Bougas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 + μια ψήφο στόν αντιπαθέστατο,(και απορώ πώς δέν τον αναφέρετα ακόμα..) Πάνο μεταξόπουλο...ο μεγαλύτερος μαλάκας της ελληνικής τηλεόρασης.. ΥΓ.σε ποιόν ρακιντζή αναφέρεστε; στον τραγουδιστή,η στον συνεργάτη της ξανθόψειρας στο στάρ;
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ο απαίσιος που αντιγράφει τον ευαγγελάτο (δεν θυμάμαι όνομα) Εύρηκα... Ο τύπος που κάνει τα αποτυπώματα... Όνομα δεν ξέρω αλλα πρίν λίγο τον είδα πάνω στο zapping Γιώργος Παπαδάκης.Edit:Άλλα τι περιμένεις απο άνθρωπο που διαφημίζει ...δίαιτες και διατροφές τα τεέυταία 5-6 χρόνια,και είναι 800 κιλά μπουχέσας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Στέλιος Κούλογλου Γιώργος Αυγερόπουλος Γιάννης Μπέζος
sarithepunk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Στέλιος ΚούλογλουΓιώργος Αυγερόπουλος Γιάννης Μπέζος Ή πολυ χιουμοριστας εισαι,ή δεν διαβασες καλα τον τιτλο του θρεντ:p Α και καποιος να σκοτωσει τον Χιο παρακαλω... πολυ βιαια... και να το ανεβασει στο γιουτιουμπ... ευχαριστω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Μπορεί να μην είναι επιλογή της να την ακολουθούν οι ρεπόρτερς-φερέφωνα του Mega σε κάθε εκδήλωση που παρευρίσκεται,αλλά η ομιλία της, πάντα μέσα από γραπτά,και το χτισμένο από πλαστικούς πρόσωπό της είναι αρκετά... Μίνωας Κυριακού. Για τους ίδιους λόγους με την αποπάνω,συν ότι είχε το θράσος να παντρευτεί την πρώην του Κορκολή(εθνικός μας παιδεραστής με την κάλυψη του ΔΟΛ)που θα έπρεπε να ήταν κόρη του.Επίσης το θρυλικό αυθαίρετο με τις δεκάδες αναβολές δικών. Λίτσα Πατέρα. Ίσως η πιο γνωστή εκπρόσωπος της συντεχείας των τηλεοπτικών τσαρλατάνων. Δεν συνεχίζω,γιατί δεν κάνει να κλέβω εκκλησίες... Ρούλα Κορομηλά. Αν και εκτός τηλεόρασης(ευτυχώς)είναι το all time classic εθνικό μας τσόκαρο. Αννα Δρούζα. Μαζί με την αποπάνω,άξια εκπρόσωπος του κινήματος δυσφήμισης του γυναικείου φύλου. Κακαουνάκης. Κάποτε ήταν διασκεδαστικός.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια <<το παίζει>> λαικιστής προκαλώντας συγκαταβατικά χαμόγελα.Το Θασόκ πότε θα τον βάλει στο ψηφοδέλτιό του;
mits@kos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Βερνίκο, Παπαδημητρίου, Τράγκα θέλω να τους φτύσω κατάμουτρα. Και μετά να τους κολλήσω τη μάπα στο πεζοδρόμιο.. Ζώα...
soturin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Στέλιος ΚούλογλουΓιώργος Αυγερόπουλος Γιάννης Μπέζος τι σου κανε ο Μπεζος καλέ?:confused:
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 τι σου κανε ο Μπεζος καλέ?:confused: Έλα ρε πλάκα κάνω. Οι άλλοι δύο δηλαδή τι μου κάναν? Λίγο πολύ παιδιά συμφωνώ με όσους αναφέρθηκαν εδώ.
deker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κούγιας Λαμπίρη Ο ξυρισμένος - καραφλός τυπάς που παίζει μαζί με τον Αρναούτογλου.Τον απεχθάνομαι.
livewire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Πάμε όλοι μαζί: Βέφα Αλεξιάδου....ΟΟΟΛΕ!!! Γρηγόρης Αρναούτογλου....ΟΟΟΛΕ!!! Γιώργος Αυτιάς....ΟΟΟΛΕ!!! Terence Quick....ΟΟΟΛΕ!!! Χάρης Ρώμας....ΟΟΟΛΕ!!! Γιάννης Πρετεντέρης....ΟΟΟΛΕ!!! Μαρία Σταματέρη....ΟΟΟΛΕ!!! Νίκος Χατζηνικολάου....ΟΟΟΛΕ!!! ΥΓ: Imho, οι "ανθυγιεινές"(ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) φάτσες της TV, είναι αυτές που αυτο-προσδιορίζονται ως σοβαρές παρουσίες. Κάτι ανθρωπάκια που συμπληρώνουν τα πάνελ ή κάνουν χαβαλέ πχ Ρακιντζής κ Πάνια, προσωπικά δεν με ενοχλούν. Όταν έχω διάθεση για trash, λειτουργούν μια χαρά.
flo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ο ξυρισμένος - καραφλός τυπάς που παίζει μαζί με τον Αρναούτογλου.Τον απεχθάνομαι. Eλα ο Μουτσινας?? Εγω τον παω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.