Xpriens Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δλδ προτινεις Maximus ? και μια ακομα ερωτιση το Fusion Block System τι ειναι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 η Gigabyte X48-DQ6 έχει παραπάνω sata ports, e-sata ports και διάφορα άλλα τα οποία δεν έχουν οι Maximus & Rampage Formula, καλοί λόγοι επιλογής imho το Fusion Block System είναι και καλά watercooling block για το northbridge...η χρήση του βέβαιά δεν είναι υποχρεωτική..
Xpriens Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Λοιπόν το έψαξα λίγο ακόμα και είδα πως η Rampage είναι αρκετά καλή Και από ότι διάβασα σε ένα ξένο side με το chip x58 εχεις μεγαλύτερες δυνατότητες στο O/C. Από την άλλη ώμος καλή μου φάνηκε και η STRIKER II NSE γιατί Μπορώ να κάνω μελλοντικό sly και ισος χρησιμοποιήσω το Fusion Block System Γιατί θα βάλω W/C . Ποια από τις 2 προτείνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Χ58 αποκλείεται X48 ναι Rampage & X48-DQ6 έχουν Χ48 chipset άρα όποια και από τις 2 να πάρεις είσαι οκ... απο εκεί και πέρα κοίτα τον εξοπλισμό που έχει πάνω η κάθε μητρική και αποφάσισε τις θες... η Striker που λες παίρνει μόνο ddr3 όχι ddr2
spdrosin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Άμα δεν ενδιαφέρεσαι για Sli εννοείται παίρνεις Intel ή Amd chipset (αναλόγως τον επεξεργαστή σου).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 AMD chipset σε intel cpu?
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Παντως η Asus Maximus ειναι πολυ καλη και αρκετα πλουσια σε εξοπλισμο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 η Maximus Formula δεν έχει ούτε e-sata μην πεις για την Extreme ο topic creator πάει για ddr2...αν πρόσεξες από τις μητρικές του αρχικού post
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 η Maximus Formula δεν έχει ούτε e-sata μην πεις για την Extreme ο topic creator πάει για ddr2...αν πρόσεξες από τις μητρικές του αρχικού post α.... οκ!
Nearly_God Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Να πω βέβαια ότι δε έχω βρει κάπου κάποιο test ή benchmark που να επιβεβαιώνει αυτό με τα chipset αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψηΕγώ κατάλαβα πως σου αρέσει να έχεις chipset και κάρτα γραφικών της ίδιας εταιρίας, π.χ. ΑΤΙ με ΑΤΙ ή NVidia με NVidia. Σεβαστό! Κάποιοι μπορεί να θέλουν και ίδια μάρκα π.χ. Asus με Asus, Gigabyte με Gigabyte, XFX με XFX κτλ Βασικά μου αρέσει να έχω chipset που να "ταιριάζει" με την κάρτα γραφικών μου (δλδ. Nvidia GPU & chipset που να υποστηρίζει SLI - Ati GPU & Chipset που να υποστηρίζει crossfire.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 σου αρέσει αλλά το θέμα είναι να μην χάνεις σε επιδόσεις και να κερδίζεις σε bugs/ασυμβατότητες, βλέπε Nvidia 680i chipset και συγκεκριμένα την Asus Striker Extreme
Nearly_God Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Για εμένα θα ήταν καλύτερο εάν η Intel υποστήριζε την Nvidia (SLI) αντί για την AMD (Ati-Crossfire). Έλα όμως που δεν το κάνει. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν και εφόσον έχω σκοπό να σκάσω τα λεφτά (όχι εγώ....όχι αυτή τι στιγμή τουλάχιστον) για μία μητρική επιπέδου Stiker II, Rampage ή Maximus γιατί να μην μπορώ να έχω την δυνατότητα, μετά από ένα εξάμηνο, να κοτσάρω και μια δεύτερη καρτούλα γραφικών με τα μισά σχεδόν λεφτά από ότι κοστίζει σήμερα και να εκτοξεύσω τις επιδώσεις από το μηχανάκι μου; Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι η Nvidia έχει καλύτερα chipset από την intel ή το ανάποδο. Σκέφτομαι όμως, θα ήταν καλύτερα να έχω ένα μηχανάκι με SLI ή Crossfire και ας μην φοράει και το καλύτερο chipset της αγοράς στη mobo ή ένα μηχανάκι με το κορυφαίο chipset μητρικής και μία μόνο κάρτα γραφικών; Προσωπικές μου σκέψεις και απόψεις τις οποίες παραθέτω χωρίς να χρειάζεται να τις ασπασθεί κανείς.
NemesisUltra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 παιδια ποιο το προβλημα περνεις pc τωρα και αλαζεις παλι οτι θες αργοτερα γιατι σκας?
Nearly_God Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν αλλάζεις εύκολα (εγώ τουλάχιστον) μια μητρική των 200 και ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.