Προς το περιεχόμενο

ATI Drivers Installation Problem

enr0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ASUS 3650 και παω ο καημενος να βαλω τους drivers....

Ε δε μπαινουν με τιποτα :-(

Μου γραφει οτι δε βρισκει τετοια καρτα!!!!

Απο οτι εχω δει γενικα η ATI εχει προβλημματα με τους drivers.

Αν το ειχα θυμηθει δε θα την επερνα με τιποτα μου εχει βγαλει το λαδι και τωρα ειμαι με τους drivers των windows.... και φυσικα δε μπορω να παιξω τιποτα....

Καποια βοηθεια ;

Δημοσ.

Βαλε τους drivers που είχε μέσα το cd , αυτοι δεν μπορεί θα εγκαθίστανται. Mπορει να είναι παλιοι αλλα απ'το τιποτα... Απο κει και περα μπορείς να δοκιμάσεις και τους omega drivers.

Δημοσ.
Εχω μια ASUS 3650 και παω ο καημενος να βαλω τους drivers....

Ε δε μπαινουν με τιποτα :-(

Μου γραφει οτι δε βρισκει τετοια καρτα!!!!

Απο οτι εχω δει γενικα η ATI εχει προβλημματα με τους drivers.

Αν το ειχα θυμηθει δε θα την επερνα με τιποτα μου εχει βγαλει το λαδι και τωρα ειμαι με τους drivers των windows.... και φυσικα δε μπορω να παιξω τιποτα....

Καποια βοηθεια ;

Τι drivers προσπαθείς να βάλεις; Τους 8.5 ή τους drivers από το cd;
Δημοσ.
Τι drivers προσπαθείς να βάλεις; Τους 8.5 ή τους drivers από το cd;

Ολους... και τους 8.5 και αυτους που εχει το cd αλλα και ειχα προσπαθησει και παλιοτερους. ΤΙΠΟΤΑ. Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να εξαφανιζει καθε ιχνος εγκαταστασης απο το συστημα ;

Πριν κανω εγκατασταση κανω uninstall oτι βλεπω σε Ati και οταν κανω reboot μου βγαζει οτι βρηκε νεο hardware αρα θεωριτικα δεν υπαρχει τιποτα μεσα αλλα επειδη ειναι windows xp... μηπως πρεπει να βαλω κατι στα σιγουρα ; Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Δημοσ.
Βαλε τους drivers που είχε μέσα το cd , αυτοι δεν μπορεί θα εγκαθίστανται. Mπορει να είναι παλιοι αλλα απ'το τιποτα... Απο κει και περα μπορείς να δοκιμάσεις και τους omega drivers.

Υπαρχει καποιο link για τους Omega Drivers ;

Δημοσ.

Μπηκα και στο site τις Asus και κατεβασα οτι τελευταιο υπηρχε αλλα τιποτα.. τελικα δουλεψε με αλλο λειτουργικο!!!! αλλα windows xp. Thanks ολους.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι να μη παθουν black out οι drivers.

Εμενα με αλλαγη καρτας και επομενως και drivers ΔΕ μπορουσε να ανοιξει τα 3dmarks :P

Φορματ κι εστρωσε... μαλλον ειναι η μονη λυση :-(

Δημοσ.

Πριν 1 εβδομάδα έβαλα και εγώ τους 8.5 και αρχικά μου έσπασε τα νεύρα.

Τις προηγούμενες φορές απλά έκανα δύο κλικ στους νέους drivers και το μηχάνημα τα υπόλοιπα. Αυτή τη φορά δε αναγνώριζε τίποτα ούτε και έκανε πλήρως uninstall τους παλιούς.

Έκανα το εξής. Πήγα στο search και έκανα αναζήτηση με "ATI" καθώς και με "Catalyst",

κατόπιν οτιδήποτε βρήκε σχετικό το διέγραψα. Επανεκκίνηση, φόρτωμα τους 8,5 και δούλεψε ρολόι.

(Asus έχω και εγώ. P5E3)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...