παιδια μεσω της εκπομπης του...και μετα αναρρωτιομαστε γιατι δεν εχουμε παιδεια!!!

...δεν δίνεις ΕΝΑ παράδειγμα ανηθικότητας που έχει περάσει σε χιλιάδες παιδιά ;

Έτσι, για να μη μείνω με την απορία.

Δημοσ.
...δεν δίνεις ΕΝΑ παράδειγμα ανηθικότητας που έχει περάσει σε χιλιάδες παιδιά ;

Έτσι, για να μη μείνω με την απορία.

Καταρχειν,πολλοί στο topic αυτο,ανέφεραν τον Λαζόπουλο,δε καταλαβαινω προς τι η εκπληξη σου.Εγω απλα θα σου πω την αποψη μου.

Ο Λαζόπουλος,για μένα,πολιτικά ανήκει σε άκρο,το έχω ξαναπει αυτο σε άλλο topic.Δε θεωρώ σωστό κάποιος που πολιτικά ανήκει στο 1% να εκφράζει τις αποψεις του σε εκατομμύρια τηλεθεατές.Το να κάνει σάτυρα,οκ,κι εγώ γελάω και σαν καλλιτέχνη τον παραδέχομαι.

Δεν ανέχομαι όμως,τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε καθε τοσο και λιγακι,να τους μετατρεπει σε φοιτητες που μαχονται για τα δικαιώματα τους.Τρελλα πουλαει ή κάνει οτι δε καταλαβαινει?

Δεν ανεχομαι να παροτρύνει συνεχώς τους νεους να κάνουν καταληψη και να μην έχει καταδικάσει ποτε κανένα έκτροπο.Σκεψου ένα παιδι 11-12 ετών τις αντιλήψεις αποκτα,που σε λιγο θα φτασουμε σε σημειο να κανουμε συνελευσεις οχι για το ποτε θα γινει καταληψη,αλλα ποτε θα γινει μάθημα.

Πριν ένα χρόνο,μια κοπέλλα που μίλησε σε μια πρωινη εκπομπή,είπε οτι δε πρεπει να γινονται καταληψεις με το παραμικρο.Αυτο ήταν..την αποκάλεσε πορνιδιο στην εκπομπή του,δειχνωντας το video μ αυτα που ειπε...συγκεκριμενα ειπε "δε μπορει να πεταγεται το καθε πορνιδιο και να λεει...."

Την ιστορια με το κότερο την θυμάται κανεις?Με τι μουτρα μετα μιλουσε για τα Ζωνιανα με τοσο ειρωνικο τρόπο?

Την κοντρα του με την Πανια,οτι εκμεταλευεται την ανθρωπινη αφέλεια,που οντως αυτο κανει.Οταν ομως ο Λακης επιανε μεχρι 15% τον πρωτο καιρο,ειχε ζητησει απ'το Alter τους πρωταγωνιστες της Ανιττας κι έφαγε πορτα.Τοτε φαινεται δεν ειχε αντηληφθει καλα περι τινος προκειται.

Εκφράσεις του τυπου "Ευτυχως που η μάνα μου μ εκανε αριστερο και δε φίλησα κατουρημενες ποδιες" δε βοηθουν και προσβάλλουν μερικα εκατομμύρια Ευρωπαιους.

Αυτα μου ήρθαν στο μυαλο με μια πρώτη σκέψη,αν ολα αυτα ανήκουν στα πλαισια της ηθικης,τότε εγώ δεν ειμαι λογικός. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...