GIANNISPATRA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μην το ψάχνετε το θέμα . Αφού δεν πρόκειται να ιδρυθούν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!ευτυχώς που η πλειοψηφία του κόσμου έχει λίγο λογική μέσα του και ευτυχώς που η αναθεώρηση του συντάγματος θέλει και μέρος αυτής της πλειοωηφίας . Επίσης δεν πρόκειται να αφήσουν οι φοιτητές να απαξιώσουν τα μοναδικά πανεπιστημία που υπάρχουν όσο και να το προσπαθούν κάποιοι προκαλώντας ..
HexStatic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αφού δεν πρόκειται να ιδρυθούν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!! DREAM ON !!!!
velin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 O.K. ξερώ πως έκανα βλακεία που δεν έφυγα τελικά Αγγλία διότι δίστασα , αλλά κάτι πρέπει να κάνω τώρα και να μην μείνω με σταυρωμένα τα χεριά. Έχω τελειώσει σε ιδιωτικό ιεκ marketing και ενδιαφέρομαι για business – marketing . Υπάρχουν οι έξεις επιλογές : 1) Να πάω στο city college που συνεργάζεται με το Sheffield , αλλά δεν με δέχονται από το δεύτερο έτος παρά μονό από το πρώτο. 2) Να πάω στο dei (uclan) ή στο north ( Huddersfield) ή στο Mediterranean (Teesside ) , τα οποία με δέχονται στο δεύτερο έτος και μετά μπορώ να συνεχίσω το τρίτο έτος στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία. 3) Να πάω στο new York college και να μπω κατευθείαν στο τρίτο έτος (business administration) του ελληνοφώνου προγράμματος του iukb (πανεπιστήμιο της Ελβετίας ). Ξερώ πως το city είναι το πιο καλό από άποψη ποιότητας αλλά είναι και το πιο ακριβό και με τα περισσότερα χρονιά φοίτησης. Eεπίσης έχει “βάρη” πρόγραμμα μαθημάτων. Να πω εδώ πως είμαι σχεδόν 29 ετών (δεν εργάζομαι), οπότε τα χρονιά φοίτησης είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Στο new York college μου είπαν πως θα αναγνωριστεί το πτυχίο (αν και δεν με πολύ νοιάζει το δημόσιο) και πως είναι καλό πανεπιστήμιο το ελβετικό. Το new York college το σκέφτομαι με την προϋπόθεση πως θα πάρω το Bachelor σε ένα χρόνο και μετά θα έχω χρήματα και χρόνο να κάνω και μεταπτυχιακό πάνω στο marketing στην Αγγλία . Εσείς τι λέτε ? Είμαι στο τελικό στάδιο της απόφασης μου και θα θελα την βοήθεια σας . Please .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.