souvlaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μου στειλανε από e-shop προσφορά για κάρτα γραφικών που λέγαμε την BIOSTAR GF 9600GT 512MB PCI-E RETAIL πώς σας φαίνεται λέει τίποτα?παρακαλώ κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ για να δω συγκριτικές δοκιμές ολων των επεξεργαστών...να ταξινομήσω στη σκέψη μου τι μου κάνει και ποιος ο καλύτερος επεξεργαστής που μπορώ να αγοράσω... η μητρική τουλάχιστον που είναι και φτηνή σχετικά λεει τίποτα Nemesis?Και μένα μ'αρέσει να αγοράζω τελευταία τεχνολογία Nemesis γι'αυτό και συμφώνησα με τις επιλογές σου και σου είπα οτι μπορεί τελικά και να αποφασίσω για αυτά αλλα υπάρχει στενότης χρημάτων συτήν την περίοδο...παντρεύομαι τον Αύγουστο και δεν με παίρνει και για πολλά πολλά.
giorgosa5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Φιλαρακο sorry που το λεω αλλα πεταχε το case απο το παραθυρο σου οσο ειναι νωρις! υπαρχουν και φτινες καλες λυσεις!! μην χαλας την ωρα σου αδικα! με αυτο το pc μονο να γραφεις μπορεις τπτ αλλο! Κανε μια νεα αρχη +1 :lol:
mits@kos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Nemesis εσύ που είσαι τόσο large με τα λεφτά των άλλων, στείλε του ένα έμβασμα να πάρει υπερτούμπανο.. Άμα λες μουσείο τέτοιο PC, μια χαρά μηχανάκι. Έλεος πια, πρέπει να αποτρέψουμε την καγκουριά από το να κυριαρχήσει και στα PCs.. Σουβλάκι φίλε από μέσα Λάρισα είμαι...
souvlaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 αυτό εννοείται giorgosa5 απλώς προσπαθώ να κάνω νέα σύνθεση...πρεπει να αρχίσω από επεξεργαστή έτσι δεν είναι?δώστε μου κάποιο λινκ για να ενημερωθώ παίδες...θέλω συγκριτικά επεξεργαστών.... μητσάκο μια χαρά είσαι στη Λάρισα...έχω πολλούς φίλους και συγχωριανούς μου εκεί! Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε...απλώς λιγη βοήθεια ζήτησα να στήσω ένα νέο μηχάνημα και όπως πάντα οι απόψεις διιστανται! μητσάκο καλύτερα Ε 2220 ή να προτιμήσω ανώτερες σειρές πχ Ε 6650 ή και Ε 8400?Που μπορώ να δω τι διαφορές έχουν στην απόδοση ξέρει κανείς που θα βρούμε συγκριτικά?Έβαλα στο γοογλε να ψάξει αλλα χάθηκα και δεν μπόρεσα να βρω κάτι συγκεντρωμένο και κατανοητό...
mits@kos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Άμα μπορείς πάρε κάποιον από τη νέα σειρά 8χχχ. Χρυσή αγορά είναι ο νέος 7200. Τσέκαρε εδώ (link) για αναλυτική κατάταξη των CPU.
souvlaki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 πατρίδα είσαι ωραίος....έχουμε πολύ διάβασμα να ρίξουμε!!!Αυτό είναι!!!
kosfras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας για την επιλογή επεξεργαστή. Η μητρική είναι Gigabyte GA-8S661FXM-RZ και η παλιά CPU Intel Pentium 4 3,2GHz/1M/800 SL7E5. Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας για την επιλογή επεξεργαστή. Η μητρική είναι Gigabyte GA-8S661FXM-RZ και η παλιά CPU Intel Pentium 4 3,2GHz/1M/800 SL7E5. Ευχαριστώ ...κι έχει ΚΑΙ θάλασσα ακριβώς από κάτω...Ταμάμ! ...ΜΗΝ παραξενευτείς, κάποιοι εδώ μέσα έχουν την τάση να σε βάζουν να πετάς το παλιό, και πριν σκάσει στο πεζοδρόμιο, να έχεις φτάσει στο Πλαίσιον δια αγοράς... ...και δεν ξέρω μήπως περιμένουν και κάτω στο πεζοδρόμιο να το μαζέψουν οι ίδιοι... ...κάνε 1 βόλτα από το google, με όρους το μοντέλλο (το επακριβές όμως, με version τάδε κλπ) της μητρικής σου, και τις λέξεις "cpu support list", και θα δεις και τον "ανώτερο" που υποστηρίζει...
souvlaki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Όποιος έχει παλιό PC ας έρθει σε αυτό το φορουμ να το πετάξει με τόσα παράθυρα εδω μέσα...θα έχει και επιλογές!!!Επίσης μπορεί αν θέλει να βάλει και αγγελία για ρακοσυλλέκτες!!!:lol::lol: Υπάρχουν αρκετοί...:-D:-D:-D και πρώτος εγώ! Χωρίς πλάκα αν κάποιος θέλει να κάνει αναβάθμιση και δεν ξέρει τι να κάνει τα parts ας ποστάρει εδώ μήπως ενδιαφέρει κάποιον από εμάς...Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ...σε πρόλαβε ο Γιάννης Platano... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=104228
souvlaki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Όχι απαραίτητα να μας χαρίσει...σαν αγγελία προς πώληση....όποιος πουλάει hardware εδώ είμαστε!!!Όποιος θέλει να χαρίσει στο λινκ που βλέπετε πιο πάνω από τον φίλο washcloud
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ souvlaki μου, νομίζω ότι χάνεις τζατζίκια.... http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=19 http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=35 Το φόρουμ ΕΙΝΑΙ μεγάλο...Συνέχισε να το ανακαλύπτεις
souvlaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 χρειάζεται καλύτερο search πάντως γιατί πάνω δεξια έκανα πολλές φορές για να βρω αγγελίες αλλά μάταια με έβγαζε σε καταστάσεις ατελείωτες απο χιλιάδες που ως επι το πλειστον δεν πουλαγανε κατι...κανε το να δεις και προσεχε μην πας και γλύφεις το τζατζίκι γιατί μπορεί να κολλήσεις....
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ...μα ΔΕΝ χρειάζεται αναζήτηση για τις αγγελίες. Δεν πρόκειται για thread, ολόκληρα 2 topic είναι, προς το τέλος της λίστας των topic του forum ...έλα που πειράχτηκες με το αστειάκι...Πιο πολύ επειδή ταίριαζε με το nick σου το έκανα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.