Προς το περιεχόμενο

to mac or not to mac?

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Macbook θα πάρω και όχι προ σίγουρα (λόγω οθόνης βάρους κ.τ.λ.) . Το 24αρι δεν με ψήνει, ειλικρινά. Πολλά παραπάνω λεφτά για κάτι που δεν χρειάζομαι, το desktop pc, το έχω συνδεδεμένο με την τιβι για ταινίες (σπάνια να κάνω δουλειά σε αυτό δλδ ) Για αυτό είχε μπει και το μινι στις επιλογές.

Οπότε, κρίμα είναι.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μμμ δικιο εχεις!

οποτε εισαι μεταξυ Macbook και Mini...

αρα εναι καθαρα θεμα γουστου χωρου: με ενα ανταπτορακι VGA στην οθονη, εχεις δυο υπολογιστες σε μια οθονη, ή εχεις ενα laptop (δηλ. +1 οθονη παραπανω)

your choice..

Δημοσ.

Μα ναι. Η ερωτηση μου ηταν για server επειδη ο mac pro δεν ειναι desktop (και σιγουρα με πολυ λιγοτερα λεφτα μπορεις να κανεις ενα μηχανηματακι αξιοπρεπες). Το θεμα μου ειναι οτι η δουλεια μου ειναι πολυ απαιτητικη και χρειαζομαι τους 8 (τουλαχιστον) πυρηνες. στην ερευνα αγορας λοιπον που εκανα μου προεκυψε αυτο το δεδομενο και αναρωτιομουνα μηπως δεν ελαβα κατι υπ οψιν μου.

Δημοσ.

Παντως αν το ψαξεις καλα, μπορεις και με intel xeon (οχι quad) να φτιαξεις φθηνοτερο μηχανημα(οχταπυρηνο κλπ), αν βεβαια σε απασχολει το κοστος...

Ειναι επισης και το θεμα της εγγυησης(και καπως λιγοτερο της αναβαθμισημοτητας), που φανταζομαι σε ενδιαφερει οταν ειναι να δωσεις 3000+ ευρω..

Τωρα για το mac pro.

Καλη και ολοκληρωμενη λυση.

Ελπιζω να εχεις κοιταξει αν η απαιτητικη εργασια(αν επιτρεπεται τι και με ποιο προγραμμα?) που θελεις να κανεις γινεται και σε mac os x ή μηπως πρεπει να αγορασεις καινουριο software κλπ.

Δες το αυτο!!

Δημοσ.

Ασχολουμαι με γραφικα και εικονα γενικοτερα. Δουλευv 3D grafx με το houdini που ηταν ο μονος λογος που εμενα στα pc's αλλα τωρα που βγηκε σε mac? χαθηκα. Κατα τα αλλα για μονταζ και compositing οι λυσεις του final cut και shake με καλυπτουν απολυτα. οσο για τους 8 πυρηνες, το rendering των τρισδιαστατων γραφικων καταπινει ευκολα οσους πυρηνες και να του δωσεις.

Δημοσ.

ρε παιδια,

τα apple ειναι δεκαετιες μπροστα,

ειναι απο αλλο πλανητη,

αν και δεν εχω απλ,

βλεποντας βιντεο,

ηδη απο την λιζα,

τα μηχανηματα ηταν φοβερα,

αν πουλα κανεις απλ εδω μεσα,

με ενδιαφερει

Δημοσ.

καλησπερα,μπορει να εχει ηδη απαντηθει αλλα για να μην ψαχνω μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχουν freeware προγραμματα στα mac?Αν οχι μπορω να τα βρω απο torrents ή δεν υπαρχουν σπασμενα?Επισης το macbook επειδη εχει μικρη οθονη ειναι πολυ κουραστικο στο να δεις ταινια ή να γραψεις σε κειμενο...

thx....

Δημοσ.

να σας ρωτησω ρε παιδια,..

σε macPC μπορεις να συνδεσης οθονη που να μην ειναι της apple? δλδ lg κλπ??

δεν εχωακομη mac αν και σκοπευω να παρω για αυτο μην με παρεξηγησετε...:-D

Δημοσ.
να σας ρωτησω ρε παιδια,..

σε macPC μπορεις να συνδεσης οθονη που να μην ειναι της apple? δλδ lg κλπ??

δεν εχωακομη mac αν και σκοπευω να παρω για αυτο μην με παρεξηγησετε...:-D

ναι φιλε κανένα πρόβλημα, και δεν παρεξηγούμε καθόλου

Δημοσ.

ok thanks man.σκεφτομουν να αγορασω κανα mac mini και μου εχει περισεψει μια οθονη lg απο το προηγουμενο pc που ειχα.

Δημοσ.
ok thanks man.σκεφτομουν να αγορασω κανα mac mini και μου εχει περισεψει μια οθονη lg απο το προηγουμενο pc που ειχα.

σιγουρέψου ότι ταιριάζει η έξοδος τις οθόνης για να είσαι σίγουρος

300582_1.jpg

Δημοσ.
σιγουρέψου ότι ταιριάζει η έξοδος τις οθόνης για να είσαι σίγουρος

300582_1.jpg

thanks και παλι. αυτο ακριβως εψαχνα:-)

Δημοσ.

Εκεί που στη φωτογραφία λέει "DVI/VGA" είναι μια υποδοχή για βύσμα DVI. Στο πακέτο όμως του Mac Mini περιέχεται και αντάπτορας που μετατρέπει το DVI στο κλασικό 15-pin βύσμα VGA.

Ας σημειωθεί ακόμα πως η φωτογραφία είναι από ένα παλιό Mac Mini (με επεξεργαστή PowerPC G4). Στα νεότερα Mac Mini (με επεξεργαστή Intel) η διάταξη των βυσμάτων έχει αλλάξει ελαφρά:

index_ports20060229.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...