jtsc21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εκεί που στη φωτογραφία λέει "DVI/VGA" είναι μια υποδοχή για βύσμα DVI. Στο πακέτο όμως του Mac Mini περιέχεται και αντάπτορας που μετατρέπει το DVI στο κλασικό 15-pin βύσμα VGA. Ας σημειωθεί ακόμα πως η φωτογραφία είναι από ένα παλιό Mac Mini (με επεξεργαστή PowerPC G4). Στα νεότερα Mac Mini (με επεξεργαστή Intel) η διάταξη των βυσμάτων έχει αλλάξει ελαφρά: ωραια.μου φαινεται καλη περιπωοση η αγορα ενος mac min.πιανει και λιγο χωρο
Cue Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλό το mac mini αλλά η Apple το έχει αφήσει στο έλεός του εδώ και 1 χρόνο. Περιμένω πως και πως μία αναβαθμισμένη έκδοση να αντικαταστήσει το εξαιρετικό μεν, outdated δε Shuttle SB61G2 XPC στο σαλόνι.
Thresher Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εκεί που στη φωτογραφία λέει "DVI/VGA" είναι μια υποδοχή για βύσμα DVI. Στο πακέτο όμως του Mac Mini περιέχεται και αντάπτορας που μετατρέπει το DVI στο κλασικό 15-pin βύσμα VGA. Ας σημειωθεί ακόμα πως η φωτογραφία είναι από ένα παλιό Mac Mini (με επεξεργαστή PowerPC G4). Στα νεότερα Mac Mini (με επεξεργαστή Intel) η διάταξη των βυσμάτων έχει αλλάξει ελαφρά: Φίλε Γίωργο είναι απο το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ edit: Sorry φιλέ Γίωργο έχει απόλυτο δίκιο
telegamesvg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αυτη η φωτο που παραθετει ειναι απο το καινουργιο . Η προηγουμενη ειναι απο το παλιο .
LHGMENOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εχω πι σι και μακ δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα την υπαρξη τον πισι.δεν υπαρχει καλυτερο λογισμικο και ποιοτητα κατασκευης απο τα μηλα.ειτε για μουσικη ειτε για βιντεο ειτε περιηγηση ιντερνετ ειτε οτιδηποτε.παρτε μακ με κλειστα τα ματια.
Spyros E Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 εγω έγινα switcher πολύ πρόσφατα (πριν απο 3 μήνες) και πραγματικά τσαντίζομαι κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιώ pc. το mac είναι πια τόσο mainstream όπου δεν αντιμετωπίζεις πουθενά προβλήματα συμβατότητας. το μόνο θέμα που μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο είναι τα subtitles αλλά με το perian όλα λύνονται.
LHGMENOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 εγω τον εχω για μουσικη και είναι εργαλείο.απλα φπβαμαι μην χαλασει που τον εχω συνεχεια ανοιχτο
dali13gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν παθαίνει τίποτα. Όπως και όλοι οι υπολογιστές που έχουν ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό. Το μόνο που μπορείς να φοβάσαι είναι οι πτώσεις τάσης και οι διακοπές ρεύματος. Γι αυτό βάλε καλύτερα ένα UPS για να είσαι ήσυχος.
mxantho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σύνδεση του mini (Αυτό με το INTEL CORE 2 DUO 1.83 GHZ) με LCD projector. Μπορεί κάποιος να μου πει για την ποιότητα αναπαραγωγής video σε High Definition? (720p - mkv) Ευχαριστώ
dali13gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Τα 720p τα παίζει άνετα. Ειδικά με full μνήμη και το Movist για player είναι ό,τι πρέπει.
mxantho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Full μνήμη εννοείς ότι το 1gb δεν αρκεί και πρέπει να βάλουμε άλλο 1gb?
dali13gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι. Ειδικά με το Leopard, λίγη παραπάνω μνήμη την χρειάζεται.
mxantho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα. Φαντάζομαι ότι θέλει ένα κοινό memory module. Δεν έχω δει ποτέ ειδικές μνήμες για Mac, σωστά;
dali13gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά. Είναι κοινές μνήμες για laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.