Προς το περιεχόμενο

''ASUS RAMPAGE'' ή ''GIGABYTE GA-X48''

Αmbient

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω την rampage ή την maximus και γενικότερα εμπιστεύομουν δογματικά την asus αλλά είδα αποδόσεις της GA-X48 και είναι κατά πολύ καλύτερες από πολλές mobos !Απλά θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα δηλ. δεν παίζει ρόλο που είναι gtgabyte έτσι:rolleyes:....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η καρτα μου nvidia είναι!και εγώ εκεί έκλείνα περισσότερο στην maximus αλλά πήρα σήμερα το pcmagazine με full reviews και η ga-x48 dq6 έχει πάρα πολύ καλά reviews σε σχέση με πολλές άλλες ακόμα και την striker II extreme και λέω μήπως δεν πρέπει να είμαι τοσο δογματικός με την asus...

Δημοσ.
Η καρτα μου nvidia είναι!!!!

....έχει πάρα πολύ καλά reviews σε σχέση με πολλές άλλες ακόμα και την striker II extreme...

Καλά θα κάνεις να μην είσαι δογματικός όχι μόνο με ASUS αλλά με καμία εταιρία.Εγώ θα κοιτούσα να πάρω το καλύτερο για τα λεφτά μου, άσχετα με το ποιος το πουλάει.

Όσον αφορά τα reviews, μπορεί κάποια κάρτα να είναι λίγο καλύτερη από την άλλη αλλά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στις επιδώσεις που να μην την επηρεάζει το υπόλοιπο σύστημα;

Γιατί αν βάλεις δύο chipset τα οποία είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο, ενδεχομένως να έχεις ένα καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα - να "μιλάνε" δλδ καλύτερα μεταξύ τους. (για να μην μιλήσω για μελλοντική δυνατότητα SLI, η οποία με το ρυθμό που πέφτουν οι τιμές των GPU είναι αρκετά εφικτό ακόμα και αν προς το παρόν δεν σε ενδιαφέρει.)

Προσωπικά δεν θα αγόραζα με μοναδικό γνώμονα το ποιο υλικό βγαίνει καλύτερο στις μετρήσεις αλλά θα κοιτούσα ποιο δένει καλύτερα με το σύστημά μου.

Να πω βέβαια ότι δε έχω βρει κάπου κάποιο test ή benchmark που να επιβεβαιώνει αυτό με τα chipset αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και αυτή θα ήταν και η επιλογή μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν και fan της Asus θα προτιμούσα την συγκεκριμένη Gigabyte, όπως και να το κάνουμε έχει περισσότερα πράγματα και από την Maximus και από την Rampage...

τώρα για το αν έχει κάρτα Nvidia καλύτερα να πάρει mobo με Nvidia chipset ασφαλώς και ΔΕΝ ισχύει...ότι θέλει μπορεί να πάρει αρκεί να ξέρει ότι δεν θα μπορεί να κάνει SLI

Δημοσ.
Να πω βέβαια ότι δε έχω βρει κάπου κάποιο test ή benchmark που να επιβεβαιώνει αυτό με τα chipset αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη

Εγώ κατάλαβα πως σου αρέσει να έχεις chipset και κάρτα γραφικών της ίδιας εταιρίας, π.χ. ΑΤΙ με ΑΤΙ ή NVidia με NVidia. Σεβαστό!

Κάποιοι μπορεί να θέλουν και ίδια μάρκα π.χ. Asus με Asus, Gigabyte με Gigabyte, XFX με XFX κτλ

Δημοσ.

Αύριο θα πάω να παραγκούλα το new pc και είμαι έτυμος να βάλω την rampage . Ήμουν

ανάμεσα στην Rampage και την maximus . Η Rampage 1ον είναι ποιο γρήγορη και έχει το

chip x48 ενώ η maximus δεν είναι τόσο γρήγορη και παίρνει DDR3 μνήμες που δεν μου

χρίζονται έχει 3x pci που επίσης δεν μου χρίζεται.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αύριο θα πάω να παραγκούλα το new pc και είμαι έτυμος να βάλω την rampage . Ήμουν

ανάμεσα στην Rampage και την maximus . Η Rampage 1ον είναι ποιο γρήγορη και έχει το

chip x48 ενώ η maximus δεν είναι τόσο γρήγορη και παίρνει DDR3 μνήμες που δεν μου

χρίζονται έχει 3x pci που επίσης δεν μου χρίζεται.

πόσο πιο γρήγορη όμως? :P

παίζει να είναι και ακριβώς τα ίδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...