Προς το περιεχόμενο

to mac or not to mac?

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκεί που στη φωτογραφία λέει "DVI/VGA" είναι μια υποδοχή για βύσμα DVI. Στο πακέτο όμως του Mac Mini περιέχεται και αντάπτορας που μετατρέπει το DVI στο κλασικό 15-pin βύσμα VGA.

Ας σημειωθεί ακόμα πως η φωτογραφία είναι από ένα παλιό Mac Mini (με επεξεργαστή PowerPC G4). Στα νεότερα Mac Mini (με επεξεργαστή Intel) η διάταξη των βυσμάτων έχει αλλάξει ελαφρά:

index_ports20060229.jpg

ωραια.μου φαινεται καλη περιπωοση η αγορα ενος mac min.πιανει και λιγο χωρο

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό το mac mini αλλά η Apple το έχει αφήσει στο έλεός του εδώ και 1 χρόνο.

Περιμένω πως και πως μία αναβαθμισμένη έκδοση να αντικαταστήσει το εξαιρετικό μεν, outdated δε Shuttle SB61G2 XPC στο σαλόνι.

Δημοσ.
Εκεί που στη φωτογραφία λέει "DVI/VGA" είναι μια υποδοχή για βύσμα DVI. Στο πακέτο όμως του Mac Mini περιέχεται και αντάπτορας που μετατρέπει το DVI στο κλασικό 15-pin βύσμα VGA.

Ας σημειωθεί ακόμα πως η φωτογραφία είναι από ένα παλιό Mac Mini (με επεξεργαστή PowerPC G4). Στα νεότερα Mac Mini (με επεξεργαστή Intel) η διάταξη των βυσμάτων έχει αλλάξει ελαφρά:

index_ports20060229.jpg

Φίλε Γίωργο είναι απο το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ :P

edit: Sorry φιλέ Γίωργο έχει απόλυτο δίκιο :-(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω πι σι και μακ δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα την υπαρξη τον πισι.δεν υπαρχει καλυτερο λογισμικο και ποιοτητα κατασκευης απο τα μηλα.ειτε για μουσικη ειτε για βιντεο ειτε περιηγηση ιντερνετ ειτε οτιδηποτε.παρτε μακ με κλειστα τα ματια.

Δημοσ.

εγω έγινα switcher πολύ πρόσφατα (πριν απο 3 μήνες) και πραγματικά τσαντίζομαι κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιώ pc. το mac είναι πια τόσο mainstream όπου δεν αντιμετωπίζεις πουθενά προβλήματα συμβατότητας. το μόνο θέμα που μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο είναι τα subtitles αλλά με το perian όλα λύνονται.

Δημοσ.

Δεν παθαίνει τίποτα. Όπως και όλοι οι υπολογιστές που έχουν ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό. Το μόνο που μπορείς να φοβάσαι είναι οι πτώσεις τάσης και οι διακοπές ρεύματος. Γι αυτό βάλε καλύτερα ένα UPS για να είσαι ήσυχος.

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σύνδεση του mini (Αυτό με το INTEL CORE 2 DUO 1.83 GHZ) με LCD projector. Μπορεί κάποιος να μου πει για την ποιότητα αναπαραγωγής video σε High Definition? (720p - mkv)

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...