vlcc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ανοιξα πριν λιγο την Τv και για αλλη μια φορα στην οθονη η σιχαμερη απαισια φατσα της Αννιτας Πανια.Οταν την βλεπω τρελαινομαι,οταν αρχιζει να μιλαει κιολας μερχεται να σπασω την τηλεοραση. +1 Αννιτα Πανια απο μενα περιμενω τισ αποψεις σας
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αυτή που κάνει το Gala στο Star. δεν μ χει κάνει τπτ η γυναίκα να ναι καλά, απλά εγώ δεν μπορώ να την βλέπω. Ισοβαθμία με Γιάννη Γαλάτη
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ξεχάσαμε να βάλουμε το "οι" στο "ανθυγιειηνή" =P +1 στον από πάνω
soturin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 lefterman sorry, αλλά όσο αμφιλεγόμενος και να ναι, για τα στάνταρ της τηλεόρασης ο λαζο σφύζει από υγεία στεφανίδου imho, "πόσα χέρια έχεις? τρία! έλα κλάψε που έχεις τρία χέρια, όσο σκέφτομαι πιο κότερο θα πάρω"
leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Σώτο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... Αλλά δεν είναι να το συζητήσουμε εδώ. Ο τύπος έχει ολόκληρο θρεντ δικό του στο ινσόμνια...
g-e-o Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αυτιας!!!! Αυτιας!!! Αυτιας!!!! Αυτιας!!!! Αυτιας!!!!
miss elen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Στεφανιδου, Δρουζα, Πανια, Ρακιντζης (αυτος που ειναι με τη Λαμπιρη), ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, αυτος που κανει μια εκπομπη τυπου Πανια στο Εxtra (νομιζω?)και αλλοι πολλοι. Ηθοποιους μπορουμε να πουμε?
Garnele Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Κι εγώ θα συμφωνήσω με το παλικάρι που ανέφερε τον Πρετεντέρη. Επίσης κάτι σεφερλήδες κλπ που ευτυχώς αποσύρθηκαν. Τα ζώα.
soturin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 lefterman κακώς ξαναπαντάω μάλλον, απλά επειδή ανέφερες το αλλο topic, αυτό εννοώ. Όσο κι αν τον κρίνουμε αυτόν ως ανθρωπό και τα λοιπά, χίλια κακά να έχει, όμως στο παρόν θέμα συγκριτικα με άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης μου φαινεται παράλογο
underdawg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Στεφανιδου, Δρουζα, Πανια, Ρακιντζης (αυτος που ειναι με τη Λαμπιρη), ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, αυτος που κανει μια εκπομπη τυπου Πανια στο Εxtra (νομιζω?)και αλλοι πολλοι. Ηθοποιους μπορουμε να πουμε? Ηθποιους,παρουσιαστες...οποιοσδηποτε σου τη δινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.