Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε την πιο ανθυγιεινή φάτσα της τηλεόρασης

vlcc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξα πριν λιγο την Τv και για αλλη μια φορα στην οθονη η σιχαμερη απαισια φατσα της Αννιτας Πανια.Οταν την βλεπω τρελαινομαι,οταν αρχιζει να μιλαει κιολας μερχεται να σπασω την τηλεοραση:mad:.

+1 Αννιτα Πανια απο μενα

περιμενω τισ αποψεις σας

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή που κάνει το Gala στο Star. δεν μ χει κάνει τπτ η γυναίκα να ναι καλά, απλά εγώ δεν μπορώ να την βλέπω.

Ισοβαθμία με Γιάννη Γαλάτη

Δημοσ.

lefterman sorry, αλλά όσο αμφιλεγόμενος και να ναι, για τα στάνταρ της τηλεόρασης ο λαζο σφύζει από υγεία

στεφανίδου imho, "πόσα χέρια έχεις? τρία! έλα κλάψε που έχεις τρία χέρια, όσο σκέφτομαι πιο κότερο θα πάρω"

Δημοσ.

Σώτο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... Αλλά δεν είναι να το συζητήσουμε εδώ. Ο τύπος έχει ολόκληρο θρεντ δικό του στο ινσόμνια...

Δημοσ.

Στεφανιδου, Δρουζα, Πανια, Ρακιντζης (αυτος που ειναι με τη Λαμπιρη), ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, αυτος που κανει μια εκπομπη τυπου Πανια στο Εxtra (νομιζω?)και αλλοι πολλοι.

Ηθοποιους μπορουμε να πουμε?

Δημοσ.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με το παλικάρι που ανέφερε τον Πρετεντέρη.

Επίσης κάτι σεφερλήδες κλπ που ευτυχώς αποσύρθηκαν. Τα ζώα.

Δημοσ.

lefterman κακώς ξαναπαντάω μάλλον, απλά επειδή ανέφερες το αλλο topic, αυτό εννοώ. Όσο κι αν τον κρίνουμε αυτόν ως ανθρωπό και τα λοιπά, χίλια κακά να έχει, όμως στο παρόν θέμα συγκριτικα με άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης μου φαινεται παράλογο

Δημοσ.
Στεφανιδου, Δρουζα, Πανια, Ρακιντζης (αυτος που ειναι με τη Λαμπιρη), ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, αυτος που κανει μια εκπομπη τυπου Πανια στο Εxtra (νομιζω?)και αλλοι πολλοι.

Ηθοποιους μπορουμε να πουμε?

Ηθποιους,παρουσιαστες...οποιοσδηποτε σου τη δινει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...